Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nopea vinkki

Tänään haluaisin jakaa teille pienen vinkin, joka on varmasti monelle itsestäänselvä, mutta jonka kuuleminen mullisti ainakin oman maailmani täysin.

Vinkkini koskee näytepussien käsittelyä.

Kuinka te toimitte näiden kanssa? Revitte merkitystä kohdasta auki? Maltatte leikata kulmasta nätisti ja sitten yritätte taitella pussia klemmarin, pyykkipojan tai pinnin kanssa kiinni niin, ettei se kuivuisi ja saisitte siitä vielä ainakin toiseenkin käyttökertaa tavaraa irti?

Eikö olisikin kivaa, kun noita oppisi käsittelemään jotenkin fiksusti? Esimerkiksi silmänympärysvoiteen näytteestä tai meikkivoiteen näytteestä voisi saada monetkin käyttökerrat irti, mikäli se pirulainen ei vaan kuivuisi pussiinsa (eikä homma menisi sotkuiseksi).

Onko tullut mieleen, että pussiin voisi vain tökkäistä pienen pienen reiän nuppineulalla, jolloin sen sisältöä on helppo puristaa pussista ulos vain pieni määrä kerrallaan eikä sisältö myöskään pääse kuivahtamaan?

Yksi kätevimmistä kuulemistani vinkeistä koskaan! Niin yksinkertainen asia, mutta eipä vaan ole tullut mieleen.

Onko teillä jotain näppärää ja yksinkertaista niksiä meille muille jaettavaksi liittyen kosmetiikkaan ja sen käyttöön? Mitä vaan tai miten vaan?

Kommentit (17)

  1. memoria

    Hyvä vinkki! Nyt pääsen kuluttamaan kaikki mun laatikoissa lojuneet näytteet loppuun, kun ei tarvitse suhrata avonaisten sotkevien näytepussien kanssa.

  2. Tiikeriankka

    Laitoin tämän postauksen linkin omaan blogiini 🙂 Toivottavasti se ei haittaa. Halutessasi voin toki poistan sen 🙂 Pääset vilkaisemaan sen täältä: http://tiikeriankan.blogspot.com/2011/07/rakkaudentunnustus.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *