Superkätevä tuote: suihkussa käytettävä kasvonaamio

Minä rakastan käyttää erilaisia kangasnaamioita ja minulla on sekä aikaa että mahdollisuuksia muhitella niitä ihollani jopa päivittäin.

Kaikkien elämänrytmiin ne eivät kuitenkaan välttämättä syystä tai toisesta sovi ainakaan kovin usein, joten tänään minulla olisi esitellä aivan mieletön kasvonaamio kaikille niille, joilla ei ole aikaa, mahdollisuutta tai kiinnostusta iholle jätettävien kasvonaamioiden käyttöön. Tänään ei puhuta myös tälle samalle käyttäjäryhmälle kyllä myös todella loistavasti sopivista yönaamioista vaan suihkussa käytettävästä kasvonaamiosta.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Erilaiset in-shower-vartalovoiteet olivat parisen vuotta sitten hitti. Kätevät tuotteet levitetään iholle suihkussa ja ne huuhdellaan iholta pois ennen suihkusta ulos astumista, jolloin iholle jää niiden jäljiltä ihanan kosteutettu ja pehmeä tunne. Vastaavaa ideaa on sittemmin käytetty myös kekseliäissä itseruskettavissa tuotteissa, jotka levitetään iholle kymmenisen minuuttia ennen suihkua ja huuhdellaan sitten suihkussa pois.

Ite olin kuitenkin aivan erityisen innoissani, että homma on jo viety kasvoille tarkoitetun in-shower mask –suihkunaamion tasolle.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Sain pyynnöstäni blogikokeiluun jo reilut puolisen vuotta sitten myyntiin tulleen Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask -kasvonaamion, jonka koko konsepti oli houkutellut minua jo pitkään.  Voidemainen naamio levitetään puhistetulle kasvojen iholle suihkussa, sen annetaan vaikuttaa kasvoilla minuutti ja sen jälkeen se huuhtellaan iholta pois vedellä hieroen ihoa pyörivin liikkein. Voisiko naamion käyttö olla enää helpompaa!

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Kun levitin naamion puhdistetulle ja kostealle kasvojeni iholle suihkussa ensimmäistä kertaa mietin, olisiko kyseessä sittenkin vain tuote, joka tekisi iholle juuri sen saman tunteen, kuin suihkussa nopeasti tehty kuorintakin tekee. Täyteläisen voidemainen koostumus tuoksui raikkaalle ja siinä oli seassa rakeita, jotka selvästikin kuorivat ihoa, joten ehkä vaikutus perustui vain niihin?

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Tosiasiassa naamion juttuna on toki erityisesti sen kuoriva vaikutus, mutta kyse ei ole vain sen sisältämistä rakeista, vaan niiden ja AHA-happojen yhteispelistä. Kun naamio saa vaikuttaa iholla minuutin, irrottavat sen AHA-hapot ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa samalla kun kaoliinisavi imee iholta liiallista rasvaisuutta. Naamio sisältää lisäksi ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia ainesosia, joiden ansiosta se ei kuivata ihoa.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Kun naamion vaikutusaika on täynnä ja ihoa aletaan hieroa, pääsevät sen sisältämä rakeet tekemään työtään ja kuorimaan irti AHA-happojen irrottamat kuolleet ihosolut sekä kaoliinin imemät epäpuhtaudet. Naamio huuhtoutuu iholta todella helposti, joten sen käyttö suihkussa on todellakin kätevää, helppoa ja nopeaa.

Ja voit jestas, kuinka mielettömän ihanalta ihoni tämän kasvonaamion jälkeen tuntuikaan! Kasvonaamion kaksivaikutteisesti kuoriva koostumus todellakin kirkasti ihoni, mutta jätti sen nimenomaan pehmeän heleäksi ja kosteutetun tuntuiseksi eikä tippaakaan kiristeleväksi tai kuivaksi. Hoidan ihoani paljon ja huolella sekä käytän päivittäin sen puhdistukseen mm. FOREO-ihonpuhdistuslaitetta, mutta silti jopa minä huomasin ihossani erittäin selkeän eron tämän tuotteen käytön jälkeen.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Koska tuote sisältää AHA-happoja ja kuorintarakeita, ei se välttämättä sovi hyvin herkälle iholle, mutta muuten suosittelisin tätä oikeastaan kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat puhdistusta ja kirkastusta. Vaikka iholla olisi pintakuivuutta koen, että tämä naamio sopii (ainakin harvemmin käytettynä), sillä se ei jättänyt iholle tippaakaan kiristelevää tunnetta.

Tämä on ehdottomasti yksi viimeaikojen parhaita tuotelöytöjäni!

(AHA-happojen hyödystä ihonhoidossa voi muuten lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Onko joku kokeillut tätä suihkussa käytettävää kasvonaamiota?

Neutrogena-tuotteita myyvät Suomessa apteekit, tavaratalot ja hyvin varustellut päivittäistavarakaupat. Kasvonaamiolla on hintaa n. 7 euroa.

Kommentit (24)
 1. Postaustoivw: korealainen luonnonkosmwtiikka!!!! Ois niin ihanaa saada vinkkejä!

  1. Yes, tämä juttu on minulla itseasiassa selvityksen alla parhaillaan! Lupaan tehdä tästä postauksen. 🙂

   1. Ja vielä postaustoive koska aina monella tuntuu olevan herkkä iho tai couperosaa , olisi mielenkiintoista lukea herkälle iholle sopivista meikeistä. Apteekkikosmetikka tuntuu olevan parasta ihonhoidossa, mutta herkän ihon meikkivinkit olisivat mielenkiintoista luettavaa! Ehkä aiheesta saisi aikaan vähän keskusteluakin

    1. Tämä on mielenkiintoinen aihe, mutta todella hankala tarttua siinä mielessä, että niin moni sanoo ihonsa olevan herkkä, mutta syitä tähän herkkyyteen on usein yhtä monia kuin asian kanssa kamppaileviakin. Eli toisilla herkkyys on hajusteherkkyyttä, toisilla kosketusherkkyyttä ja joillakin johonkin tiettyyn raaka-aineeseen liittyvää, eli on todella hankalaa tehdä yleistä postausta ”herkälle” iholle. Vähän sama, kuin yrittäisi tehdä ruokavinkkipostausta ”allergikoille”, kun joukossa voi olla mille tahansa ruoka-aineelle allergisia. Mutta otan todella mielelläni vastaan tätä aihetta tarkentavia toiveita, niin postauksen aihetta on helpompaa rajata tietylle ryhmälle edes sopivaksi! 🙂

     1. Minulle herkästä ihosta noin yleisterminä tulee mieleen sellainen ohut, johon tulee helposti laajentuneita verisuonia. Aasialaisillahan on paksu iho, joten kaikki tuotteet eivät välttämättä käy meille.

      1. Ohuen ja sen vuoksi herkästi reagoivan ihon hoidosta olisikin kiva tehdä postaus! Kiitos ideasta. 🙂

 2. Onko iho hyvä kaksoispuhdistaa, vaikka ihossa ei olisi meikkiä? 🙂

  1. Kannattaa ehdottomasti! Iholla on aina kuitenkin sekä vesiliukoista että öljyliukoista likaa (tali, saasteet, hiki, kuollut ihosolukko, pöly ja muut epäpuhtaudet) ja ihonhoitotuotteita sekä (toivottavasti myös) aurinkosuoja, joten kaksoispuhdistus on siksi tärkeää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *