Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nude pictures!!!

Tiedän, että joukossanne on varmasti monia, jotka ovat harmissaan kuunnellut hehkutustani ihanan näköisistä palasaippuoista ja kironneet, etteivät itse syystä tai toisesta voi käyttää hajustettuja tuotteita.

Aiemmin esittelemieni Nakun ja Bobin lisäksi kotimaisella Soap Factorylla on onneksi vielä kolmaskin hajusteeton ja simppeli saippua! (Ja itseasiassa vielä neljäskin, sillä Soap Factoryllä on myös Suomi-saippua, jossa ei ole hajusteita eikä väriaineita.)

Tämän saippuan nimi on Nude.

Vaikka ihanat tuoksut ovatkin yksi suurimmista jutuista, joka minut palasaippuoiden pariin vetää, tykkään silti tästä hajusteettomastakin tapauksesta aivan mielettömästi.

Kuten olen ennenkin jo moneen otteeseen sanonut, olen innosta piukeana näiden Soap Factoryn saippuoiden INCI-listojen kanssa. Rypsiöljy, kookosrasva, vesi, manteliöljy, kaakaovoi ja risiiniöljy. Ja siinä se, koko INCI! Siis näitä kaikkia aineosiahan voisi vaikka pistää suuhunsa ja silti näistä on saatu tehtyä vaahtoava saippuapala! Minusta se on vaan ihan hemmetin coolia!

Tykkään Nudesta kovasti senkin vuoksi, että tämä on palana jotenkin ihanan tuntuinen. Pala on iholla sileä ja jotenkin kivan pehmeä, olematta silti niin pehmeä, että se kuluisi liian äkkiä loppuun (päin vastoin nämä palat tuntuvat vain kestävän ja kestävän).

Tämä pesee ihon hyvin puhtaaksi, mutta ei silti tunnu pitkässäkään käytössä mitenkään kuivattavalta. Ja mikäpä tässä kuivattaisikaan, kun INCI on täynnä rasvoja ja öljyjä. Tämä pala tosiaan myös vaahtoaa melko hyvin, mistä moni arvatenkin tykkää.

” Ei tuoksuja, ei värejä. Vain puhdasta saippuaa! Jos et voi tai halua käyttää hajustettuja saippuoita, tämä on sinun valintasi. Korkealaatuisia, ihoa helliviä öljyjä ja rasvoja. Se on siinä. Sopii myös kasvosaippuaksi.”Täytyy kyllä sanoa, että on hemmetinmoinen taitolaji osata tehdä näin simppeleistä raaka-aineista näin simppelin näköinen saippua ja saada minut vieläpä näin innostumaan siitä!

Kuinka moni teistä innostuu taidokkaasta pelaamisesta simppeleillä raaka-aineilla?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Ah, veikkaanpa, että otsikosta saimme juuri uuden helmen listaan "hakusanoja, joilla blogini on Googlesta löydetty";)
    -Tiia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *