Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No en ois halunnutkaan! Niih!

Koska olen tavannut esitellä kaikki kokeilemani Soap & Gloryn tuotteet tarkemmin, esittelen niistä viimeisimmänkin.

Minulta vähän aikaa sitten loppunut Glad Hair Day Intensive Conditioner ei ollut kummoinen tuote. Tämän vuoksi odotukseni merkin Hair Supply -hoitoainetta (tai naamiota) kohtaankaan eivät olleet korkeat.
Yllätyin kuitenkin, kuinka ihanan sileäksi tuote tukkani jätti! Hiukset tosiaankin olivat sileän kiiltävät, takuttomat ja ihanasti laskeutuvat. Käytin tuotetta vaihtelevillä vaikutusajoilla ja tulos oli aina yhtä loistava.
Toki tästä on kiittäminen tuotteen silikonejakin, mutta en ole silikoniherkkis. Itseasiassa päinvastoin pidän niistä hiustuotteissani, sillä ne saavat tukkani takuttomaksi ja sileäksi.
Ehdin siis innostua kovasti tästä tuotteesta sen minikoon kokeiltuani, mutta tottakai kaikki kiinnostava on aina lopetettua tavaraa ja niin myös sitten kuulemma tämäkin.Harmi.
Niin tai näin, mutta tuote kuitenkin pelasti uskoni merkin hiustuotteisiin. Minua hieman huolestuttaa kokeilla muita Glad Hair Day -tuotteita aiempien huonompien kokemuksieni vuoksi mutta epäilen, että minun lienee pakko. Jos ei muuten niin ainakin matkakokoisina…
Oletteko te innostuneet kokeilemaan Soap & Gloryn hiustuotteita?  (Suomeenhan niitä saa tilattua JT Beauty Outletin kautta.)

Kommentit (4)

 1. Kätsy Kissa

  Mulla on tommonen Glad Hair Day Conditioner, jota en oo kylläkään avannut vielä. Laskit mun odotuksia sitä kohtaan, mutta jos se ei ole oikeastikaan mikään erikoinen tuote, niin en sitten pety pahasti. Tai ehkä yllätynkin positiivisesti 🙂

 2. Anonyymi

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/10805144

  Mitäs mieltä oot tästä keskustelusta..??Omat Soap&Glory tuotteet tilaan enemmin ebaystä,kuin tuolta muutenkin.Mutta aika rajuja väitöksiä nettikaupasta jonka kanssa ilmeisesti teet yhteistyötä..!

 3. Heinz

  Hei osaatko äkkiseltään nimetä vaikka top 3 Soap&Gloryn tuotetta sun mielestä? Lähden parin viikon päästä Lontooseen ja ajattelin ratsata ison kasan kamaa Suomeen mitä täältä ei saa, kuten Soap&Glorya. Mulla on Supercat eyeliner ja se on aivan tajuttoman hyvä! Ostin viime elokuussa eikä ole näyttänyt minkäänlaisia kuivahtamisen merkkejä, vaikka olen käyttänyt ahkerasti. Oon kuullut lähestulkoon pelkkää hyvää merkistä ja oon käsittänyt että pidät myös. Osaisitko suositella mitä erityisesti kannattais napata mukaan?

 4. Anonyymi

  Minä pidin tuosta Glad Hair Day- hoitoaineesta. Oma hiuslaatuni on hento ja hiuksia on runsaasti. Minusta tuoksukin on parempi ja raikkaampi kuin niissä mantelisissa *urp*
  Ostin myös shampoon kotiin kokeiltavaksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *