Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

New Love: Lancome Miracle Cushion

No niin arvon yleisö, tänään tuuletellaan sitten oikein kunnolla kuvatulvan keskellä! 
Arvatkaapas, kuka on nimittäin nyt kuukauden päivät fiilistellyt Lancomen uutta ”tyynymeikkivoidetta” eli Miracle Cushionia!
Ei ollut onnella kyllä rajaa, kun tämän näytekappale paukahti postiluukusta joulun seutuvilla blogin tuotekokeiluihin Lancomen toimistolta. On nimittäin ollut sen verran hyvää tavaraa, etten malta olla spoilaamatta postaustani kertomalla, että tämän kanssa elämä on ollut niin ensiluokkaisen ihastuttavaa, etten ole tahtonut enää edes palata muihin meikkivoiteisiin viimeaikoina. (Yritin kyllä, mutta palasin tämän luo välittömästi muistaen, miksi tästä niin pidin.)
Fiilistelin teille uutuutta viime vuoden puolella ennen sen käsiini saamista pohtien silloin, millaisen aasialaisten ihmetuotteiden vastineen Lancome on mahtamassa itselleen lanseerata. Ilokseni olen saanut todeta, että melkoisen loistavan!
Niille, joille tyynymeikkivoiteiden idea ei vielä ole tuttu kerrattakoon pikaisesti, että kyseessä on aivan uudentyyppiseen pakkausmuotoon pakattu nestemäinen meikkivoide.
Meikkipuuterille tyypilliseen rasiaan pakattu tuote kätkee tiiviin välikantensa alle salaisuuden, jota myös meikkivoiteella kyllästetyksi tyynyksi kutsutaan.
Tuo reikäisenhuokoinen pinta on tosiaan sieni, johon meikkivoide on imeytetty ja josta se tuotteen vipalla annostellaan iholle. 
Ja täytyy sanoa, että tässä tuotteessa todellakin on nimensä mukaisesti sitä taikuutta!
Aina ei ole hyvänassupäivä: iho näyttää samealta ja saattaa punoittaa silmänalusten huutaessa väsymystä. Lisää unta tai edes meikkiä, kasvot anovat.
Toivon meikkipohjaltani tasoitusta, mutta sen ei tarvitse olla paksu tai peittävä. Tahdon tasoittaa ihonsävyäni kevyesti, mutta silmänalusille olen valmis käyttämään erillistä, peittävämpää tuotetta. Muualla kasvoilla toivon, että tuote tuntuisi ohuelta, levittyisi iholle kevyenä, tasoittaisi kevyesti ja pysyisi kasvoilla hyvin.
Aloitetaanko niillä erityiskiitoksilla heleydestä, joka ensinnäkin näkyi iholla ennen puuterointia kauniisti?
Sopivassa valaistuksessa meikkipohja todellakin kuulsi kauniina ja freesinä! (Pahoittelen hassua valaistusta näissä kahdessa ylläolevassa kuvassa, mutta en saanut hohtoa muuten näkymään kameralle.)
Vaikka pidän heleästä pohjasta, tykkään silti viimeistellä sen puuterilla rasvattoman näköiseksi. Pidin tässä pohjassa kuitenkin siitä, kuinka kauniisti tämä oli iholle asettunut ja kuinka freesiltä se puuterinkin kanssa näytti.
Tuote levittyi iholle todella ohuena tasoittaen sävy juuri sen verran kuin tarvitsin, mutta ollen ehdottomasti edelleen enemmän kevyestä puolipeittävä kuin täyspeittävä. Pakkauksen mukana tullut vippa oli aivan täydellinen pohjan levittämiseen ja auttoi pyyhkimään pohjan iholle tasaisen heleänä ja kauniita.
Saadessani tuotteen testiin ei saatavilla ollut minulle täysin oikeaa sävyä, mutta iholleni hitusen liian tumma sävy numero 02 kelpasi myös. Ajattelin, että pääsisinpähän ainakin fiilistelemään tuotetta ennakkoon. 
(Tässä kuvassa kasvoilla on lisättynä jo hieman aurinkopuuteriakin.)
Vaan enpä arvannut, että kiintyisin siihen niin, että mielummin häivyttelisin sitä epätoivon vimmalla leukapielistäni kadoksiin ihan vaan voidakseni käyttää tuotetta joka päivä!
Ennen kaikkea ihastuin ohuen pohjan kestävyyteen iholla. Käytettyäni tuotetta pävittäin pari viikkoa menin kokeilemaan toista meikkivoidetta, jota olin tätä ennen tyytyväisenä käyttänyt jo jonkun aikaa. Yllätyksekseni en kuitenkaan ollut enää ollenkaan tyytyväinen tuohon tuotteeseen ja palasin seuraavana päivänä välittömästi takaisin Miracle Cushioniin.
Muutamana päivänä yritin myös kokeilla kiireessä syksyn ajan kiireisten aamujen suosikkimeikkituotteenani ollutta Cliniquen Almost Powder Makeupia -ihan vaan todetakseni, ettei sekään kestänyt läpi päivän ihollani yhtä kauniina kuin tämä, vaikka se olikin ennen ollut suosikkini.
Eli kävipä tässä nyt sitten vahingossa niin, että jo entuudestaan loistavia meikkipohjia valmistanut Lancome onnistui jälleen luomaan ihanuuden, joka on täydellinen jatkumo merkin muille loistaville meikkipohjille. (Jos olet kuitenkin enemmän peittävän Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen ystäviä, saattaa tämä tuote tuntua makusi liian kevyeltä.)
Ja niin, lohdutuksen sananen niille, jotka ovat huolissaan tuotteen hygieenisyydestä: EU:n kosmetiikkalainsäädäntö vaatii, että kosmettisen tuotteen on pysyttävä käyttäjälleen turvallisena elinkaarensa ajan ja esimerkiksi tämän pakkaus lupaa, että tuote säilyy avattuna 12 kuukautta. Tämä siis tarkoittaa, että oletettavissa olevalla käytöllä tuotteen tulisi pysyä hyvänä käyttää vähintään sen kaksitoista kuukautta ja kun kyseessä on näin isossa mittakaavassa tuotteitaan myyvä merkki, on tuota hyvän hygieniatason ylläpysymistä varmasti testattu, testattu ja testattu ja otettu huomioon sekin, kuinka harvoin ihmiset meikkivippojaan pesevät. Älkää siis huolehtiko, tuote on varmasti hygieenistä käyttää! 
Tämä bloggaaja ainakin käyttää onnellisena ja täysin tyytyväisenä tuotettaan ja uskon, että minun on varmasti pakko käydä hankkimassa käsiini tämän vaalein sävy 01 Porcelaine, sillä niin syväksi rakkauteni tätä kohtaan on kehittynyt! Saanko kuitenkin intohimoplussat siitä, että olen ollut valmis liikkumaan vaikka vähän väärän sävyisessä meikkivoiteessa vuoksenne voidakseni ihan oikeasti kertoa, millaiset fiilikset se on minulle käytössä aikaan saanut?
Ajattelitteko te kokeilla tämän Lancomen uutuuden?
Lancome Miracle Cushion -uutuusmeikkivoiteella on hintaa n. 53 euroa. Lisätietoja tuotteesta Lancomen kotisivuilta. Tuote saatu L’oreal Finlandilta.

Kommentit (49)

  1. Anonyymi

    Minulla on myös Lancomen meikkivoiteista se kokemus että mikään sävy ei ole sopiva, kaikki liian tummia/keltaisia.Muuten voisi olla mielenkiintoinen kokeilla.

    • virve

      Niinhän se tosiaan monilla vaaleaihoisilla suomalaisilla tuppaa olemaan. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *