No oliko se nyt niin hyvä?

Eräs bloggaaja hehkutti kovasti Bobbi Brownin Creamy Concealeria maailman parhaana peiteaineena ja antoi minullekin sellaisen testattavakseni yli vuosi sitten. Nyt tuo kyseinen peiteaine alkaa pikkuhiljaa vedellä viimeisiään ja tuntuu, että voisi olla sopiva hetki esitellä se teillekin.

Creamy Concealer on tosiaan monien mielestä kuulemma maailman parhaita peiteaineita silmänalusille, mutta minä en vaan päässyt hommaan oikein mukaan sen kanssa.

Tai siis juu, onhan tämä peittävää, mutta minun tapauksessani se ei ratkaise hommaa. Tämän koostumus on siis nimittäin blascomaisen paksu, muttei ollenkaan kuiva. Riittoisuudeltaan tämä onkin siis sen vuoksi huippu ja riittää päivittäin käytettynä silmänalusilla lähemmäs vuodeksi ainakin.

Paksu ja rasvainen koostumus saa kuitenkin aikaan sen, ettei tämä ole pysyvyydeltään maailman paras. Tämä siis itseasiassa vaatisi puuterikiinnityksen, mitä taas minun kuivuuteen taipuvaiset silmänaluseni eivät pahemmin voi sietää. Ja ilman puuterikiinnitystä tämä ikäväkyllä lähti hieman vaeltamaan silmien alla oleviin pienen pieniin uurteisiin.

Itse olenkin ratkaissut ongelman käyttämällä tätä ensin alla ja lisäämällä tämän päälle Diorin Nude-peiteainetta, joka pysyy paikoillaan puuteroimattakin ja kiinnittää alla olevan Creamy Concealerinkin iholle.

Tykkäsin tuotteesta sitten kyllä näppyjen peitossa. Laajemmilla punoittavilla alueilla tämä oli hieman turhan paksun oloista, mutta pienemmillä punoittavilla kohdilla tämä toimi puuterin alla täydellisesti.

Ymmärrän kyllä tämän tuotteen ympärillä pyörineen hehkutuksen, mutta minun tarpeisiini tämä ei ollut paras mahdollinen ja jatkan tyytyväisenä Nuden käyttäjänä. En siis tule hankkimaan uutta kappaletta.

Oma Creamy Concealerini oli muuten sävyä Beige, joka oli oikein passeli sävy minulle.

Näiltä leveyspiireiltä Bobbi Brownia ei saa (ei siis Tukholmasta tai Tallinnastakaan), eli hieman etelämmäs on sitä livenä räpläämään päästäkseen mentävä. Lähimmät ostopaikat taitavatkin olla Saksa ja Englanti, mutta esim. Strawberrynet myy sarjaa.

Onko tämä jollekin muulle tuttu tuote?

Kommentit (10)
  1. Ootko muuten koskaan kokeillut make up storen cover all peitevoidetta? 🙂

  2. Anonyymi: Olen kokeillut, liian kuivaa minulle koostumukseltaan. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *