Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nude katseenkorostaja

Kerroin teille viime syksynä Clarinsin mielenkiintoisesta uudesta lanseerauksesta, eli 3-Dot Linerista. Nyt haluaisin palata tuohon lineriin taas uudelleen, sillä kertaus on opintojen äiti kuten sanotaan ja Clarinsin on tuonut myyntiin jotain uutta.
3-Dot Liner on siis nestemäinen silmänrajaustussi, jolla ei edes yritetä piirtää suoraa viivaa ripsien tyveen, vaan jolla töpötellään pieniä pisteitä ripsien väliin.
Ripsien välien täyttäminen on helppoa ja näppärää ja saa ripsirivistön näyttämään entistä tuuheammalta.
Tuotteen ideana on tuoda ripsiin luonnollisen näköistä tuuheutusta, mutta viime syksynä ilmestynyt mustan sävy voi näyttää joidenkin ripsirajassa hieman kovalta. Tuote tuo kyllä sen tuuheuden ja runsauden vaikutelman, mutta entäpä jos tahtoisi korostaa silmiään hieman luonnollisemman näköisesti vielä?
No sitten vaan vaihdetaan musta sävy ruskeaan!
Clarinsin syksyn 2014 Lady Like -kausilookin valikoimiin kuuluu nimittäin kausituotteena lanseerattu 3-Dot Linerin ruskea versio, jonka sain itselleni blogin kautta esiteltäväksi.
Innostuin mustasta 3-Dot Linerista ja innostuin tästä vieläkin enemmän. Tämän avulla lookista nimittäin todellakin saa hyvin luonnollisen ja nuden näköisen niin, että silmät piirtyvät esiin kauniisti ja pehmeästi.
Näissä kuvissa minulla ei ole ripsiväriä ja olen tehnyt luomille vain kevyen silmämeikin Clarinsilta saamallani saman syksyn lookin luomivärinelikolla Skin Tones. 3-Dot Linerilla rajaaminen pitää silmämeikin yhä hyvin luonnollisena eikä tee vahvaa rajausta, mutta lisää silti silmien intensiivisyyttä.
3-Dot Lineria vain oikeassa silmässä.
Minusta tämä onkin siis mitä näppärin keino luoda luonnollista lookkia ilman, että lopputulos näyttää yhtään meikatulta.
Pidän itse eniten juuri tällaisesta kevyestä ja freesistä lookista, joten ruskea 3-Dot Liner jäi syksyn vakiomeikkieni joukkoon välittömästi. Linerilla on muuten hintaa n. 24,50 mikä on minusta vielä erittäin kohtuullinen hinta selektiivisen kosmetiikan eyelinerille.
Innostuiko joku 3-Dot Linerista jo aiemmin? Tai saiko tämä tuotteen ruskea kausiversio jonkun nyt jälkijunassa syttymään?

Kommentit (17)

 1. Salla

  Kiinnostuin aiemmin jo tuosta mustasta, mutta tämä ruskea vaikuttaa myös tosi näppärältä! Ehkäpä ostan jommankumman, kun pääsen kohta lentokentän tax free -valikoiman kimppuun 😉

 2. Anonyymi

  Tjaa, jos tarvitsisin uutta lineria niin varmaan ostaisin ton! Ja nimenomaan ruskeana. Mutta aika saman tyyppisen meikkaamattoman näköisen tuloksen saan kyllä ruskealla kynällä ripsien alapuolelta rajaten. Mutta olis hauska kokeilla joskus:). Kiva kun tulee vaihtoehtoja myös kevyemmän meikin tekoon:)

 3. Anonyymi

  Mitä luomiväriä sul on näissä kuvissa?:)

 4. Anonyymi

  Ah, musta 3-dot-liner on tullut mun meikkipussiin jäädäkseen! Ostin sen tässä puolisen vuotta sitten kun vaikutti laivalla hyvältä (ja olipa muuten viitisen euroa halvempikin ;)) enkä oo kertaakaan katunut. Tällä vaan saa niin mystisesti silmän muodon esiin ja ripset niin tuuheiksi että näyttää siltä kuin ois tekoripset!

 5. Anonyymi

  Ostin aiemman postauksesi perusteella, ja tuote on aivan yliveto. Aika nopeasti oppi, mikä on oma tapa töpötellä se. Pysyy rankimmissakin urheilusuorituksissa.

  Aika nopeasti se kuluu: minulla se kestää kutakuinkin tasan kaksi kuukautta. Mutta vaihtoa en suunnittele.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *