Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No olivatko ne sinun huulesi, mutta vain parempina?

Kerroin jo useampia kuukausia sitten eräästä kulttimaineessa olevasta huulituotteesta, jonka olin jostain syystä täysin missannut. Pienen epätoivon ja tuotteesta ympäriinsä höpöttelyn jälkeen sain kuin sainkin tuotteen käsiini. Kosmetiikkapiireissä joku tuntee aina jonkun, joka tuntee jonkun, jolla on ylimääräinen tuote!
Kyseessä on siis Cliniquen Almost Lipstick sävyssä Black Honey ja tuotteeseen liittyvän homman pohjustavan hehkutuspostaukseni voi lukea täältä.
Mutta sitten niinhin in action -kuviin.
Huulipunan taikahan on siinä, että se näyttää puikossa pelottavan mustalta, muttei kuitenkaan ole sitä huulilla. Tuotteen lupaus onkin ”your lips but better” ja puikkoa voi sipaista huulille yhden tai useamman kerroksen ihan siitä riippuen, kuinka kevyttä tai voimakasta lopputulosta on tuotteelta hakemassa. Puikkoa voi sipaista myös muiden huulimeikkien päälle luomaan uusia sävyjä!
Tältä huuleni näyttävät paljaina ilman punaa.

Yhden kevyen Black Honey -kerroksen lisääminen todellakin sai niille aikaan ”my lips but better” -vaikutelman.


Kahden kerroksen levittäminen toi sävyyn hieman lisää intensiivisyyttä.

 
Kolmas kerros oli kuitenkin minun makuuni jo hieman liikaa lopulta ja minusta alkoikin jo tuntua, etten saa puikkoa levittymään huulilleni aivan tasaisesti ja huuleni näyttivät hieman suttuisilta.
Yhdellä tai kahdella sipaisulla levitettynä koin puikon todellakin olevan sen kulttimaineensa arvoinen. Almost Lipstick -nimensä mukaiselta tuntuva laatu oli huulilla todella mukava, sillä puna kyllä kosteutti huulia ja piti ne pehmeinä, muttei tuntunut kuitenkaan huulilla liiemmin. Lähes huulipuna, muttei silti kuitenkaan.
Onko joku muu käynyt kotiuttamassa itselleen Black Honeyn?

Kommentit (8)

  1. Kaisa

    Ei nyt liity tähän, mutta osaatko sanoa onko Cliniquen Almost powderin myynti lopetettu kokonaan?! En tiedä millä laivalla olet töissä, mutta Silja Europalla sanoivat pari viikkoa sitten, ettei sitä enää myydä, kun etsiskelin sitä hyllyistä… 🙁

  2. Xalla

    Hankin tämän Black Honey -huulikiillon luettuani siitä juurikin sinun blogistasi, kiitoksia vaan 😉 Ja pidän tuotteesta todella paljon, se onkin tällä hetkellä yksi käytetyimmistä huulikiilloistani 🙂 Sillä saa niin ihanan luonnollisen lopputuloksen mutta näkee kuitenkin, että jotain huuliin on laitettu 🙂

  3. Sinppu

    Ostin itse Las Vegasista ja on ihan mahtava. Ostan seuraavalla matkalla muitakin sävyjä kokeiluun. Lentokentiltä löytyy ainakin, hinta vähän alle 20 euroa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *