Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No ohhoh!

Vielä yksi postaus ja huomenna sitten päästään vihdoin tammikuun yhteenvetoon.
Tämä postaus on hieman hhhmmm… tuotepitoinen, mutta en lähde turhaan pitkittämään näiden esittelyä pudottelemalla näitä esiin vain yksi kerrallaan vaan lätkäisen kaiken suoraan pöytään.

Tammi-helmikuu on elo-syyskuun ohella parasta aikaa kosmetiikkamaailmassa, sillä näinä kuukausina kosmetiikkamyyjät otetaan koulutukseen: esitellään kunnolla tulevat uutuustuotteet, mahdollisesti kerrataan hieman vanhaa ja sitten vielä annetaan kotimatkalle mukaan hieman testattavaakin.

Yleensä tämä hieman tosiaan on vain hieman, mutta eräs maahantuoja on viimeaikoina lähettänyt innokkaat oppijat kotiinsa todella runsain eväin:

Arvatkaa vaan, kuinka innoissani olin, kun kurkkasin saamaani pussukkaan!

Minulla on selkeä viha-rakkaussuhde kaikkiin saamiini tuotteisiin: minusta on aivan ihanaa saada kaikkea kivaa kokeiluun enkä mistään hinnasta jättäisi näitä käyttämättä, mutta samalla se sisäinen kosmetiikkaa vähentämään pyrkivä ääneni antaa nuhteita. No, onneksi suurin osa tuotteista on tavallista pienempikokoisempia.

Tarkemmin esiteltynä pussista löytyivät siis nämä kaikki ihanuudet:

Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotionin (tuttavallisemmin DDML) jättikoko 200 ml sekä matkakoko 30 ml. Oi, nämä oli ihanaa saada! Cliniquen tuotteissahan on periaatteessa ideana, että hoitovoiteen alle laitetaan aina ensin tämä (tai geelimäisempi versio tästä) ja sitten vasta itse hoitovoide. Olen käyttänyt itse pelkkiä hoitovoiteita yksinään, mutta palan halusta päästä kokeilemaan kaikkia Cliniquen voiteitani myös yhdessä tämän kanssa.

Olen kuullut monen sanoneen, että tämä olisi tukkinut heidän ihoaan, mutta itse en usko tämän tukkivan ihoani millään lailla. Olen nimittäin yli kahden kuukauden ajan käyttänyt ihollani öisin Lancomen Nutrix Rich Cremeä, jonka INCI:ssä tulevat veden jälkeen mineral oil, petrolatum, lanoliini sekä mehiläisvaha. Jos tuollaisen cocktailin käyttäminen ei ole aiheuttanut iholleni yhden yhtä näppyä niin sitten ei kyllä enää mikään voi aiheuttaa.

Sain myös oman 50 millisen Cliniquen 7 Day Scrubini. (Ja tämä on nyt sitä minunkin iholleni sopivaa Cliniquen kuorintaa.)

Kivaa päästä kokeilemaan myös Cliniquen kevyesti päivettävä Self Sun Body Daily Moisturizer vartaloemulsio, jonka 75 millin koko on minulle ihan sopiva kokeilujani varten. Cliniquen kasvoille tarkoitetusta varsinaisesta itseruskettavasta olen tykännyt kovasti, joten odotan tältäkin paljon.

Tämä oli kiva ylläri: kaksipäisen tuotteen toisessa roll-on päässä on DKNY:n perus Be Delicious -tuoksu ja toisessa sen Fresh Blossom -versio. Isompina en näitä kaipaisikaan, mutta tällainen 2 x 5 ml on juuri sopiva koko.

Mukavaa saada oma Cliniquen Lash Power mascara kunnon kokeiluun. Olen testannut tätä pari kertaa töissä ohimennen, mutta nyt saan vihdoin kunnolla kokeilla tällä omalla minikoolla. Tämähän on Sensain 38 -mascaran kaltainen, pieniharjainen lämpimällä vedellä pois lähtevä mascara.

Oi, tämä Long Last Glosswearin (SPF 15) sävy 14 Cabana Crush on aivan ihana! Todellisuudessa se on paljon pinkimpi kuin miltä se kuvassa näyttää. Niin, etteivät ne huulikiillot vaan tosiaan pääsisi vahingossakaan loppumaan…

Tämä on söpö! Cliniquen Almost Bronzer SPF 15 01 Light/Medium pakattuna pikkupikku rasiaan! Ihana!

Estee Lauderin Pure Color Lipstickin sävy Newport Rose on toista vuotta vanhan lookin sävy muistaakseni ja on kyllä aivan ihanan fressi pinkki. Nam! (Huulipunathan olivatkin jo suuressa vaarassa päästä loppumaan joskus vuoden 2020 paikkeilla…)

Tämä oli ehdottomana sokerina pohjalla: Estee Lauderin viime syksyn lookin 5-Tone shimmer powder 01 Pink Shimmer. Oi, oi, OI!!

Sit tää niinku laittais nää kaikki pieneen pussiinsa ja menis niinku tonne leikkii näillä ja sit se niinku sanois, et ”Vitsi sä sait kaikkee kivaa, pidä hauskaa niillä”. Ja sit tää niinku eläis elämänsä onnellisena loppuun asti tän pienessä hömpän hömppä maailmassaan, jooko?

Kommentit (23)

 1. Laura

  Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja saanut paljon vinkkejä ihon ja hiusten hoitoon. Monet postaukset ovat johtaneet "pakko saada"-listani kasvuun, mutta olen myös oppinut miten silmämeikin voi poistaa käyttämällä puolet vähemmän silmämeikinpoistoainetta ja 75% vähemmän vanulappuja;)seuraan ruotsalaisia "muoti"blogeja ja olen huomannut että monet bloggaajat ovat saaneet testattavaksi lorealin uuden sarjan nimeltä studio secrets professional. Onko kyseinen sarja tulossa Suomeen (vai löytyykö jo kaupoista) ja onko sinulla mielipidettä tästä sarjasta? Olisi mukavaa jos kirjoittaisit tästä, koska olen hyvin kiinnostunut mitä erikoista näissä meikeissä on:)

 2. Annikki

  Jotakin tuossa DDML:ssa on, kun vaikka minä käytän usein rasvaisempia rasvoja, tuo onnistuu tukkimaan naaman kiinni. Pahin se tosin on siinä, että kun sitä aamulla naamaansa laittaa, ei auta edes hengittää liian pontevasti, kun se jotenkin "lukitsee" hienkin iholle, eikä päästä haihtumaan, ja sitten on vesimärkä naama, joka ei ole kivaa, jos on jo ehtinyt meikkiäkin siihen väkertää.
  En tiedä tuottaako samaa ongelmaa kaikilla, vaikka muutamilta muiltakin olen samaa kitinää saanut kuulla.

 3. Nimetön

  Laura: En ole vielä kuullut, että olisi tulossa Suomeen, mutta hyvinkin voi tietysti olla mahdollista. 🙂

  Annikki: DDML:n teho perustuu nimenomaan etupäässä siihen, että se muodostaa iholle kosteuden haihtumista estävän "kalvon" mm. mineraaliöljyjen avulla ja estää samalla sisältämiensä kosteuttavien ja pehmittävien aineiden haihtumisen iholta. Eli näin ollen ei hikikään varmasti kovin helposti pinnalta katoa. 🙂 (Ja toiset kokevat tuon tukkivan ihoa.)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *