Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Neonvärisiä pyöränpinnoja ja erikokoisia renkaita

Kosmetiikkateollisuus on haastava ala, sillä siinä pärjätäkseen pyörä on kehitettävä aina vaan uudelleen ja uudelleen ja vieläpä opittava varioimaankin sitä. 
Elektroniikan ja tietotekniikan puolella syntyy jatkuvasti uusia innovaatioita kehittyvän tekniikan tuodessa uusia mahdollisuuksia, mutta kosmetiikkapuolella mennään pitkälti saman tuotteen erilaisilla variaatioilla. Ei siis riitä, että pyörä on keksitty kerran, siihen on osattava keksiä erilaisia renkaita, sen pinnoja on opittava koristelemaan ja niihin on opittava pujottelemaan erilaisia kiliseviä ja kolisevia helmiä ja se on osattava vieläpä tehdä eri materiaaleistakin. 
Ihan totaalisen uudet innovaatiot ovatkin kosmetiikkateollisuuden puolella harvassa, mutta onneksi vanhojakin keksintöjä reippaalla kädellä uudistamalla ja vakiintuneita tuotekäsityksiä ja -rajoja rikkoessa voi löytää totaalisen uusia ideoita ja kehittää innovatiivisia tuotteita.
Erään tällaisen ”think outside the box” -pohdinnan seurauksena onkin syntynyt hauska tuote.
Avonin Mega Effects Mascara ei ole nimittäin mikä tahansa mascara, vaan täysin uudenlaisella pakkauksella ja levitysosalla varustettu sellainen!
Minun silmissäni tämä maalisiveltimen sutiosaa etäisesti muistuttava levityspää näyttää niin hullun houkuttelevalta, että sormeni suorastaan syyhyäisivät päästä kokeilemaan tuotetta. Myönnän kuitenkin olevani sen verran helppouden hakuinen, että tällaisten kotimyyntituotteiden tilaaminen itselleen kokeiltavaksi tuntuu minusta jotenkin vaan liian hankalalta siitäkin huolimatta, etten ole edes koskaan yrittänyt moista.
Mutta siis ihan tosi, katsokaa tekin nyt:
Eikö vaikutakin aivan ihanan hauskalta innovaatiolta? Lisää tällaista kekseliäisyyttä, kiitos!

PS. Innovatiivisuudesta syntyi loistava aasinsilta inspiraatioon ja sitä kautta Indiedaysin Inspiration Blog Awards -äänestykseen, jossa lukijat voivat käydä äänestämässä inspiroivinta blogia erilaisissa blogikategorioissa.

Itse olen ehdolla  inspiroivimman kauneusblogin kategoriassa enkä todellakaan pahastuisi, mikäli käsivitte antamassa minulle äänenne!

Kommentit (9)

  1. Memmu H

    Mä sain kans tuon ripsarin siskolta testiin (on avon-konsultti) ja mä en tykänny ! Siis kaikkea muuta kuin kätevä,tai sitten vika oli käyttäjässä.. 🙂

  2. Jenni H.

    Oi, onnea ehdokkuudesta! Olet sen kyllä ansainnut, olet niin asiantunteva ja tunnollinen bloggaaja. 🙂

    http://www.lily.fi/blogit/teravat-hampaat

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *