Not so foxy?

Ihanaa, jälleen on jotain (kirjaimellisesti) runtattu loppuun!

Itseasiassa minulla on ollut näitä shampoita kaksi, joista toinen on ollut käytössäni töissä ja toinen kotona. Työkappale tyhjeni juuri ja kotikappalekin tyhjenee parin käyttökerran jälkeen.

Shampoo on siis Tigin Foxy Curls, josta luulin aluksi tykkääväni, mutta josta en sitten olekaan tykännyt suuremmin.

Tämä on sulfaatiton, eli oletin tämän olevan hellävaraisesti pesevä. Lisäksi tämä on kiharalle tukalle tarkoitettu, joten oletin tämän myös olevan hieman kosteuttava (INCIä en tarkoituksella kurkkinut).

Shampoo oli koostumukseltaan ihanan täyteläisen ja kermaisen tuntuista ja vaikutti aivan siltä, etten sen on pakko olla myös hoitava. Vaan väärässäpä olin.

Ensinnäkin tämä oli sen verran paksua ja huonosti vaahtoavaa, että tätä oli todella hankalaa saada ympäri päätä ensimmäisellä vaahdotuksella. Tätä sai lutrata reilusti ja mielellään vaahdottaa tukan myös toiseenkin kertaan, mikäli mieli saada tätä kaikkialle.

Ja puhdasta tämä sitten kyllä myös teki! Suorastaan natisevan puhdasta oikeastaan. Periaatteessa yksi vaahdotus olisi riittänyt, mutta kun sillä yhdellä kerralla tätä ei saanut kaikkialle millään. Ja kaksi vaahdotusta oli sitten tosiaankin jo todella puhdasta…

Toisaalta tyvi ei kuitenkaan jäänyt mitenkään karheaksi vaan itseasiassa kuitenkin melko pehmeäksi ja sileäksi. Jännä juttu!

No joo, tehtävänsä tämä teki ja tukasta tuli puhdas ja kivasti tuoksuva, mutta toiste en tätä hankkisi, sillä tällä lutraaminen kävisi helposti turhan kalliiksi, eikä lopputuloskaan ole välttämättä sen arvoinen.

Onko joku muu kokeillut tämän Tigin? Mitä olette tykänneet? Tai tahtooko joku jakaa jonkun muun Tigi-kokemuksensa kanssamme?

Kommentit (27)
 1. hyppysellinen
  11.11.2010, 20:36

  Mulla on tota vaan hoitoaineena… laitoitko sä hoitoainetta ton shampoon jälkeen?
  Mulla on Tigin Superstar, minkä pitäis tuuheuttaa. Tuuheuttaa kyllä, mutta just jättää karheaksi ja todella takkuiseksi tukan. Eli on pakko käyttää (saman sarjan) hoitoainetta ton jälkeen.
  Tigin Fashionista-shampoo sit taas oli ihan päinvastainen; hiukset ois pitäny pestä päivittäin jos sitä käytti. Normaalisti mun hiuksille riittää joka toinen/kolmas päivä..

 2. Tintti Alanko
  11.11.2010, 21:11

  Mun tukkaan ei sovi mikään kyseisen firman sampoista tai hoidoista, ylipesee tai ylihoitaa tai sitten ei selvitä takkuja. Tämä on art of -viimeistelytuotesarja! Eli ne ovat briljantteja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *