Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nestemäinen kasvonaamio – what?!?

Kuten olen jo moneen kertaan maininnut, yritin Tokion matkallani bongata parhaani mukaan minulle totaalisen uudentyyppisiä kosmetiikkatuotteita, joita ilman olin kuitenkin onnistunut aina elämään, mutta jotka tahdoin välttämättä (ainakin kokeiluluontoisesti) adoptoida käyttööni.

Yksi tällainen tuote oli minut välittömästi sen nimen perusteella vietellyt Shiseidon alabrändin Priorin Mask in Lotion -tuotteeseen. Kasvonaamio hoitonesteessä, what?!?

Shiseido Prior Mask in Lotion

Prior on vuonna 2015 Japanin markkinoille lanseerattu tuotemerkki, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti aikuisemmat ja iäkkäämmät naiset. Se ei minua varsinaisesti haitannut, sillä kuten blogissa on jo aiemmin puhuttu, ei ikääntyvän ihon tuotteiden käytöstä ole nuoremmalla iholla mitään haittaa. Tämä koostumus piti siis todellakin kokeilla!

Keskityin matkani aikana hankkimaan vain muutaman euron arvoisia pieniä tuoteinnovaatioita, joten tämä reilut 20 euroa maksanut tuotepullo meinasi aluksi sulkea rahahanani. Uteliaisuuteni vei kuitenkin voiton ja koska hankintahetkellä elettiin loman viimeisiä päiviä, venyi budjetti ongelmitta.

Shiseido Prior Mask in Lotion

Jos joku nyt nauraa, että taas sitä tyttöparkaa on huijattu ja myyty vain täyteläinen kasvovesi uudella nimellä niin voinpa kertoa, että ähäkutti, olet väärässä. Tämä tuote todellakin on, mitä se lupaakin olevansa!

On olemassa hoitavia kasvovesiä, jotka ovat oikeastaan täyteläisyytensä puolesta jo kuin hoitonesteitä tai seerumeita. Mikä näiden kaikkien koostumuksissa kuitenkin on lähes poikkeuksetta yhteistä on se, etteivät ne kykene pidättämään tehoaineita iholla yksinään, vaan tarvitsevat päälleen hoitovoiteen toimiakseen. Ne tuovat iholle siis kosteutusta, mutta kun ne lukitsee aloilleen voidemaisella tuotteella, on vaikutus tehokkaampi.

Shiseido Prior Mask in Lotion

Tässä naamiossa oltiinkin hyödynnetty seerumimaista, täyteläistä koostumusta, mutta tuotteesta teki naamion nimenomaan se, että se kykeni lukitsemaan kosteuden iholle kasvonaamioita jäljitellen siitäkin huolimatta, että siinä oli juokseva, läpinäkyvä koostumus.

Tuote siis ihan oikeasti vastasi lopputuloksensa puolesta kuin kosteuttavaa kasvonaamiota. Se sai ihon tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta sekä näyttämään heleämmältä, minkä lisäksi se kykeni tehokkaasti häivyttämään sen pinnalta kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita.

Shiseido Prior Mask in Lotion

Olen itse käyttänyt tuotetta jo parin kuukauden ajan kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle joka ilta seerumin ja yövoiteen alla, sillä ihoni rakastaa kaikkea lisäkosteutusta. Tuotetta voisi toki käyttää varmasti yksinäänkin juurikin yötä vasten (koostumus saattaa tuntua hieman nahkealta meikin alle), mikäli iho kaipaa vain kevyempää kosteutusta.

Tuotetta on saatavilla kahdella koostumuksella, joista tämä ”rich moist” on täyteläisempi ”moist” -version ollessa hieman vähemmän kuivalle iholle. Tuotetta voi shoppailla itselleen esimerkiksi eBaysta, jossa näyttäisi olevan saatavilla molempia versioita sekä niiden täyttöpusseja. Hinta saattaa olla hieman suolainen, mutta minusta tämä on ollut aivan loistava ja hintansa arvoinen tuote.

Shiseido Prior Mask in Lotion

Miltä tällainen nestemäinen kasvonaamio kuulostaisi?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *