Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Niin siis se on mitä…?

Kuten on jo käynyt ilmi, olen todella huono laittamaan hiuksiani. Sen lisäksi, että olen laiska ja saamaton olen myös kyvytön ja kädetön. En vain osaa. Enkä edes tarkalleen tiedä, mitä haluaisin osata!

Ehkäpä juuri näistä edellä mainituista syistä tykkään kokeilla hiustuotteita, joiden käyttötarkoituksesta tai edes tuomasta lopputuloksesta ei pääse ihan täysin selvyyteen pakkausta ja tuotetta tutkiessa. Ehkä ne yllättävät minut ja tekevät tukalleni jotain mieletöntä, jota en osaa edes toivoa?

Yksi tällaisista oli Englannista löytämäni Lee Staffordin My Big Fat Texturised Hair Super Spray.

Tämä ei siis ole hiuslakka, spray-vaha tai suolasuihkekaan vaan Super Spray, joka on kaikkia noita ja vielä enemmänkin. Tämä siis antaa hiuslakan pitävyyden, spray-vahan tuoman kuohkeuden ja suolavesisuihkeen ja spray-vahan tuoman rakenteen.

Tuote näyttää pullossa paksulja, limaiselta ja samealta rään ja oksennuksen sekoitukselta (kuinka suloista) eikä pullo ole ostohetkelläkään täysi, vaan siihen on jätetty pieni ravisteluvara.

Tuotetta siis ravistellaan ennen sen käyttöönottoa kunnolla niin, että aine muuttuu nestemäisemmäksi, jonka jälkeen tuote on käyttövalmis.

Tuotetta suihkutetaan kuivaan tukkaan tuomaan tukkaan kuohkeutta ja runsautta ja on aivan makuasia, kuinka sitä käyttää. Itse suihkin tuotetta hiusten tyveen ja hieman pituuksiin, jolloin sain mukavasti rakennetta tukkaan.

Tuote jättää hiuksiin samantyyppisen kevyesti tahmean tunteen kuin useimmat spray-vahat, eli tukka ei jäänyt kovaksi, mutta pysyi paikoillaan. Lisäksi hiuksia oli helppo muotoilla ja pöyhiä päivän mittaa. Tukka ei jäänyt tämän jäljiltä rasvaisen kiiltävän näköiseksi vaan enemmän mattaisen oloiseksi.

Tykkäsin tämän jättämästä lopputuloksesta, mutta hiukset kaipasivat ehdottomasti pesua seuraavana päivänä. Ne, jotka kuitenkin inhoavat tukkaansa heti pesun jälkeen voisivat saada tästä kivasti apua liian liukkaaseen ja lentelevään tukkaansa.

Lee Staffordin tuotteiden tuoksu on todellinen mielipiteiden jakaja, mutta itse pidän siitä. Ja onneksi tykkäänkin, sillä tässä tuotteessa se kestää tukassa koko päivän.

En tiedä, oliko tämäkään nyt mitenkään se lopullinen ratkaisu tukkaleikkeihini, mutta ainakin yksi mukava kokeilu muiden joukossa.

Lee Staffordin tuotteita myyvät Suomessa Kicksit ja Ruotsista niitä löytyy myös, mutta en ole ehtinyt katsastamaan, löytyykö tätä jo valikoimista. Epäilen kuitenkin, että ei.

Tykkäättekö te Lee Staffordin tuotteista? Ja miten on tuoksun kanssa, tykkäättekö vai tökkiikö?

Kommentit (9)

 1. Myy

  Vaikuttaisi samantyyppiseltä tavaralta kuin Redkenin Wool Shake. Se toimii yllättävän hyvin myös föönauksen alla (!) antamassa kunnolla rakennetta ja tekstuuria.

 2. Emilia

  Rakastan Lee Stafford -tuotteiden tuoksua! Harmittaa etten viimeisellä Lontoon-reissullani ostanut tuoksupulloa. Itse asiassa en osaa sanoa tykkäänkö näistä hiustuotteista niiden hoito-ominaisuuksien vai tuoksun vuoksi 🙂 Ja toki pinkit pullot on myös söpöjä!

  Suomessa noita pystyy ostamaan myös nelly.comista ja jos Tallinnaan on asiaa niin ainakin Kaubamajan kosmetiikkaosastolta löytyy Lee Staffordia.

 3. elli

  Kuullostaa just täydelliseltä mun tukalle. 😉 Vois käydä Kicksissä katsomassa josko tätä siellä olisi. Tiedätkö paljonko siellä tämä maksaa?

 4. Maria

  Mullekin tuli heti Redkenin Wool Shake mieleen! Se on ihan ässä kyllä, tulee sellainen mukavan takkuisa kuohkeus, kuin olis tukkaa vähän tupeerattu 😀 Ainoa miinus sille vähän epätasisesta spraysta-suihkusta, mikä tosin voi johtua ihan vaan myös tuon tuotteen paksuudesta…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *