Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Netflix-suosikit

Kuten varmasti tiedätte, minä elän melko tiiviisti keskellä kosmetiikkamaailmaa kaikin tavoin. Koulu, työ ja vapaa-aikani pyörii pitkälti kosmetiikan ympärillä, joten ei ole ihmekään, jos välillä töistä kotiin tultuani tai viikonloppua viettäessäni tahdon sulkea kaiken kosmetiikan havainnointipiiristäni, käpertyä sohvan nurkkaan ja sulkea aivot pois päältä.

Meillä ei ole kotona telkkaria, joten noina hetkinä parasta viihdettä on tietysti Netflix ja hei ihan tosi, mikä voisikaan olla mukavampaa kuin vaihtaa teidän kanssanne Netflix-suosituksia! Sovitaanko siis, että minä kerron teille ensin omat suosikkini ja te vinkkaatte minulle sen jälkeen omat lempparinne?

Tässä omat Netflix-suosikkini:

Netflix

Suits

Tyyppi, jolla on ilmiömäinen kyky muistaa aivan kaikki lukemansa päätyy ilman koulutusta työskentelemään lakifirmaan. Sarja ei ole komedia, mutta se on täynnä nokkelaa huumoria ja kiinnostavia juonenkäänteitä. En ole actionin enkä draaman ystävä, joten tämä on mukavan kevyttä seurattavaa.

House of Lies

Tutustuin sarjaan jo joitakin vuosia sitten entisessä elämässäni, kun kysyin konsulttina työskennelleeltä exältäni, että millaista hänen työnsä oli. Vastaukseksi sain vinkin tutustua tähän televisiosarjaan, joka osoittautui olevan täynnä konsulttien peliliikkeitä, seksillä pelaamista ja vähän huumoriakin. Koukutuin.

Netflix

Paljastavat valheet

Sarja seuraa kasvojen mikroilmeitä lukevan, rikosten selvittelyyn keskittyneen tiimin toimintaa. Myös tässä sarjassa on sopivasti nokkelaa huumoria vaikkakin pakko myöntää, että melko kesysti alkaneet jaksot menivät loppua kohti aika hhmmm… kekseliäiksi.

Netflix

Kovat kaulassa

Draamakomedia, jota aloimme juuri poikaystävän kanssa katsoa. Vankilatuomion väärennyksistä, huijauksista ja varkauksista saanut mies suostuttelee itsensä FBI:n konsultoijaksi ja auttaa rikosten ratkaisussa. Kevyttä, nokkelaa ja hauskaa katsottavaa.

Netflix

Jane the Virgin

Tämä on uusi katson-salaa-yksin-suosikkini. Telenovelloja parodioivan sarjan hauskat juonenkäänteet ovat sopivan kevyttä katsottavaa silloin, kun aivot tarvitsee oikeasti heittää narikkaan ja vaikkei sarjaan voikaan suhtautua kovin suurella vakavuudella, on se silti aivan loistavaa katsottavaa.

Netflix

The Carrie Diaries

Tämä on myös niitä katson-salaa-yksin-sarjoja. Sex and the Cityn nuoremmille katsojille suunnattu high school -ohjelma kertoo Carrien nuoruusvuosista ja niiden haasteista ja on sopivan kevyttä katsottavaa pään kaivatessa rentoutumista.

Netflix

Valehtelevat Viettelijät

Tämä menee hieman samaan sarjaan edellisen sarjan kanssa. Neljän teini-ikäisen tytön ystävä murhataan ja kaupungissa alkaa tapahtua kummia. Ei mitään varsinaista draamaa tai kauhua vaan juuri sopivasti hömppää ja juonenkäänteitä.

Netflix

Orange is the New Black

Tätä ei varmasti tarvitse alkaa selventämään? Tuntuu, että jokaisen Netflix-keskustelun aluksi jokainen nainen varmistaa aina, että toinen on nähnyt kyseisen sarjan. Nähty on.

Netflix

Making a Murderer

Tämä on minulle uusi tuttavuus, jota aloin vasta katsomaan kaikkien yhtäkkiä puhuessa siitä. Dokumenttipohjainen sarja seuraa miestä, joka pääsee vapaaksi istuttuaan syyttömänä vankilassa lähes parikymmentä vuotta, mutta vapautumisen jälkeen homma menee entistä kimurantimmaksi.


Mitä te katsotte Netflixistä?

Kommentit (16)

  1. Linda

    Törmäsin eilen blogiisi ja olen lueskellut vanhoja blogimerkintöjä. Suosittelisin ehdottomasti, jos et ole jo katsonut sarjaa The Fall, joka täällä mainittiin, myös itse pidin kovasti sarjasta Marco Polo, joka perustuu löyhästi Marco Polon tarinaan. Itämaisia taistelukohtauksia, draamaa jne. Mr. Selfridge oli minusta mielenkiintoista katsottavaa, eikä vähiten sen vuoksi että rakastan Lontoota.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *