Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Niin mones yhteenveto, etten muistaka

Tänään on taas monien suosikkipostauksen vuoro, eli tänään käydään läpi viimeisimmän työjaksoni yhteenveto loppuneiden tuotteiden suhteen.

Työpassi oli surunjakso siinä mielessä, että jouduin sanomaan haikeat hyvästit pariinkin kertaan.

Rakastamani Soap & Gloryn tuotteista kului nimittäin loppuun ensinnäkin aiemmin kehumani Face Soap Claeiry 3-in-1 Daily Detox Vitamin C Facial Wash. En lähde rupattelemaan tuotteesta uudelleen enempää, vaan totean vaan, että SNIIIIF ja neuvon lukemaan aiemman tuotetta käsitelleen postaukseni.

Toinen hetki, kun koin kyseisen merkin tuotteen hautauurnan lähellä suurta surua oli, kun minun oli aika laskea lepoon merkin tyhjentynyt Clean on Me Creamy Clarifying Shower Gel. Minä rakastin tätä niin syvästi, että en edes suostu puhumaan tästä vain lyhyesti, vaan pyhitän tälle myöhemmin oman postauksensa. Niitä sanoja odotellessanne voitte kuunnella tuotteen jättämässä tyhjyydessä kaikuvaa ”MIKSI, oi MIKSI kaikki hyvät aina poistuvat keskuudestamme niin aikaisin?!?”

Tuote, josta voin kuitenkin sanoa edes pari sanaa, oli Sensain matkakokoinen Cellular Performance Emulsion II Moistin näytekoko, joka toimi loistavana kosteuttajana iholleni tehden sen ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi olematta liian rasvainen. Vaikka Cellular Performance -tuotteet onkin tarkoitettu hieman aikuisemmalle iholle Sensai Silk -linjan palvelevan enemmän nuorempaa ihoa, olen silti pitänyt sen emulsioista erittäin paljon. Käyttäisin tätäkin mielelläni vaikka isommankin pullon verran.

Matkakokoisia tuotteita kului loppuun muutenkin paljon. Weledan One-Step Cleansing and Toneria olen käyttänyt jo useamman matkakokoisen purkin verran saatuani niitä milloin mistäkin, mutta en ole oikein innostunut tuotteesta. Tämä on periaatteessa vanulapun avulla käytettävä puhdistusneste, jolla voi puhdistaa kasvojen ihon ja meikin, mutta voimakkaasti alkoholin tuoksuinen tuote ei vaan jotenkin houkuttele minua.

En koe, että tuote välttämättä puhdistaisi meikattua ihoa tarpeeksi hyvin ja jotenkin tuotteen alkoholinen koostumus vaan jättää minut kylmäksi. Käytinkin tätä siis lähinnä kasvoveden korvaajana sekä silloin, kun pelkkä meikkaamaton iho kaipasi puhtaaksi pyyhkimistä.

Toinen Weleda-kokemus syntyi merkin Pomegranate Regenerating Body -öljyn kautta. Pieni öljypurkki riitti käytössäni oikeastaan vaan yhteen kertaan, joten en osaa kommentoida tuotetta kovin laajasti. Tämä kuitenkin tuntui iholla mukavasti pehmentävältä ja kosteutta iholle sitovalta, vaikka en olekaan öljyjen ylin ystävä vartalon ihonhoidossa. Öljy tuntui myös imeytyvän iholle yllättävän hyvin. Minun pitänee ehkä tehdä vielä lisätuttavuutta näiden Weledan öljyjen kanssa.

Sensain Sellular Performance -linjan Lotion II Moist on ihan mukava hoitoneste (kuten he Sensailla näitä kasvoveden ja seerumintapaisen sekoituksia kutsuvat), joka ajoi kasvoveden aseman hyvin, mutta joka ei omalla ihollani ollut mitenkään niin täydellinen, että viitsisin investoida tuotteeseen suuremmin.

Pidän enemmän tuotteista, jotka tuovat vielä paremmin kosteutetun tunteen iholleni (esimerkiksi geelimäisemmät kasvovedet sekä Estee Lauderin kuivan ihon kasvovesi, joka jättää lähes kevyen öljyisen pinnan iholle), joten en tule hankkimaan tätä suurempikokoisena.

Loppuun kului myös aikoinaan ystävältäni saama Lancomen Galateis Douceur Gentle Softening Cleansing Fluid, joka on kasvo- ja silmämekin poistoon soveltuva meikinpoistoemulsio. Mainitsinkin jo aiemmin tämän osoittautuneen melko hyväksi tuotteeksi ja olen edelleen sitä mieltä. Tuote ei poistanut kaikkea silmämeikkiä ihan täydellisesti, mikäli mascaraa oli runsaammin, mutta Sensain puhdistusliinan kanssa tämäkin oli mukava tapaus. Lisäksi pidän erityisesti tämän pehmeästä tuoksusta, joka on jotenkin luksuksenomainen.

Hiuspuolelta käytin loppuun aiemmin esittelemäniCutrinin Greenism-linjan uudistuneen hoitoaineen, josta pidin kovasti,kuten olenkin jo kertoillut. Tukka tuli tällä ihanan silkeäksi, mutta jäi vielä ilmavaksi ja voisin mielelläni käyttää tätä lisääkin.

Viimeiset loppuneet tuotteet olivat Dubain hotellista mukaani napattuja minikokoisia vartalovoiteita, joten näistä lienee turhaa jutella sen enempää. Loppuivatpahan nämäkin, siis.

Tämän verran tuotteita loppui siis tällä kertaa. Suomeksi tämä tarkoittaa siis kolmea täysikokoista, yhtä tavallista vähän pienempää ja kuutta matkakokoista tuotetta.

Minua harmitti niin paljon lähteä töistä, sillä sinne jäi useita tuotteita, jotka riittävät enää vain yhteen tai kahteen käyttökertaan. Muutamia tällaisia nappasinkin mukaani, mutta kovin montaa en viitsinyt ottaa, sillä tällä kertaa vapaani tosiaan täyttyvät matkasta Puolaan ja yritin kerrankin malttaa minimoida töistä mukaan nappaamieni tuotteiden määrää…

Ensikerralla yritän siis jälleen olla parempi!

PS. Muistattehan, että Soap & Gloryn tuotteita saa tilattua Suomeen JT Beauty Outletista! Kyseisessä verkkokaupassa on muuten lisäksi tällä hetkellä tarjous, jossa jokainen tilaaja saa kaupan päälle lahjaksi Sally Hansenin Lip Repair -huulihoidon, kun maksun yhteydessä kirjoittaa koodin ec1bc7.

PPS. Jouduin ostamaan tässä työpassissani yhden uuden silmämeikinpoistoaineen, mutta palaan tähän asiaan tarkemmin toiste.

Kommentit (5)

 1. Tyttö

  Toistamiseen sama kysymys eli:
  Oon tässä 14 vuotiaana päättäny aloittaa meikkaamisen niin onko jotain neuvoja sen suhteen? Mulla on vaan valopuuteri (?) ja sit ripsari. Luomiväri totta kai. Mitä muut ois järkeviä, että en näyttäis miltään lissulta jolla on 3 kiloa puuteria kasvoissa. Valopuuteri on Lumenen ja ripsari Sensai 38 astetta. Niin ja tottakai Lumenen huulipuna. Luomiväri o Avonin.

  • virve

   Kevyellä kädellä vaan. Jos tarvitset peittoa, riittää usein pelkkä peiteaine yksittäisille näpyille tai tummille silmänalusille. Ripsiväri, kevyt luomiväri ja kevyt huulikiilto ovat kiva perusmeikki. Muista myös huolellinen ihonpuhdistus ja kosteusvoide. 🙂

 2. Anonyymi

  Jee, taas suosikkipostauksiini lukeutuva yhteenveto! Mulla on tällä hetkellä kymmenen täysikokoista loppumaisillaan olevaa tuotetta ja joka päivä ajattelen "tänään tää tuote loppuu"… Miten niissä aina voi olla vielä pariin kolmeen käyttökertaan, vaikka tavaraa näyttäisi olevan enää millilitra? Ehkä kuun loppuun mennessä ne on finito 😉

  • virve

   Tuota minäkin aina ihmettelen! 🙂

 3. aino

  Ei liity tähän postaukseen, mutta kerronpas silti!

  Suuri kiitos sulle siitä, että olet tuonut elämääni Paula's Choicen! Olen tapellut finnisen (kieltäydyn kutsumasta sitä akneihoksi :D) naamani kanssa aivan mielettömän kauan, löytänyt aina mukamas jonkun ihmeaineen joka toimisi, ja pettynyt karvaasti. Nyt kuitenkin tuon aikaisemmin mainitun sarjan tuotteet ovat olleet ainakin omalle iholleni aivan täydellisiä. Ja elättelenpä taas toivoa ajasta, jolloin ei tarvitsisi laittaa meikkiä naamaan vain siksi, että peittäisi finnejä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *