New Must-Have

Yksi tämän kesän parhaista löydöistäni on ollut Diorin Lip Glow SPF 10.

Paitsi että pakkaus on suloinen kuin mikä, on myös tuote aivan loistava.

Te tiedätte, etten ole niinkään huulirasvaihmisiä vaan nimenomaan huulimeikki-ihmisiä. Tahdon siis, että huulillani on väriä ja mielellään myös kevyttä kiiltoa. Aina ei kuitenkaan ole aikaa keskittyä punaamaan huulia (ja vaikka olisikin, ei se kaikkien mielestä ole aina juuri silloin tilanteeseen sopivaa) ja joskus minäkin kaipaan tuotetta, joka ei todellakaan tarvitse peiliin vilkaisua sitä huulille vedellessä. Ja juuri sellaisen tuotteen olen nyt löytänyt -luksuksesta tinkimättä.

Diorin Lip Glow on siis suojakertoimella 10 varustettu huulirasvamainen tuote, joka näyttää puikossa värittömältä. Vaikka tämän paikka Diorin telineessä onkin huulia pullistavan Lip Maximizerin vieressä ja sävymaailmakin on erehdyttävästi samanhenkinen, ei pidä silti erehtyä luulemaan, että tämä olisi vastaaa tuote vain eri muodossa. Tämä on nimittäin ihan oma tuotteensa (joka yhdessä Lip Maximizerin kanssa toki tekee entistäkin kauniimman lopputuloksen).

Tämän koko nimi on Lip Glow Color Reviver Balm ja tämä on eräänlainen sävyttävä huulirasva. Suomeksi se siis tarkoittaa sitä, että tämä antaa jokaisen huulilla omanlaisen sävyn pienellä kiillolla varustettuna. Ilmeisesti homma selittyy pH:lla enkä usko, että tämä voi muuttua muuten kuin erilaisiksi vaaleanpunaisen ja pinkin variaatioiksi, mutta juuri sellaista minun huuleni kaipaavatkin.

Ensinnäkin siis huuleni ihan ilman mitään meikkiä.

Sitten lähes heti huulisävytteen levityksen jälkeen. Jos oikein tarkasti tunnustelee, voi huulilla tuntua ihan kevyttä nipistelyä, mutta ei siis mitään sellaista, minkä voisi tajuta, ellei sitä ihan hakemalla hae. Tämä ei ole siis varsinainen pullistava tuote. Tässä vaiheessa sävy on vasta hyvin kevyesti vadelmaiseen menevä ja huulilla on kevyttä kiiltoa.

Pienen hetken päästä huuleni näyttävät kuitenkin juuri sellaisilta, kuin niiden tahdonkin näyttävän. Niissä on väriä ja kiiltoa, mutta en ole tarvinnut peiliä tuotetta levittäessäni. Lisäksi tämä sai huuleni tuntumaan pehmeiltä ja hoidetuilta ja estää niitä kuivumasta.

Mukavaa on myös se, että vaikka itse tuote lähtisikin huulilta pois, jää niille silti hieman sävyä. (Henkilökohtaisesti annan plussaa myös siitä, että tämä tuoksuu Marianne-karkeille.)

Tämä on juuri sellainen tuote, joka kulkee esimerkiksi aina päivisin laivalla college-housujeni taskussa, kun myymälä on kiinni, mutta minä puran hikisenä tavaroita ja järjestelen hyllyjä ja tahdon lookkiini edes hieman eloa. Omat huuleni kuivuvat, mikäli en pidä niillä kosteuttavaa kiiltoa tai punaa (tai sitten sitä supertylsää huulirasvaa), joten tätä on todella näppärää ja nopeaa lisätä ohimennen toisella kädellä samalla, kun täytän toisella kädellä hajuvesipulloja laatikosta hyllyyn. Ja jos ikinä kävisin rannalla, ottaisin tämän varmasti myös sinne mukaani.

Onhan minulla toki myös vastaavalla idealla toimiva Too Facedin Mood Swing, mutta se on nestemäinen kiilto ja kaipaa levittäessä peiliä kaverikseen. Lisäksi Mood Swingini muuttuu todella barbimaiseksi sävyksi, eli ei tosiaankaan ole sitä, mitä tällaista tuotetta käyttäessäni haen.

Tästä tuli siis tämän kesän keskipäivien suosikkituotteeni.

(Kyllä on pirun rankkaa olla kosmetiikkafriikki kun pitää näköjään keksimällä keksiä erilaisia tarpeita ja perusteluita erilaisille tuotteille ja niiden hankkimiselle.)

Onko joku muu kokeillut tätä?

Kommentit (22)
  1. kiukkupussi
    3.8.2010, 22:51

    Voi apua! TAHDON!

  2. Mä just viime viikonloppuna itekseni hehkuttelin lip glowta, kun löysin sen uudestaan laatikostani. 🙂 Se on aika mieletön tuote ja käsittääkseni se sopii myös huulipunan alle. Muuttanee hieman huulipunan sävyä ja tai kosteuttaa ainakin ja luo siten nätin pohjan punalle. -sh-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *