Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

NeuLash Banned!

Kuten eilen lupailin, on tänään vuorossa NeuLash-kuulumisia naapurimaasta. Siellä on nimittäin viimeaikoina tapahtunut.
Läkemedelsverket on Ruotsin mm. lääkelainsäädännöstä vastaava järjestö ja kyseinen järjestö on viimeaikoina tutkinut ahkerasti ripsienkasvattajissa käytettävää Isopropyl Cloprostenate  -prostaglandinijohdannaista todeten, ettei se enää heidän mielestään sovi kosmetiikan aineosaksi. Aineosassa ei varsinaisesti ole mitään vikaa eikä sitä tuomita haitalliseksi, sen vain todetaan olevan niin vaikuttava, että se on pakko siirtää lääkeaineiden alle.
Näin ollen NeuLash, Neuveau Brow sekä Rapidlash ovat kaikki vedetty pois myynnistä Ruotsissa (eräässä nettiartikkelissa puhuttiin koko Skandinaviasta, mutta en ole varma tästä tiedosta). 
Isopropyl Cloprostenatella saattaa olla joitakin vakaviakin haittavaikutuksia, mutta NeuLashia markkinoivan yhtiön mukaan kukaan Ruotsissa, Länsi-Euroopassa, Aasiassa tai USA:ssa ei ole raportoinut niistä yhtiölle. Tuotteet on tietysti testattu hyvin ja huolella ja omakohtaisista kokemuksista voin myös kertoa, etten ole kuullut keneltäkään mitään sen kummempia haittavaikutuksia kuin pientä ihon kihelmöintiä. Joillakin silmät ovat kuulemma hieman ärtyneet, mutta ärstymys on mennyt ohi käytön lopetettua. Kyseessä ei siis ole ollut mikään pysyvä, vakava haitta.
 
NeuLashia ja Neuveau Brow -tuotteita markkinoiva firma aikoo kuulemma uudistaa tuotteensa ja korvata kielletyn aineen toisella, mutta itse en usko, että mikään toinen aine voi saada aikaan yhtä hyviä tuloksia, joten olen hieman paniikissa. 
Kuinka monta NeuLashia minun on hamstrattava??
Koska aineosaa ei ole julistettu vaaralliseksi vaan ainostaan siirretty lääkeaineeksi enkä myöskään ole kuullut tuotteen aiheuttaneen pysyviä haittavaikutuksia kellekään (ja omakin yli vuoden kestänyt käyttöni on ollut ongelmatonta) aion jatkossakin käyttää tuotetta huoletta.
Oma viimeisin 6ml sisältävä putkiloni on ollut minulla nyt käytössä kymmenen kuukautta ja ainetta riittää varmasti vielä pariksi viikoksi. Sen jälkeen minun on aloitettava uusi putkilo, joka riittänee kesän loppuun asti. Nyt mietinkin, hankinko vielä yhden putkilon sen jälkeen käytettäväksi (minulla on se jo töissä varauksessa). 
Varmaa on, etten halua hankkia mitään uudistunutta versiota, sillä en usko sen voivan olla yhtä tehokas. Muutenhan senkin vaikuttava aine olisi kielletty samaan syssyyn.

 Minun ripsissäni NeuLash on tosiaankin tehnyt ihmeitä. Ennen suorana sojottavat ripseni ovat nykyään jopa taipuisat ilman, että minun tarvitsee edes näyttää niille ripsentaivuttajaa!
Tässä ripseni vielä ennen NeuLashin käyttöä ja sen jälkeen (ylemmässä kuvassa apuna ripsipermanentti):
 
 Tässä vielä lähikuvaa ennen ja jälkeen:
Ripsissä kuvissa milloin mikäkin onnistunut tai epäonnistunut mascara, joten antakaa anteeksi badlashdayt. Pointti kuitenkin lienee selvä? 
NeuLashin käytön jälkeen omat pitkät ripseni ovat hyvällä, tuuheuttavalla ja erottelevalla mascaralla mielestäni upeat enkä enää osaa enkä edes tahdo kuvitella elämääni ilman NeuLashia.
Ettekö te siellä NeuLashilla voisi vaikka vaan siirtää samaa tuotetta apteekkimyyntiin…?
Millaisia ajatuksia tämä  uutinen teissä herättää?

Kommentit (72)

 1. Sauna-Alma

  No sulla tosiaan tehos paremmin ku mulla – toi uudistunu versio tosin. Tässä mun kokemukset: http://neulash.blogspot.fi/2014/05/neulash-ostin-kokeilin-ja-tassa-tulokset.html

 2. Inkeri

  No nyt Neulashia saa lushlashes.fi kaupasta. Onko sen arvoinen ja onko sama paketointi kuin ennen?

  • Virve Vee

   NeuLashin formula uudistettiin joitakin vuosia sitten enkä ole sen jälkeen käyttänyt sitä enää. Lushlashes on brittiläinen yritys, mutta en tiedä sen enempää sen myymistä tuotteista. Itse olen vaihtanut LiLash-ripsiseerumiin, jota tilaan suoraan LiLashilta jenkeistä. Toimii loistavasti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *