Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nyt heruu

Te toivotte minulta aina enemmän luonnonkosmetiikkaan liittyviä postauksia, mutta minulta heruu niitä melko harvoin. Tänään olisi kuitenkin sellainen päivä ja hetki, kun yksi sellainen irtoaisi.

Tarvitsin kotiini puhdistusmaitoa Sensain vastaavan loputtua ja päätin ostaa kokeeksi Weledan Gentle Cleansing Milkin, joka on normaalista kuivalle iholle tarkotettu puhdistusmaito.

Tämä puhdistusmaito on periaatteessa tarkoitettu kasvopaperilla poispyyhittäväksi, eli toimii siis hyvin minulla Sensain puhdistusliinan kanssa yhteistyössä. Olen myös kokeillut käyttää tätä pelkän veden keanssa, johon tämä kyllä liukeni, mutta jolloin lopputulos ei ollut ihan niin puhdas.

Weledan maito on koostumukseltaan todella ohutta ja juoksevaa, mikä onkin toki välttämätöntä, sillä lasipulloon pakattu tuote olisi muuten varsin hankalaa yrittää saada pullosta ulos. Pullossa on 100 milliä tavaraa, mutta tuote vaikuttaa silti hyvin riittoisalta. Iho jää tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi.

Koska kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote, on koostumuksessa käytetty alkoholia säilöntäaineena ja varsinkin tuon alkoholin takia tuote ei oikein sovellu muuta ihoa ohuemmalle ja herkemmälle silmänympärysiholle.

Mielestäni tämä poisti kevyen ehostukseni hyvin ja voinkin suositella tätä luonnonkosmetiikkapuolelta puhdistusmaitoa etsiville. Parhaiten tämä tosiaan toimii ensin poispyyhittynä, eli Sensain puhdistusliina kannattaa jälleen katsastaa kaveriksi.

Weledan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkamerkkien edullisemmasta päästä ja tälläkin puhdistustuotteella taitaa olla Suomessa hintaa noin neljätoista euroa.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista Weledan tuotteista?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Weledan Skin Food on yksi parhaimmista voiteista mitä olen käyttänyt
    -Helinä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *