Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No tämä nyt ainakin toimii

Minä edustan sitä sukupolvea, jolle mäntysuopa ei ole merkki puhtaasta tuoksusta vaan Doven tuoksu on sitä. En tiedä, mihin tämän sukupolven raja vedetään, sillä merkki on toki ollut olemassa vuosikymmeniä, mutta vasta 90-luvulla se ilmeisesti lanseerattiin laajemmin, jolloin se ilmestyi Suomenkin kauppojen hyllyille (korjatkaa, jos olen väärässä).

Anyways, minun nenääni Dove on juuri sitä, mille puhdas tuoksuu. Näin ollen oli melkoinen itsestäänselvyys, että uutta halpisdeodoranttia ostamaan mennessäni käännyin juurikin Doven perussinisen dödön puoleen.

Valinta oli oikea, sillä tämä tuote on ollut minulle todella lojaali ja uskollinen.

Tuote tuoksuu sille perus Dovelle, jonka me kaikki Doveksi tunnistamme (ja onhan tuotteen nimikin ”Dove Original”). Minusta tuoksu on mukava ja juuri sopivan voimakas, eli niin, että se pysyy olemassa, muttei tuulahtele nenään liikaa.

Tämä alkoholiton antiperspirantti on valkoista, muttei ole tahrannut minusta liiemmin kun sille vain on antanut hetken aikaa kuivua. Mikään varsinainen tahraamattomana mainostettu deodorantti tämä ei ole, mutta en vain ole tämän kanssa edes joutunut kiinnittämään huomiota tahraavuuteen, eli ilmeisesti sitä ei ole tapahtunut laajemmassa mittakaavassa ainakaan.

Hintaahan tällä ei tiestysti ole muutamaa euroa enempää ja itse pidän tärkeänä myös sitä, että dödön pakkaus on kehitetty niin, että tuote on aina automaattisesti alassuin, jolloin viimeisetkin dödönjämät tulevat sieltä helposti ulos (kiitos Unileverille tästä taannoisesta dödöjensä uudistamisesta).

Eli tästä tuotteesta minä siis pidin kovasti.

Kuka muu on pitänyt?

Kommentit (8)

 1. SonjaF

  Mulle Dove tuoksuu känniyöltä festariteltassa teininä. Festarirakkauden kanssa peuhattiin niin kovasti, että Dove-suihkugeeli levis pitkin teltan lattiaa. Aamulla krapulaisena oli kamala herätä kaiken sen doven keskeltä. Muisto ei ole kaunis ja lähinnä voin pahoin aina haistaessani sen! 😀

 2. Niina

  Käytän juurikin tuota Dove Original -deodoranttia, loistotuote! 🙂

  Huolestuneelle anonyymille tiedoksi, että apteekista saa ACOn alumiinitonta voidedeodoranttia. Hyvä tuote, hoitaa asiansa ja pysyy vaaleiden vaatteiden kainalot kellastumattomina. Omalta kannaltani harmillista, kun inhoan voidedödöjä.

 3. Heini

  Olen Nivean perusdödön vannoutunut käyttäjä, mutta dovekin on kyllä hyvä. TYkkäsin tosi paljon doven vaaleansinikorkkisesta versiosta, en enää muista mikä se nimi oli, mutta se oli ihanan tuoksuinen! Sitä oli suihkusaippuanakin sellaisessa pyöreässä purkissa. Sitä kun saisi vielä tuoksutella! Oli pakko vähän googlata ja jäin pohtimaan että olisikan Doven Fresh -sarjan sininen tuote just tuota samaa… ehkä pakko kokeilla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *