Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

L’Oréal Paris Nutri Gold Extra Ordinary Oil – Loistava kasvoöljy

Tartuin pääsiäisenä naistenlehden välistä löytyneeseen L’Oréalin näytteeseen, joka kuulosti juuri sellaiselta tapaukselta, johon kuivuuteen taipuvainen ihoni voisi yöaikaan käytettynä rakastua. Ihoni on ollut viimeaikoina hieman samea ja vaikuttanut menettäneensä heleyttään. Siksi kaikki varsinkin tehokkaaseen kosteutukseen liittyvät aputoimenpiteet ovat olleet viime viikkoina erittäin suuressa arvossa.

L’Oréal Nutri Gold Extraordinary Oil on pakattu täyteen ihoa kosteuttavia, ravitsevia ja helliviä öljyjä ja varsinkin yöaikaan käytettynä rakastan läträtä sellaisilla tuotteilla. Seerumiksi tarkoitettua tuotetta voi käyttää iholla yksinään tai voiteen alla ja valitsin itse tietysti jälkimmäisen vaihtoehdon. Läträsin tuotetta jopa tarpeettomankin reilulla kädellä ja päällystin sen lopuksi vielä Lumenen kosteuttavalla kasvonaamiolla ja ihoni tuntui pääsiäisen jälkeen kuin uudesti syntyneeltä.

Eikä mikään ihme, että tuntui, sillä katsokaapas tämän tuotteen sisältöä. Tämähän on nimensä mukaisesti ihan pelkkää kultaa ja todellakin jopa hieman epätavallinen L’Oréalin tuotteeksi. Tämä on kerrankin pumpattu täyteen ihan oikeasti lähestulkoon pelkkiä ihoa helliviä öljyjä (ja vaikkei INCI-listan ensimmäinen ainesosa olekaan öljy on se todella kosteuttava). Vautsi!

Öljy osoittautui käytössä erityisen riittoisaksi ja niukalla annostelulla voisin käyttää sitä jopa päivälläkin. Se ei ollut ihan yhtä kevyt tai nopeasti imeytyvä kuin Biothermin Skin Best Liquid Glow -öljy, mutta minusta silti aivan mieletön löytö meille, joiden iho kaipaa tehokasta ravitsemista.

Tässä on kyllä todellakin hintansa arvoinen (ellei jopa arvokkaampikin) tuote, sillä 30 millin pullolla on hintaa vain noin 20 euroa. Kolmemillinen näyte riittäisi lotraillenkin käytettynä noin viikoksi, eli riittoisaa tavaraa todellakin. Olen ihan myyty ja harkitsen vakavasti tämän ostamista.

Onko joku muu ihastunut L’Oréalin Nutri Gold Extraordinary -kasvoöljyyn?

Kommentit (16)

 1. Anonyymi

  Mä sain joululahjaksi tuon kasvoöljyn ja sen kosteusvoiteen. Pakkauksessa luki että "Ikääntyvälle iholle" ja olin ihan että täh 😀 (oma ikä 20+) Korkkasin kuitenkin molemmat ja lopputuloksena voisi sanoa, että minun iholleni kosteusvoide kävi paremmin 🙂 Öljy oli erittäin voimakastuoksuinen sekoitus eri yrttejä ja aiheutti mulle ilmeisesti näppyjä välillä :/ Mutta mukava oli kokeilla ainakin!

  • virve

   Kiitos vinkistä, pitääkin kurkata voidettakin! 🙂

 2. Anonyymi

  Kokeilin tätä joskus mutta tuoksu oli niin voimakas ja mielestäni vieläpä pahanhajuinen että jätin käyttämättä!

  • virve

   On tosiaan hieman sellainen minkä itse miellän luonnonkosmetiikkamaiseksi tuoksuksi. En ollut ajatellut tuoksua aiemmin yhtään ennen kuin noin moni sitä kommentoi, mutta joo, tuoksuuhan tuo tosiaan jonkun verran. Menettelee kuitenkin minulle tehokkuuden vuoksi. 🙂

 3. Liida

  Täällä myös öljyyn ihastunut ja myös saman tuoteperheen nutri gold cream maskiin. Pakko ihmetellä tuoksu asiaa. Siis mä en koskaan ikinä kiinnitä huomioita mihinkään tuoksuihin (vaikka olen perus allerginen ihminen) enkä siis tähänkään. Ihmettelen vaan suuresti kun monilla tuntuu olevan paljonkin isoja ongelmia jos tuote tuoksuu jollekkin. Mulle on pääasia sen toimivuus ja koostumus siksi en edes huomaa mille tuoksuu ; )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *