Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nyt läks!

HG-mascaralleni koittivat kohtalonhetket, kun se viimein kolmen kuukauden käytön jälkeen lensi roskiin:

Olen taatusti kertonut teille jo tsiljoona kertaa, että Max Factorin ihana False Lash Effect on ehdoton suosikkimascarani, joten en hehkuta sitä tässä postauksessa kuin ihan hitusen vaan.

Tämä ihanuus tekee jokaiseen ripseeni juuri niin tehokkaasti tuuheutta ja runsautta kun vain itse tahdon. Jos tahdon kevyempää jälkeä, laitan vain kevyen kerroksen. Jos tahdon näyttävempää, sudin hieman lisää. Ja jos tahdon kunnon räpsyripset, läiskin mascaraa lisää, lisää ja lisää. Parasta on kuitenkin se, että vaikka miten tätä läiskisin ripsiini, ei tämä paakuta ripsiäni yhtään vaan tekee ihan täydellistä ja siistiä erottelua.

Tämän mascaran juju on levitystekniikassa. Toki perinteisellä siksak-levitystekniikalla saa myös ihan kivaa jälkeä, mutta paras lopputulos tulee, kun harjaa pyöräyttää ripsissä. Parhaiten tuon pöytäytyksen hahmottaa, kun ottaa mascaraharjasta kiinni kuin moottoripyörän ohjaustangosta ja kääntää rannetta ”kaasuttaakseen”. Juuri tuollaisilla pyöräytyksillä kun mascaran levittää, niin lopputulos on upea. (Mutta jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä levitellä niitä useita kerroksia, et taatusti tykkää tästä, sillä tuuheus ei tule heti. Jos tuuheus tulisi heti, ei jälki olisi ollenkaan niin siistiä.)

Ja koska roskiin lähti nimenomaan Max Factorin mascara, oli Hyvän Kosmetiikkakeijun tietenkin tehtävä jäynää ja lähetettävä minulle nimenomaan Max Factorin mascara kokeiluun:

Olen itse ehdottomasti tuuheutuksen ystävä, mutta innolla kokeilen silti tämän Max Factorin uusimman Lash Extension Effect mascaran. En ole kuullut tästä yhtä paljon hyvää palautetta kuin False Lash Effectistä, mutta testattava tämä silti on.

Jos olette jo testanneet tämän, niin kertokaahan kokemuksianne minulle ja muille uteliaille!

Ja vaikka olenkin tosiaan löytänyt sen Täydellisen Mascarani ei se tarkoita, ettenkö silti kokeilisi muitakin. Seuraavaksi kokeiluuni nimittäin ehti ennen FEE:n saapumista lähteä Chanelin Exceptionnel de Chanel, jonka ostin itselleni joululahjaksi.

Tämän mascaran juju on sen harjassa, jonka joka toinen rivi on kampaa ja joka toinen rivi harjaa. Yhdessä näillä riveillä pitäisi saada halutessaan joko kevyttä jälkeä tai sitten aivan mielettömän upeaa ja näyttävää.

Kuten FLE:ssäkin, myös tässä on ideana siksakkauksen sijaan pyöräyttää harjaa pitkin ripsiä.

Tältä olemattomat ja hentoiset ripseni näyttävät ilman mascaraa:

Kuvassa silmissä on pelkät rajaukset, jotka oli pakko laittaa helpottamaan ripsien löytämistä…

Tässä vielä ripset ylhäältä kuvattuna.

Ja tältä ripseni näyttivät mascaran kanssa:

Omille ripsilleni tämä mascara sopii varsin hyvin, sillä se pidentää suht hyvin ja tuuheuttaakin varsin kiitettävästi. Itseasiassa tykkäsin tästä muuten oikein kovasti, mutta erottelukyky olisi saanut olla hitusen verran parempi, jotta tämä olisi kyennyt haastamaan FLE:n.

Ei tämä missään tapauksessa ollut erottelukyvyltään mitenkään huono tai paakuttanutkaan, mutta tämäkään ei vaan kyennyt haastamaan superhyvin erottelevaa, mutta silti niin loistavasti tuuheuttavaa Max Factorin FLE:tä.

Ihan kiva tapaus siis, mutta mielummin hankkisin puolet halvemman ja erinomaisesti ripsissäni toimivan FLE:n. Missään tapauksessa en kuitenkaan ole tähän mascaraan pettynyt ja voisin ehdottomasti suositella tätä siistiä tuuheutta hakeville.

Olisiko teillä jaettavana kokemuksia tästä (tai jotain muusta) Chanelin mascarasta?

PS. Katsokaapas muuten, kuka on myös päättänyt ottaa valikoimiinsa tärisevän mascaran!

IsaDoran VibraLash Mascara näyttää todella mielenkiintoiselta, sillä tässä mascarassa voikin nyt itse päättää kolmesta värinävaihdista, millä niistä tahtoo mascarat ripsiinsä sutia!Harja värähtelee parhaimmillaan jopa 14 000 kertaa minuutissa (vertailun vuoksi kerrottakoot, että Maybellinen Pulse Perfection, Lancomen Ôscillation ja Estee Lauderin Turbo Lash värähtelevät kaikki 7000 kertaa minuutissa).
Tämän harja näyttää ehdottomasti olevan minun makuuni muita vibramascaroita enemmän jämäkkyytensä vuoksi ja tahdon ehdottomasti kokeilla tämän kun vaan saan käsiini. Saa nähdä, koska tämä rantutuu meille Suomeen!

Kommentit (21)

 1. Kiija

  Täällä Ruotsissa tuo IsaDoran uutuus on nyt ollut ilmestymisestään saakka jossakin erikoistarjouksessa, joten hinta ei päätä huimaa. Melkein tekisi mieli päästä se testaamaan mutta meikkipussissa makaa juuri ostettu FLE ja sitäkin olen vasta pariin kertaan ehtinyt käyttämään. Tarvetta siis ei ole uuteen joten jää nyt tarjoukset hyödyntämättä. Muutenkin olen niin laiska meikkaaja että aina mascarat lähtevät kaatopaikalle lähes täysinä vanhentuessaan.

  1. Anonyymi

   taisinkin avautua omasta chanel-kokemuksestani muutamia päiviä sitten… sittemmin en ole siihen kajonnut, mutten suinkaan hylännytkään ( eihän toki, 35 euron mascara kuitenkin ). annan ripsarin vaan olla hetken rauhassa, jotta se ihan hiukkasen kuivahtaisi. tämä taktiikka toimi ainakin colossal volum expressiin mainiosti ;).

   se onkin nyt käytössä, paitsi tänään kun korkkasin -tadaa- diorshow extasen! se toimi niin hyvin ekallakin kerralla, että varmasti on parhaimmillaan oikeinkin hyvä :)! toivottavasti, sillä lempparini tavis-diorshown laatu on mielestäni viimeaikoina huonontunut (?) ja etsin uutta luottokaveria… näillä näkymin extasella on ainakin paremmat saumat kuin chanelilla 🙂

   sorruin siis melkein 40 euron ripsariin, ja postilaatikossa odotteli laveran wild berry vartalovoide ja suihkugeeli :|… olen huhtikuussa lähdössä kyläilemään ulkomailla asuvan ystävän luokse, ja päätin että ennen kuin olen hki-vantaan tax freessa en osta yhtäkään kosmetiikkatuotetta, piste. ainakin yritän kovasti, jääpähän sinne enemmän tuhlattavaa rahaa jos ei muuta 😉

   /nanna

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *