Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No vilauta nyt äkkiä!

Saitte tosiaan muutamia päiviä sitten ympäriyöreän pikakatsauksen siitä, miltä kotonani olevat kosmetiikkavarastoni tällä hetkellä näyttävät.

Kuten kuitenkin kerroin, elän puolet ajastani Suomen ja Ruotsin väliä seilaavalla paatilla, minkä vuoksi siellä olevassa kakkoskodissani majailee myös purkki jos toinenkin. Nyt sain sitten itseäni vihdoinkin niskasta kiinni ja kuvasin kaikki purkkini myös meriltä.

Tässä on koko merivarastoni muutamaa meikkituotetta lukuunottamatta.

Ja tässä ovat ne muutamat meikkituotteet. Noilla tuotteilla syntyy aamuisin nopea meikki ja iltaisin sitä tulee tietysti täydennettyä luomivärillä.

Tarkemmin esiteltynä hytistäni löytyvät siis seuraavat tuotteet:

Nivean ja L’orealin vartalovoiteet sekä Herbinan antiperspirantti (joka on muuten todella hyväksi havaittu, aivan kuten L’orealin vartalovoidekin).

Pari kynsilakkaa ja lakanpoistoaine.

Pari kappaletta virkistäviä jalkavoiteita.

Ja sitten muutamat kasvotuotteet naamioista, seerumeista ja kasvovoiteista itseruskettavaan suihkeeseen.

Yksi silmämeikinpoistoaine, kaksi kasvovettä (joista toinen suihke) sekä kaksi putsaria.

Hiustuotteita on kertynyt hyttiin enemmänkin. Jostain syystä hytistäni löytyy viisi hiuslakkaa, yksi kiiltosuihke ja kaksi rautojen kanssa käytettävää tuotetta.

Shampoo-hoitoaine -pareja löytyy kaksi erilaista ja niitä olen hetken täydennellyt XZ:n Tyrni-hoitoaineen jämillä.

Ja sitten ovat vielä toki nämä pesun jälkeen tukkaan käytettävät tukkaa siloittavat ja suojaavat tuotteet.

Lähinnä olen siis täyttänyt hyttini hiuslakoilla, mutta eiköhän tuokin lakkapilvi tuosta pikkuhiljaa laskeudu ja noidenkin määrä vähene. Muutamia suosikkituotteitani olen hankkinut viimeaikoina kakkoskappaleet (Diorin Nude peiteaineet, Shiseidon kulmakynä, Cliniquen meikkipuuteri…), mutta muuten olen onneksi onnistunut menemään ilman kummempia hankintoja.

Seuraava suuri missioni olisikin vielä saada valikoitua kotoa töihin muutamat luomivärit ja huulimeikit, jotka malttaisin kiltisti pitää laivassa, jolloin siirtyminen kodin ja työpaikan välillä olisi vielä vähän helpompaa.

Mutta kuten näkyy, olen ihan tosissaan edistynyt vähennysprojektissani!

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Hei Virve!

  Kiitos tuhannesti tästä ihanasta blogistani, en ole ennen kenenkään blogeja lukenut kun en ole ikinä kenenkään blogeista tykännyt, mutta pari viikkoa sitten jotain googlettettaessani löysin ihanan blogisi ja nyt olen 24/7 kytännyt että joko tulisi uutta postausta ja lukenut melkein kaikki aikaisemmat postauksesi! 😀

  Olen tässä miettinyt että miten ymmärrät noita incejä ja tiedät muutenkin kaikesta niin paljon? 🙂 Olen itse vasta 15 ja en varsinaisesti kovin kiinnostunut meikkailusta ym. ole, mutta olen aina koittanut kiinnittää huomiota mitä myrkkyjä naamaani ja hiuksiini tungen, mutta se on kovin vaikeaa kun en ymmärrä niistä mitään, mikä aine on mikäkin ja miten ne vaikuttaa. Siksipä blogisi on ollut aivan ihana apu ja olen nyt tässä alkanut keräilemään rahoja ostaa bare mineralssin meikkipohjat, että ei hehkutuksesi niistä ihan turhaan ole mennyt 🙂

 2. Anonyymi

  Otatko aina koneen mukaan laivalle ja jonkun langattoman verkon vai teetkö postaukset etukäteen ja ajastat ne ? :–D

 3. Ruby Rose

  Hyvää nimipäivää siulle Virve 🙂

 4. Glassy

  Onko sulla siis hytti, jossa ei kukaan muu majaile ollessasi Suomessa? Eli voit jättää sinne tavarasi, vai?

 5. Armi

  Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää ihanasta blogistasi. Löysin tämän muutama kuukausi takaperin ja olen sen jälkeen ahkerasti käynyt läpi myös vanhoja postauksia ja löytänyt ihania tuotteita suositustesi avulla. Lisäksi kirjoitat aivan ihastuttavalla tavalla, niin että juttujasi suorastaan ahmii. Plus nuo videot, oh, äänestäsi tuli mieleen ihan lastenohjelmien tarinankertojat 🙂

  Mutta sitten itse ongelmaani, johon toivoisin saavani apua. Taas kerran kampaajalla käytyäni jouduin toteamaan, ettei hiusten kasvattamisesta meinaa tulla mitään, kun latvaa murenee samaa tahtia kuin uutta hiusta kasvaa. Minkälaisia tuotteita minun siis tulisi käyttää, että saisin katkeilua ja haaroittumista kuriin? Hiukseni ovat puolipitkät, luonnostaan hieman taipuisat ja pörrööntyvät herkästi, sivuefekti jota en toivoisi tuotteista tulevan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *