Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nestemäinen, samettisen mattainen vaahtohuulipuna

Joitakin vuosia sitten käytin aina huulipunaa tai huulikiiltoa. Ilman niitä oleminen toi huulille suoraan nudistisen olon ja oloni olikin kotoisammillaan, kun huulillani oli meikkiä.

En tiedä, mitä tapahtui, mutta jossakin vaiheessa huomasin, että huulimeikkituotteideni käyttö oli hiipunut totaalisesti. Jos yritin tsempata, saatoin aamulla töihin lähtiessä muistaa levittää punaa huulille, mutta pistellessäni työpöytäni ääressä aamiaista poskeen meni huulimeikkikin usein sen lisukkeena ja sen lisäily vaan unohtui.

Oriflame Lip Sensation Matte Mousse

Nykyisestä saamattomuudestani johtuen monet ihanantrendikkäät mattahuulipunat ovatkin menneet minulta (kirjaimellisesti)  sivu suun. Onneksi sain kuitenkin kesän alussa Oriflamelta blogikokeiluun merkin uusia nestemäisiä The ONE Lip Sensation Matte Mousse -huulipunia ja pääsin niiden kautta kokemaan samettisten mattahuulien ilon.

Valitsin kokeiluuni tarkoituksella kaksi täysin erilaista sävyä. Nudebeige on helppo ja varma veto ja herkullisen vadelmainen sävy puolestaan tuo aina piristystä kasvoille.

Oriflame Lip Sensation Matte Mousse

Nestemäisissä huulipunissa oli todella mielenkiintoinen, ilmavan vaahtomainen koostumus, mihin niiden nimikin jo viittasi. Huulipunat levittyivät huulille kauniisti ollen jännällä tavalla puuterimaisen rasvattomia, mutteivät silti kuitenkaan kuivan tuntuisia.

Oriflame Lip Sensation Matte Mousse

Nude Toffee Cream oli nimenomaan toffeisen pehmeä sävy, mutta sillä oli silti sen verran syvyyttä, ettei se jättänyt huulia totaalisesti huomiotta. Huulipuna tuntui huulilla todella miellyttävältä ja sen samettisen mattaisuuden ansiosta se ei ollut tippaakaan tahmainen.

Toinen kokeiluun valitsemistani sävyistä oli huomattavasti enemmän väriä tuova Satin Rose, joka oli mehevä, syvän vadelmanpunainen sävy. Se oli juuri sellainen sävy, jonka huulille vetäessäni minua alkaa aina väkisinkin hymyilyttämään ja muistan, miksi rakastan huulimeikkejä.

Oriflame Lip Sensation Matte Mousse

Nämä nestemäiset huulipunat olivat mukava tapa tutustua mattaisempiin huulimeikkituotteisiin, sillä ne olivat niin kaukana kuivanjäykistä perinteisistä mattahuulipunista kuin vain mahdollista. Ihastuinkin kovasti tähän samettiseen mattahuulitrendiin näiden punien myötä ja voin ehdottomasti suositella näitä huulipunia niille, jotka tahtovat tehdä trendin kautta lähempää tuttavuutta.

Oriflame Lip Sensation Matte Mousse
Joko teillä on jemmat täynnä samettisen mattaisia huulimeikkituotteita?

Oriflame The ONE Lip Sensation Matte Mousse -nestemäisillä huulipunilla on hintaa 14 euroa.

Kommentit (13)

 1. Essi

  Mitä mieltä olet Nyxin soft matte lip creameista?

  • Virve

   IHANIA noin niinkuin yhdellä sanalla kuvattuna! 😉

 2. NYX Lip Lingerie – worth the hype or not? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Nestemäinen, samettisen mattainen vaahtohuulipuna […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *