Nivea Angel Star

Kiitos, Nivea, että teit jotain näin upeaa!

Jaksan edelleenkin vain ihastella Nivean uuden Angel Star Body Lotionin pakkauksen ulkonäköä. Vaaleanpunainen, tummansininen, valkoinen ja lila näyttävät jotenkin vaan niin ihanilta yhdessä!

Myös pullon sisältö oli todella ihanaa tavaraa.

Pakkaukseen liimatun tarran lupaama ”vastustamaton vadelman tuoksu” osoittautui iholla hyvin samanlaiseksi, miltä Ralph Laurenin turkoosissa pullossa oleva Ralph-hajuvesi tuoksuu (ja samaa kategoriaa on muuten myös Rexona Girlin pinkki dödö) ja tykkäsinkin varsin selkeänä tuoksuvasta tuoksusta. Makean vadelman lisäksi nenäni aisti tässä myös jotain raikasta omenaista.

Minua hieman epäilytti pakkauksen teksti ”Mixed skin”, sillä yleensä kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet ovat minulle niitä parhaimpia ja muut liian kevyitä. Onneksi kuitenkin INCI-lukutaito pelasti jälleen:
Liuotin (vesi), kosteutta sitova aine, pehmentävä aine, pehmentävä aine, liuotin, pehmentävä aine, pehmentävä aine… Eiköhän tämä minunkin iholleni kelpaa!

Halusin pullosta ulos viimeisenkin tipan, mutta en millään olisi raaskinut leikata sitä auki. Pakkohan tuo kaunis pakkaus oli kuitenkin lopulta pahoinpidellä. Plussaa muuten Nivealle niinkin ihanasta yksityiskohdasta, että pakkausta pystyy säilyttämään ylösalaisin!

(Kuva näyttää hassun väriseltä, sillä kamerani hajosi ja jouduin ottamaan kuvan antiikkisemmalla kameralla.)

Tämä tuntui kosteuttavan ihoa hyvin, mutta imeytyi silti iholle kivasti (ei nyt kuitenkaan niin, että rasvaisuus olisi ihan täysin kadonnut iholta). Itsepäisiä ja kuivimpia läikkiä tämä ei kyennyt ihollani kesyttämään, mutta muuten olin tähän todella tyytyväinen ja voisin ehdottomasti käyttää tätä jatkossakin.

Ja kun nyt tosiaan nämä Angel Starit otettiin puheeksi, niin marketista tarttui mukaani tällainen ihan väen vängällä (huomatkaa muuten, että tämä kulkee Labellona):

Lukuunottamatta pakkauksen lupauksia, ei minulla ollut hajuakaan, millainen itse tuote olisi. Minut on kuitenkin helppo saada kokeilemaan linjasta myös toista tuotetta, jos joku toinen linjan tuote on jo saanut minut vakuuttuneeksi.

Itse pahvikotelokin oli jo niin söpö, että ihan harmitti repiä se auki.

Onneksi itse huulirasvankin pakkaus on älyttömän suloinen, vaikkei linjan vartalovoidetta voitakaan.

Katsokaa nyt, miten ihanalta tämä näyttää! Vaaleanpunainen, jossa on ihana kultaan menevä shimmeri. Minä niin rakastan tuollaisia sävyjä!


Huulilla tämä on aivan täydellinen. Tämä antaa ihanan huurteisen, shimmerisen ja kevyesti vaaleanpunertavan sävyn, mutta lopputulos on ihanan luonnollinen. Ei siis liian huulipunamainen, vaan nimenomaan kiilto, joka antaa hieman sävyä ja efektiä.

Mikään ihan superkosteuttava tämä ei toki ole, mutta varsin hyvin tämä kyllä pitää huulia pehmeinä. Oikein hyvä tuote, siis.

Itse maksoin puikosta n. 2,80 euroa, eli hinta ja laatu olivat täysin kohdallaan.

Joko joku muukin on ehtinyt kokeilla jotain Angel Star -linjan tuotetta?

PS. Kamerani on tosiaan pimeänä (Samsung i85) ja nyt näyttäisi siltä, että edessä on uuden kameran osto. Osaisiko joku kameroista enemmän ymmärtävä kertoa, millainen kamera olisi hyvä hankinta, jotta meikki- ja tuotekuvien kuvaaminen sujuisi? Nykyisen kanssa ongelmana on ollut värien toisto, eli esimerkiksi pinkki ei näytä pinkiltä kun vain auringonpaisteessa kuvattuna ja silmämeikkien värit erottuvat todella hailakkana. Mikään pro-kuvaaja en tosiaan ole, joten n. 300 euroa voisi olla sopiva hinta (käytän kameraa kuitenkin blogikuviin päivittäin). Apuva, anyone? Itseäni houkuttelisi hieman Canon PowerShot SX210 IS.

Kommentit (45)
  1. Vitsit sä oot nopea käyttämään näitä kaiken maailman tuotteita! Kaipailinkin juuri jotain kommenttia tuosta rasvasta ja sinähän olit ehtinyt käyttää jo koko pullon!!

    Sait ylipuhuttua, käyn ostamassa sekä vartalovoiteen että huulirasvan tyttärelleni.

  2. Ostin muutama päivä sitten Angel Star dödön.
    Aivan ihanan tuoksuinen tuote minun makuuni. Varmasti tulevaisuudessa mukaan tarttuu vielä sarjan suihkusaippua ja vartalovoide, ehkäpä vielä tuo kivan värinen huulirasva… 🙂 Tuoksu vei minut ihan mukanaan! Oikeastaan voisin jo huomenna mennä hieman ostoksille 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *