L’Oréal Paris Nutri Gold Extra Ordinary Oil – Loistava kasvoöljy

Tartuin pääsiäisenä naistenlehden välistä löytyneeseen L’Oréalin näytteeseen, joka kuulosti juuri sellaiselta tapaukselta, johon kuivuuteen taipuvainen ihoni voisi yöaikaan käytettynä rakastua. Ihoni on ollut viimeaikoina hieman samea ja vaikuttanut menettäneensä heleyttään. Siksi kaikki varsinkin tehokkaaseen kosteutukseen liittyvät aputoimenpiteet ovat olleet viime viikkoina erittäin suuressa arvossa.

L’Oréal Nutri Gold Extraordinary Oil* on pakattu täyteen ihoa kosteuttavia, ravitsevia ja helliviä öljyjä ja varsinkin yöaikaan käytettynä rakastan läträtä sellaisilla tuotteilla. Seerumiksi tarkoitettua tuotetta voi käyttää iholla yksinään tai voiteen alla ja valitsin itse tietysti jälkimmäisen vaihtoehdon. Läträsin tuotetta jopa tarpeettomankin reilulla kädellä ja päällystin sen lopuksi vielä Lumenen kosteuttavalla kasvonaamiolla ja ihoni tuntui pääsiäisen jälkeen kuin uudesti syntyneeltä.

Eikä mikään ihme, että tuntui, sillä katsokaapas tämän tuotteen sisältöä. Tämähän on nimensä mukaisesti ihan pelkkää kultaa ja todellakin jopa hieman epätavallinen L’Oréalin tuotteeksi. Tämä on kerrankin pumpattu täyteen ihan oikeasti lähestulkoon pelkkiä ihoa helliviä öljyjä (ja vaikkei INCI-listan ensimmäinen ainesosa olekaan öljy on se todella kosteuttava). Vautsi!

Öljy osoittautui käytössä erityisen riittoisaksi ja niukalla annostelulla voisin käyttää sitä jopa päivälläkin. Se ei ollut ihan yhtä kevyt tai nopeasti imeytyvä kuin Biothermin Skin Best Liquid Glow -öljy, mutta minusta silti aivan mieletön löytö meille, joiden iho kaipaa tehokasta ravitsemista.

Tässä on kyllä todellakin hintansa arvoinen (ellei jopa arvokkaampikin) tuote, sillä 30 millin pullolla on hintaa vain noin 20 euroa. Kolmemillinen näyte riittäisi lotraillenkin käytettynä noin viikoksi, eli riittoisaa tavaraa todellakin. Olen ihan myyty ja harkitsen vakavasti tämän ostamista.

Kasvoöljy löytyy myynnistä täältä*.

Onko joku muu ihastunut L’Oréalin Nutri Gold Extraordinary -kasvoöljyyn?

Kommentit (16)
  1. Multa löytyy toi öljy pääsin joskus testiryhmään testaileen

    1. Mitä tykkäsit? 🙂

  2. Minä olen tykästynyt, mutta en ole silti ainakaan vielä raskinut tätä ostaa itselle. 🙂 Monta näytepussia on kyllä lehtien välistä käytelty.

    1. Täytynee itsekin käydä kurkkimassa, olisiko äidin lehtivarastoissa näytteitä välissä käyttämättöminä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *