Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

New Look

Dior on tuonut markkinoille uuden mascaran, Diorshow New Lookin (n. 39€) ja kärppänä tietysti testasin sen heti.

Mascara lupaa ripsiin tuuheutta ja erottelua ja olen kuullut monen saaneen sillä itselleen aikaiseksi uskomattomat nukkesilmät.

Omilla ripsillänihän on (kiitos NeuLashin) kyllä pituutta, mutta ripset ovat niin ohuet ja hennot, etteivät ne ilman ripsiväriä edes näytä pitkiltäkään.

Tarvitsen siis ripsivärin, joka tuuheuttaa ripsiäni, mutta joka erottelee ripseni hyvin, sillä pitkät ripset näyttävät helposti kärjistään suttuisilta, mikäli mascara ei erottele niitä tarpeeksi hyvin.

Minulle ei ole vielä tarkentunut, kuinka mascaran ”kaksiosainen” harja on tarkoitettu käytettäväksi, mutta ehkä joku teistä on kuullut tarkennusta sen muotokielen syiden takaa?

Koska ripseni ovat ohuet ja kaipaan tuuheutta, on mascan massan oltava melko voidemaista ripsissäni eikä se saa siis missään tapauksessa olla liian ohutta. Ohuella massalla ei voi rakentaa runsautta ja vaikka tämän mascaran massa ei ollutkaan ihan ohutta, ei se kuitenkaan ollut tarpeeksi paksua minun ripsilleni.

Jos halusin mascaralla kevyempää jälkeä, onnistui se kyllä nätisti. Harja erotteli ripset kauniisti, toi hieman pituutta ja jonkun verran tuuheutta, muttei mitään niin näyttävää, mistä moni oli minulle puhunut.

Yritin lisätä mascaraa toiseen silmääni hieman enemmän.

Auts, nyt ripset alkoivat jo kaartua kärjistä miten sattuu, eikä mitään erityistä lisätuuheutusta ollut syntynyt.

Toisen silmän vähempi määrä teki ripsistäni perusnätit arkiripset, muttei ollut silti ripsissäni mikän mullistava.

Uskon, että masca on parhaimmillaan niille, joilla on lyhyemmät, mutta itsessään jo paksummat tai omia ripsiäni tuuheammat ripset. Harja nimittäin erottelee ripset kauniisti (jos mascaa ei siis sudi liian montaa kerrosta) tuoden jokaisen yksi kerrallaan esiin. Kovin ohuille ja hennoille ripsille en usko tämän kuitenkaan tekevän taikatemppuja, sillä mascaran massa ei vaan ole omien kokemuksieni mukaan tarpeeksi paksua ja voidemaista voidakseen kyetä siihen.

Oletteko jo kokeilleet Diorin uutta New Lookia?

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Marsuzioni: markettituotteista ainakin Loreal Infallible'ssa on SPF 15.

  2. Anonyymi

    marsuzioni: muissa markettituotteissa esim. Lumenen uudistuneessa meikkipuuterissa on spf 15, L'Orealin Visible Lift -meikkivoiteessa spf 17 ja Revlonin Photoreadyssa spf 20.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *