Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

No ei todellakaan liian hoitava

Kerroin viimeisimmässä yhteenvedossani kuluttaneeni loppuun Tigin Urban Antidotes -linjan vaurioituneiden hiusten Resurrection shampoon ja lupasinkin palata siihen myöhemmin tarkemmin vihjaten samalla, etten ollut siihen kovin tyytyväinen.
Joku epäili kommenttiosiossa, että koin tuotteen liian hoitavaksi hiuksilleni. Valitettavasti en voinut kuin hymähtää tälle epäilylle. Tämä oli nimittäin jotain ihan muuta kuin hoitava!
Tuote lupaa herättää pahasti vaurioituneet kutrit jälleen henkiin kosteuttaen niitä tehokkaasti, mutta tosiasiassa niitä tehokkaasti hoitavia aineosia saa kyllä oikein etsimällä etsiä. Täytyy muistaa, että on eri asia, millaisiksi tuote hiukset ”meikkaa” kuin mitä se oikeasti tekee. Vastaavalla tavalla hyvä meikkivoide voi peittää punoituksen loistavasti ilman, että se kuitenkaan hoitaa sitä.
INCI-listaa avaamalla viidentenä heti hajusteen jälkeen tulee yksi hiuksia pehmittävä silikoni, jota seuraa hiuksia pehmentävä aine. Kahdeksantena aineena on vihdoin glyseriini ja loppu INCIstä löytyy vielä yksi silikoni. Muut tuotteen aineet ovat pesutehoon tai tuotteen koostumukseen vaikuttavia aineita. 
 
Eli tuotteessa on siis enemmän hajustetta kuin yhtäkään hoitavaa osaa ja ne hoitavatkin osat ovat melkoisen minimissä.
Missä kaikki kosteuttavat aineosat, joita tämä ”powerful moisture packed” shampoo lupaa? No joo, onhan tässä tosiaan hieman sitä glyseriiniä…
Tämähän on tarkoitettu hyvin vaurioituneille hiuksille, joten olisin odottanut edes hieman keratiinia tai mitä vaan hiuksia korjaavaa ainetta. Sen sijaan sain kahta silikonia, jotka kyllä siloittavat hiusta, mutta eivät minusta kylläkään ole mitään taika-aineita. 
Micro shields boost strenght and stamina.” Anteeksi mihin tämä väite perustuu? Mitä te kutsutte micro shieldseiksi, silikonejanneko? Hienoa!
Tämä on ihan tavallinen shampoo, jolla ei ole mitään tekemistä hoitavuuden kanssa enkä missään nimessä sanoisi, että tästä on yhtään mitään hyötyä hiuksille, joiden kärsimystaso on pakkauksessa esitetyn veroinen.
Juuri tämän vuoksi inhoan töissä myydä Tigin uusimpia tuotteita. Näistä ei vaan ole mihinkään muuhun kuin tarjoamaan ihania tuoksuja. (Ja sitäkin tarjotessaan tämä veti jo pienessä hytissäni hieman överit.) Myönnän itseasiassa ihan avoimesti, että mikäli asiakas on tarttunut näihin, saatan ihan suoraan ehdottaa hänelle muiden tuotteiden hankintaa. Ihan vaan siksi, että huomattavasti parempiakin löytyy. Ja mikäli asiakas kysyy mielipidettäni, vastaan kyllä rehellisen perustellusti.

Mitä te tykkäätte Tigin ”hiustenhoitotuotteista”?

Kommentit (36)

 1. nunju

  Samaa mieltä tigesitä!! Ja samaa kysyisin kuin joku tuossa yllä! Mitä suosittelisit todella, todella korppukuiville hiuksille jotka on haaroittuneet latvoista ja ovat paksut ja takkuiset… Tuntuu, että olen kokeillut jo kaiken mahdollisen ja ainoa et hiusöljyä kun laittaa pesun jälkeen niin sillä saa jotain aikaan, silti latvat harottaa, leikkaanko vaan pois…

 2. Anonyymi

  Hauska, itselläni oli sarjan brunetelle tarkoitettu aine, ihan normaalishampoon veroinen, muta muut tuotteet kuten muotoilusuihke ja pumppupullossa oleva hiuslakka ovat toimineet erittäin hyvin. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita ja pitoa ja kohotusta on myös. Hiukseni on hyvin lasinen ja paksu ja niitä myös riittää määrällisesti joten toimivuus on ollut hämmästyttävää! Mutta jokaisen hius on erilainen 🙂

 3. Anonyymi

  Itse hamstrasin Tigiä vuosituhannen alkupuolella. Muutama tuote oli oikeasti hyvä, ja taisin mennä miinaan kovan kulttimaineen ja ihanien tuoksujen myötä. Muutama oikeasti hyvä tuote oli. Ne on tosin nyt jo lopetettu. Nyt ne sitä Tigiä tunkevat tänne, kun Jenkkilässä se on jo arvonsa menettänyt. Itsellä on tällä hetkellä muutama jämä muotoilutuote ja turkoosit urban antidotet (jotka kyllä toimivat mun takkuuntuvaan tukkaan). Jokin aika sitten päätin etten osta enää Tigiä. Kampaajatkin sanovat että tuolla on parempia ja halvempia/saman hintaisia tuotteita markkinoilla. Redkeniä ja Moroccanoilia käytössä tällä hetkellä.

 4. Anonyymi

  Joo tuolta löytyy muitakin tigin tuotetteita esim.TIGI Catwalk Oatmeal Honey Shampoo 750ml ja muutakin (esim.hajuja), jota ei muualta enää löydykään..Sissi oli tehnyt löydön.JEI :))))
  http://www.nettioutlet.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *