Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Neutraalia designia kainaloihin

Sain hyyyyvin pitkän aikaa (varmasti pitkälle yli vuosi sitten) blogini kautta testattavakseni tuotteen, jonka kaltaisista minulta aina silloin tällöin kysellään. Olenkin siis tyytyväinen, että vihdoin pitkän odotuksen ja huolellisen tuotteen testailun jälkeen sain tehtyä siitä ihan oman postauksensakin.
Kyseessä on antiperspirantti eikä ihan mikä tahansa antiperspirantti, vaan mahdollisesti sisällöltään yksinkertaisin koskaan näkemäni sellainen.
Neutralin Deo Roll-on Antiperspirant ei sisällä hajusteuta, väriaineita eikä trendikkäästi myöskään parabeneja. Tämän lisäksi se on saanut suosituksensa niin Suomen, Ruotsin kuin Norjankin astma- ja allergialiitoilta ja sen lisäksi tuotteella on vielä Joutsenmerkkikin.
Eikä tämä simppelisisältöinen tuote sisällä kuin neljää aineosaa: vettä, tästä antiperspirantin tekevää alumiinia, kosteuttavaa glyseriiniä sekä yhtä koostumusta säätelevää aineosaa. How simple is that! 
Tämä onkin sisältönsä puolesta loistava tuote niille, joiden kainalot reagoivat helposti erilaisille deodoranteille.
Koin omassa käytössäni hajuttoman antiperspirantin pitävän hyvin toimivan muutenkin tehtävissään loistavasti, sillä tämä ei myöskään tahrannut vaatteitani liiemmin. 
Paitsi että itse simppelisisältöinen tuote toimi mainiosti, tahtoisin antaa ihan erityiskiitosta myös pakkauksen designista vastanneelle tiimille. Tuotepakkaus on nimittäin loistava!

Ensinnäkin dödön kuula on sopivan kokoinen ja ainetta annostautuu ulos sopiva määrä. Suurin kiitos menee kuitenkin siitä, että kun tuote on kiinni ja seisoo pohjansa päällä, on dödö aina alassuin ja kuula kohti alaosaa, eli tuotteen loppuakin kohden sitä on helppo käyttää, kun viimeisetkin jämät ovat aina automaattisesti valuneet kohti kuulaa. 
Inhoan pakkauksia, joissa homma on tehty toisin päin eikä mahdollisesti pyöristetyllä korkilla varustettua tuotetta voi pitää tuotteen ollessa lopuillaan ylösalaisin ja viimeisiä dödön jämiä saa aina houkutella pakkauksesta ulos tovin!
Pidän myös siitä, että valkoinen pakkausmateriaali on sen verran läpikuultavaa, että sitä valoa vasten katsellessa voi nähdä, minkä verran tuotetta on vielä jäljellä.
En ole varma tuotteen tarkasta hinnasta, mutta arvelisin sen huitelevan maksimissaan viiden euron paikkeilla, eli mistään kovin tyyriistä tuotteesta ei todellakaan ole kyse. Tuote on marketti kamaa, eli saatavilla varmasti ainakin suurimmista marketeista ja niiden kemppariosastoista.
Onko Neutral Deo Roll-on teille tuttu tuote? Tai tuliko tässä juuri esiin tuote, jollaista olette itsellenne kaipailleet?

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Olen halunnut kokeilla tuota, koska se on hajusteeton. En mielelläni käytä hajustettuja dödöjä, koska en halua dödön tuoksun "sekoittuvan" hajuveteni kanssa. Haluan hajuveteni tuoksuvan "puhtaalta." 😀 Jotenkin vain tuntuu, ettei tuo riitä näillä helteillä pitämään hajuja kurissa. 🙂

 2. anumorchy

  Ostan joka kesalomalla Suomessa isomman satsin hajusteettomia deodorantteja, kun taalta Israelista niita ei juuri loydy. Tama Neutral on varmaan paras kokeilemani. Olen tosi tyytyvainen seka pakkaukseen etta tuotteeseen. Aion ostaa sita nyt tulevalla lomalla ainakin pari kolme putelia lisaa.

 3. Anonyymi

  Moikka Virve!

  Olisi todella mukava kuulla taas pitkästä aikaa elämästäsi laivalla tjsp. Olisiko tällainen postaus mahdollista toteuttaa?

  E

 4. Kissis

  Jep, tämä on ainoa dödö joka mulla pitää. Tämä design on nyt äskettäin muuttunut, huonompaan… 🙁

  • Anonyymi

   Joo, tämä Neutralin dödö muuttui jokunen kuukausi sitten Rexonan ja Doven dödöjen kanssa samanmuotoisiin pakkaukksiin!

 5. Anonyymi

  Itselleni ei taas sovi tuo alumiini dödöissä yhtään! Kamala ihottuma ja kutina valtaa kainalot jos semmoisia käytän. Kaupoissa ja apteekissa vaan on hyvin vähän valikoimaa täysin aluumiittomissa dödöissä, puhutaan siis ihan muutamista. Kaikenlisäksi ne eivät ole omasta mielestäni hyväntuoksuisia, joten kaipaisin kipeästi liää lumiinittomia vaihtoehtoja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *