Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Not so foxy?

Ihanaa, jälleen on jotain (kirjaimellisesti) runtattu loppuun!

Itseasiassa minulla on ollut näitä shampoita kaksi, joista toinen on ollut käytössäni töissä ja toinen kotona. Työkappale tyhjeni juuri ja kotikappalekin tyhjenee parin käyttökerran jälkeen.

Shampoo on siis Tigin Foxy Curls, josta luulin aluksi tykkääväni, mutta josta en sitten olekaan tykännyt suuremmin.

Tämä on sulfaatiton, eli oletin tämän olevan hellävaraisesti pesevä. Lisäksi tämä on kiharalle tukalle tarkoitettu, joten oletin tämän myös olevan hieman kosteuttava (INCIä en tarkoituksella kurkkinut).

Shampoo oli koostumukseltaan ihanan täyteläisen ja kermaisen tuntuista ja vaikutti aivan siltä, etten sen on pakko olla myös hoitava. Vaan väärässäpä olin.

Ensinnäkin tämä oli sen verran paksua ja huonosti vaahtoavaa, että tätä oli todella hankalaa saada ympäri päätä ensimmäisellä vaahdotuksella. Tätä sai lutrata reilusti ja mielellään vaahdottaa tukan myös toiseenkin kertaan, mikäli mieli saada tätä kaikkialle.

Ja puhdasta tämä sitten kyllä myös teki! Suorastaan natisevan puhdasta oikeastaan. Periaatteessa yksi vaahdotus olisi riittänyt, mutta kun sillä yhdellä kerralla tätä ei saanut kaikkialle millään. Ja kaksi vaahdotusta oli sitten tosiaankin jo todella puhdasta…

Toisaalta tyvi ei kuitenkaan jäänyt mitenkään karheaksi vaan itseasiassa kuitenkin melko pehmeäksi ja sileäksi. Jännä juttu!

No joo, tehtävänsä tämä teki ja tukasta tuli puhdas ja kivasti tuoksuva, mutta toiste en tätä hankkisi, sillä tällä lutraaminen kävisi helposti turhan kalliiksi, eikä lopputuloskaan ole välttämättä sen arvoinen.

Onko joku muu kokeillut tämän Tigin? Mitä olette tykänneet? Tai tahtooko joku jakaa jonkun muun Tigi-kokemuksensa kanssamme?

Kommentit (27)

 1. Nimetön

  Anonyymi: :/

  Anonyymi: MM ei tosiaan minustakaan mikään erityinen linja ole. :/

  Anonyymi: Ihan millaisille vaan. 🙂

  Anni: Tämä siksi, etten ole kokeillut elämässäni kuin vain paria TBS:n tuotetta. :/

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: Minulla vaahtoaa hyvin aina vasta toisella vaahdotuskerralla, ensimmäisellä katoaa vaan jonnekin. 🙂

  Anonyymimuumi: Oih, mansikkajäätelöä… 😛

  Anonyymi: 🙂

  P: Ei saa yllyttää! 😛

  Anonyymi: Olisi varmaankin pitänyt antaa hoitoaineen kanssa yhdessä mahdollisuus. 🙂

 2. Anonyymi

  Kommaan vähän jälkijunassa mut halusin jakaa kokemukseni. Mä oon huomannu monen muun tavoin että Tigin shampoot on todella hankala saada vaahtoutumaan. Ostin joku aika sitten Twin-paketin, joita on ollut monissa kampaamokaupoissa ainakin myynnissä. Hinta jotain 39e.Hiukseni ovat ruskeat joten valitsin brunet-paketin. Tuntuu, että shampoota saa lutrata paljon että pesisi kunnolla ja seuraavana päivänä tyvi meinaa rasvoittua vaikka en hoitista juureen laitakaan. Toinen tigin tuote, josta Virvekin kirjoitti joskus viime vuonna on Fast Fixx. Kyselin kampaajaltani hyvää ja tehokasta jätettävää hoitista ja hän suositteli minulle sitä. Ei mielestäni hoida ja jos tyveen erehtyy suihkuttamaan tulos on rasvainen vaikutelma. Hiukseni ovat aika kuivat ja luonnonkiharat ja vaatii hyvää kosteteutusta, muttei kukaan likaisen näköistä tukkaa halua! Tigin tuotteiden tuoksut todella alkavat pitemmän päälle tympiä ja käyvät pahasti herkkänenäisen hermoon 😀 En aio hankkia niitä enää.

  -Aikku-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *