Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nokun taas vähän himotti…

Minua alkoi himottamaan vielä vähän. Joku varmasti arvaakin, mitä minä himoitsin… Kyllä, Lushia. En malttanut olla tekemättä pientä tilausta Suomen Lushin nettikauppaan.

Ensinnäkin täytyy kehua nettikaupan nopeaa palvelua. Tilasin tuotteeni eräänä yönä (mitäs muutakaan minä öisin tekisin, kun surffailisin Lushin nettikaupassa…) ja paketti lähti heti seraavana aamuna matkaan! Ainakin tällä hetkellä Lushilla pyritään kuulemma saamaan paketit matkaan jo samana päivänä tilauksen vastaanottamisesta, jos tilaus on tehty sellaiseen aikaan, että se on mahdollista käsitellä työaikana. Muuten tilaukset lähtevät seuraavana päivänä. Ihanan nopeaa toimintaa!

Lisäksi mieltäni lämmittivät suuresti näytteet, joita mukaan oli pakattu. Suomen Lushilla tuo näytteiden mukaanlaittaminen on kuulemma ihan yleinen tapa ja ehdottomasti hyvä sellainen, sillä ne todellakin houkuttelevat ostamaan (Englannin Lushissa niitä pitää kuulemma pyytää erikseen yleensä).

Harmittelin ihan suunnattomasti, kun huomasin (vasta paketin jo lähdettyä kotiani kohti) unohtaneeni laittaa ostoskoriini älyttömästi kehuja saaneen Buffyn kuorivan palan ja arvatkaa vaan, kuinka suunnattoman suuri iloni oli, kun paketin kotiuduttua löysin sieltä näytteen Buffysta! Tehän luette ajatuksiani siellä!

Lisäksi mieltäni lämmitti suuresti saada näytteet myös Dreamwashista…

….sekä Fair Trade Foot Lotionista.

Mutta sitten itse siihen tilaukseen.

Tilattua tuli ihan mukava satsi, sillä innostuin tähän mennessä kokeilemistani tuotteista ihan toden teolla. Varsinkin noista ihanista saippuapaloista.

Meinasin lykätä tilauksen tekoa, mutta koska halusin ehdottomasti kokeilla vain kausituotteena myytävän Snow fairy suihkugeelin pelkäsin, ettei sitä enää olisikaan kohta myynnissä. Tilaus oli siis tehtävä heti. (Tässä vaiheessa en tietenkään tiennyt, että jo omistamani The Godmother saippua on tuoksultaan sama kuin Snow fairy…)

Paketista löytyivät siis…
-Snow fairy suihkugeeli 100 ml
-Yummy yummy yummy suihkugeeli 100 ml
-Porridge soap
-Miranda soap
-Chox away soap
-Snowcake soap
-Love soap
-Angels delight soap
-Noubar soap
-Demon in the dark soap
-Father Frost soap
-Baby Face puhdistuspala

Lähes kaikkia olenkin jo ehtinyt kokeilemaan, joten tahtoisitteko jo kuulla muutaman sanasen näistä?

Hähää, ettepäs vielä saakaan, sillä minulla on tutkimukset vielä hieman kesken!

Sen sijaan saatte kuulla muutamasta loppuneesta tuotteestani.

REN:in Mayblossom and blue cypress balancing facial cleansin gel oli oikein mukava tapaus. (Suuret kiitokset vielä kerran sille ihanalle lukijalleni, joka tämän minulle dumppasi!) Puhdisti hyvin, mutta hellävaraisesti eikä tuntunut yhtään kuivattavalta.

Itse tykkäsin eniten käyttää tätä joko kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä tuotteena tai aamulla kasvopesuna. Tätä voin suositella sekaihoisille ehdottomasti, mikäli kasvoilla ei ole puhdistettavana kovin raskasta maskia.

Tyhjemmäksi tätä ei enää olisi oikein voinut käyttää, sillä pussi, johon itse tuote oli pakattu oli täysin tyhjä tuotteesta eikä pullon pumppukaan enää noussut ylös, vaikka sitä kuinka yritti vielä nostaa uutta pumppausta varten. Käytössä tämä oli muuten erittäin riittoisa, yhtä pumppausta enempää en ole koskaan tainnut tarvita.

Toinen loppunut tuote oli taas yksi Laveran vartaloemulsioistani:

Tällä kertaa loppuun kului Kookos-Vanilja vartaloemulsio, joka oli tuoksultaan aika jännä. Lämmin vanilja yhdistettynä pehmeään kookokseen on aika veikeä yhdistelmä ja tykkäsin tästä kyllä.

Tämäkin Laveran tuote jätti ohuehkosta koostumuksestaan huolimatta ihon hyvin kosteaksi ja erittäin pehmeäksi. Voin ehdottomasti suositella, niin tuoksunsa kuin koostumuksensa puolesta!

Huomaatteko muuten, kuinka olen näköjään menossa luonnonmukaisempaan suuntaan tuotteitteni kanssa (vaikken täysin luomujen tuotteiden perässä juoksekaan vielä)? Kumpikin tämän postauksen loppunut tuote on jo hyvin luonnonmukainen ja Lushin tuotteet viehättävät minua koko ajan enemmän ja enemmän. Eikös moni tätä juuri toivonut?

(Ja niden helpotukseksi, jotka eivät sitä toivoneet sanottakoot, että työni vuoksi en voi täysin luomuun mennä, vaan muutakin on kuitenkin testailtava.)

Kommentit (21)

  1. Anonyymimuumi

    Itse olen kokeillut Lushin Honey trap-huulirasvaa. Tämä sopi ainakin minun melko perushuulille oikein hyvin, haju on miellyttävä valkosuklaa/hunaja, eikä kuivu välittömästi levittämisen jälkeen. Miinuksena rasvan kovuus, toki parin hinkkaamisen jälkeen rasvan pinta hieman sulaa ja on helpompi levittää.

    Nyt on kokeilussa Lushin a ring of roses "saippua". Ei pahemmin vaahtoa, mutta sopii pintakuivalle iholle todella hyvin ja tuoksu on mukavan mieto. Olisi kyllä kivempi tilailla Lushin verkkokaupasta tuotteita, kun myymälät ovat useimmiten tuoksujen karnevaali ja saavat minulla ainakin nopeasti aikaan päänsärkyä.

    Hienoa että otat ekologisempia tuotteita mukaan, toki Lush on enemmän tuorekosmetiikkaa kuin ekologista. Blogisi ansiosta tutustuin mineraalimeikkeihin, kiitoksia siitä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *