Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No saitko aikaan hiustornadon?

Sattuuko joku muistamaan kuukauden takaisen Hurrikaani mittakupissa -postaukseni
Kuva täältä.
Esittelin tuossa postauksessa mielettömän TV-shop -tasoisen hiushärvelin, jolla saa aikaan helppoa taipuisuutta hiuksiin. Olitte kovasti kiinnostuneita kuulemaan käyttökokemuksiani heti tuotteen käsiini saatuani ja osa suhtautui värkkiin nettivideoiden perusteella skeptisesti.
Kuva täältä.
Tuotteen saapumisessa meni viikkoja ja kun se vihdoin saapui, olin heti malttamattomana kokeilemassa sitä. Harmikseni jouduin kuitenkin huomaamaan sen kuppiosan haljenneen matkalla luokseni.
”Ei se mitään,” ajattelin ja pesin hiukseni normaaliin tapaan ja lähdin leikkimään värkillä.
Kokoaminen oli hieman haastavaa, vaikkei se siltä ehkä vaikuttaisikaan. En tajunnut ensin suunnata pientä kupin sisälle ilmaa puhaltavaa suutinta hieman sivuviistoon vaan annoin sen puhaltaa ilmaa suoraan alaspäin, minkä vuoksi pyörrettä ei tietenkään syntynyt. Aikani asiaa tuskailtuani homma kuitenkin valkeni ja saatoin alkaa kuivailla tukkaani tuolla tornaadojen synnyttäjällä.
Ja arvatkaapas mitä? Se muuten toimi!
Hiuksiin tosiaan syntyi kupissa pyöriviä tornadoja, jotka taipuivat kauniisti. Olin aivan innoissani!
Tai ainakin siihen asti, kunnes olin tornadoinut hiuksiani kuumalla föönillä jo jonkun aikaa ja huomasin, että rikkinäisen kupin reuna oli lähtenyt lämmön vaikutuksesta käpristymään eikä laitetta voinut enää käyttää.
En siis ehtinyt saamaan laitteesta kaikkea hyötyä irti, sillä tukkani jäi rikkinäisen ja käyttökelvottoman laitteen vuoksi vielä osittain hieman kosteaksi. Se, mitä laite kuitenkin hiuksissani sai aikaan oli aivan mahtavaa ja varsinki nyt, kun hiukseni ovat kerroksittain leikatut ja asettuvat normaalisti pesun jälkeen suoraan, syntyikin niihin noin kätevästi taipuisuutta.
Reklamoin rikkinäisestä tuotteesta tietysti myyjälle ja nyt odottelen häneltä vastausta. Tahdon nimittäin todellakin saada käsiini uuden kappaleen!
Jahka vaan saan uuden kappaleen itselleni joskus tulen varmasti tekemään teille tuotteesta paremman postauksen ja ehkä jopa videonkin!
No mitäs sanotte? Uskoitteko, että tämä voisi toimia?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Itsellä ollut samantapainen laite jo vuosia. Ihan Suomesta jostakin isosta tavaratalosta ostettuna. Mutta paljon kestävämmän näköinen kuin tuo hökötys.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *