Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No taas se on survomassa sukkaa tukkaan!

Vaikka hiuksissani onkin nykyään yllätyksekseni jo melko paljon pituutta, on niiden laittaminen siisteille tai tarkoituksella sotkuisille nutturoille silti vielä työlästä. Tai oli, ei ole enää.

Tästä minun on kiittäminen sitä erästä ihanaa lukijaani, joka puheen käännyttyä sukkakiharoihin vinkkasi minulle sukkanutturasta.

Nyt siistimmät ja sotkuisemmatkin nutturat syntyvät ennätysnopeasti ilman yhtäkään hiuspinniä pelkän ponihännän ja yhden aukileikatun sukan avulla!

Sukkanuttura on siis nuttura, jossa hiukset kierretään donitsinmuotoiseksi rullatun aukileikatun sukan ympärille. Nuttura syntyy nopeasti, sukka jää piiloon ja nutturasta saa halutessaan sotkuisemman tai siistimmän ja sen kokoa voi varioida.

Tässä Youtube-video aiheesta:

Sukkanutturassa on kätevää myös se, että pitkähiuksisemmat voivat helposti tehdä sen avulla yötä vasten hiuksiinsa kiharat ja itse prosessi on huomattavasti esteettisemmän näköinen kuin ne aiemmin vinkkaamani useamman sukan kiharat (jotka toki toimivat lyhyessä tukassa yhden sukan versiota paremmin). Tässä puolestaan YouTube-video sukkanutturalla kihartamisesta:

Onko sukkanuttura teille tuttu juttu?

Kommentit (26)

  1. Anonyymi

    Tepsu
    Aovan mahtava idea! Ihanaa kun jaoit sen meillekkin! 🙂 Mulla on nyt sukka päässä, saa nähä miltä näyttää aamulla, oon kyllä jo valmistautunu pettymykseen ku on niin ohuet hiukset, mutta huomenna selviää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *