Ryppyjä ehkäisevä tyyny? Nurse Jamie Beauty Bear Age Delay Pillow

*Sis. mainoslinkkejä

Faktat kehiin: yksi auringon UV-säteilyn ja tupakoinnin ohella iholle eniten ikääntymisen merkkejä aiheuttavista jutuista on useimpien kohdalla nukkuma-asento. Tämä ei varmasti tule yllätyksenä, koska meikäläinen ainakin näyttää juuri tältä tavallisella tyynyllä nukkuessaan:

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Ei varmasti ole ihme, että varsinkin silmänympärysalueelle alkaa ilmestyä juonteita, kun jatkuvasti vetelee sikeitä tunteja kerralla naama rytyssä. Olen jo itse pitkään kiinnittänyt huomiota nukkuma-asentooni ja yrittänyt opetella nukkumaan selälläni, mutta se ei varsinaisesti tunnu kaikkein rennoimmalta asennolta. Näen parhaat unet kyljelläni tai vatsallani nukkuessani ja nukun itse melko kovalla memory foam -tyynyllä (jota kaverini kutsuvat tiiliskiveksi), jonka reunalle asettelen kasvoni illalla taktisesti välttääkseni nassun rytistymistä. Olen siitä onnekas, etten juurikaan pyöri yöllä tiedostamattani, eli periaatteessa voin täysin valita nukkuma-asentoni.

Saan kuitenkin esimerkiksi lomalla hotellityynyillä nukuessani aina jäätävät silmäkulman ja nenän vierestä aina poskipäille ulottuvat pitkät viirut silmieni alle ja voi mennä useita viikkoja ennen kuin ne jälleen katoavat täysin. Varsinkin lomalla minun on siis aivan erityisesti yritettävä pakottaa itseni nukkumaan selälläni.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Koska haluan kuitenkin nukkua mukavassa asennossa, mutta välttyä samalla unirypyiltä, tein joitakin viikkoja sitten pienen investoinnin ja tilasin itselleni anti-age-tyynyn. Kyllä, sellaisiakin on ja tämä on osoittautunut aivan mielettömän loistavaksi hankinnaksi!

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Oma tyynyni on netin perusteella ilmeisesti varsin suosituksi nousseen Nurse Jamie -sarjan Beauty Bear Age Defy Pillow, joka on kehitetty nimenomaan ehkäisemään uniryppyjen muodostumista. Memory foam -tyynyn taika on sen ainutlaatuisessa muotoilussa, joka muistuttaa asiaa hyvällä mielikuvituksellä lähestyttäessä tyynyn nimen mukaisesti hatarasti karhun sivuprofiilia.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Tyyny on ensinnäkin  muotoiltu niin, että se kannustaa nukkumaan selällään. Sen memory foam -materiaali mukautuu kropan mukaan ja antaa hyvän tuen päälle.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Ensimmäistä kertaa tyynyä käyttäessäni nukahdinkin lähes välittömästi selälleni ja nukuin siinä asennossa ongelmitta läpi yön.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Tyynyn muotoilussa on kuitenkin myös toinen ihan erityinen juju, joka tuo helpotuksen nimenomaan meille, jotka rakastaisimme nukkua kyljellään tai jopa mahallaan, mutta haluamme välttyä siltä, että tyyny ryttäisi poskemme.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Tyynyn haarautuvan sivun ansiosta naama ei nimittäin mene kyljellään tai vatsallaan nukkuessa ryttyyn, sillä tyynyssä on täydellinen kolo poskipäille ja poskelle!

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Uudessa supertyynyssäni on loistavan materiaalinsa ja onnistuneen muotoilunsa lisäksi vielä satiininen tyynyliina, joka sekin on hyvästä paitsi iholle myös hiuksille. Tyynyliina on irrotettava, joten se on mahdollista pestä ihan normaalisti ja myynnissä on myös vaihtopäällysiä.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Sanokaa vain turhamaiseksi, mutta kyllä minä sanoisin, että jos ihan vain oikealla nukkuma-asennolla voi välttää juonteita tehokkaasti, niin siihen satsaaminen on minusta kyllä kannattavaa. Miksi nukkua naama rytyssä joka yö ryppyjä kerryttäen ja sitten yrittää kumittaa niitä ryppyjä tehotuotteiden avulla jos kerran voi lähtökohtaisestikin jo yrittää vaikuttaa siihen, ettei niitä ryppyjä pääse edes syntymään?

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Olen ollut aivan ihastunut uuteen tyynyyni, joka on nyt ollut joitakin viikkoja petikaverinani. Tyyny on myös melko kompakti kokonsa puolesta, joten aion ehdottomasti pakata sen tulevaisuudessa mukaan kaikille matkoille, joille lähden matkalaukun kanssa.

Tyynystä voi katsoa lyhyen esittelyvideon täältä.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Oma tyynyni on ostettu Cult Beauty* -sivustolta Briteistä ja sillä oli hintaa 64 puntaa. Tuote löytyy täältä* ja vaihtopäällysiä löytyy täältä*. Myynnissä on myös täältä* löytyvä versio, joka ei ole muotoutuvaa memory foam -materiaalia, mutta on muuten samanlainen kuin tämä oma versioni.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

Kiinnitättekö te huomiota nukkumisasentoihinne kasvojen ryppyjä ajatellen?


Lue myös nämä postaukseni:

Konjac sieni ostolakossa kokemuksia Tetris muuttuva labyrintti kosmetiikka Yönaamio silmänympäryksille

Kommentit (55)
  1. Mä niin tarvitsen tämän! Hurja hinta vaan jos ei totu kun on muutenkin niskaongelmien vuoksi vaikea löytää tyynyä. Selvästi kyljellään nukkumisesta tulee nenänpieliin ryppyjä mutta en osaa nukkua selälläni.

    1. Toisaalta jos vertaa esimerkiksi Tempurin muotoiltuihin tyynyihin niin tämä on jo hyvin edullinen, mutta toki harmittaisi heittää näin paljon rahaa tyynyyn, johon ei ehkä tottuisikaan, eli ymmärrän kyllä. 🙂 Minun on pakko muutenkin nukkua memory foam -tyynyllä, sillä ilman sitä niskani on aivan jumissa. Olen myös vähän pakottanut itseni opettelemaan selällään nukkumista, sillä minulle se on ollut vain tottumiskysymys ja ryppyjen ehkäisy on sen verran korkealla prioriteettilistallani, että totuttelu on ollut mielekästä. Tämän tyynyn myötä on kuitenkin ollut ihanaa saada taas nukkua hyvällä omallatunnuolla muissakin asennoissa. 🙂

  2. Koko ikani olen nukkunut oikealla kyljellani. Selkavaivojen takia oli pakko opetella nukkumaan selallaan. Yllattavan hyvin se onnistuikin ja kun sain viela hankittua paksua silkkia olevat tyynynpaalliset, olen tyytyvainen ainakin tahan asti.
    Olen kylla jo huomannut oikealla kyljella nukkumisen haitat. Hiukset oikealta puolelta ovat jonkinverran ohentuneet ja oikealla puolella naamassa on ihan eri lailla ryppyja kuin vasemmalla.

    1. Minulla on ollut hieman vaikeuksia ryhdin kanssa ja olkapäät kipeytyvät helposti, joten senkin puolesta on pitänyt yrittää opetella selällään nukkumista. Terveydelliset syyt taitavat useimmilla olla se suurin tekijä, joka ”pakottaa” selällään nukkumiseen. 🙂 Mukavaa, että selällään nukkumisen opettelu on sinulta onnistunut, sillä monille (itseni mukaanlukien) se on hieman haastavaa. Meillä mies nukkuu yöstä toiseen naama rytyssä ja kyllä sen minusta näkee kasvoilta, sillä hän suosii nimenomaan juuri asentoa ja ryttyyn menee yleensä sama puoli kasvoja. Tämä ei tosin minulle kuulu, joten nukkukoot naama rytyssä jos itsestään siltä tuntuu. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *