Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Testissä hypetetty Neogen Real Fresh Foam Green Tea -puhdistusvaahto

*Sis. mainoslinkin

Blogiani seuranneille ei ole varmaankaan jäänyt epäselväksi, että olen todella ihastunut korealaiseen Neogen-merkkiin. Pienimuotoisena missionani onkin kokeilla läpi kaikki sen tuotteet ja olen projektini kanssa jo ihan hyvällä mallilla.

(Aiempia Neogen-ihastuksiani ovat olleet Neogen Bio-Peel Gauze Peeling -kuorintalaput,  Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikko, Neogen Real Flower Cleansing Water -puhdistusvedet sekä Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask -kangasnaamio.)

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Yksi viimeisimpiä kokeilujani on superhypessä oleva Neogen Real Fresh Foam Green Tea -puhdistusvaahto, jonka shoppailin mukaan Etelä-Koreassa käydessäni. Puhdistusvaahto sisältää mm. fermentoitua vihreän teen uutetta, jonka kerrotaan kosteuttavan ja kirkastavan ihoa.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Neogen-puhdistusvaahtoja on saatavilla neljässä veriossa, joista itseäni tämä epäpuhtauksiin taipuvaiselle seka- ja rasvoittuvalle iholle suunnattu versio kiinnosti alun perin kaikkein vähiten. Bongasin sen Soulista kuitenkin erittäin edulliseen hintaan ja jostain syystä se oli noista neljästä ainoa versio, jota kivijalkamyymälöissä oli tarjolla, joten päädyin sitten kiikuttamaan sen uteliaana kassalle.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Puhdistusvaahdossa on kuohkea koostumus ja sen annosteluksi riittää 1-2 pumppausta. Puhdistusvaahtoa suositellaan käytettäväksi nimenomaan ihonpuhdistukseen eikä niinkään meikin poistoon ja se onkin täydellinen tuote kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen.

Puhdistustuotteen pohjalla näkyy vihreän teen lehtiä, mutta pakkaus on itseasiassa tehty niin salakavalasti, ettei pullon pohja ole yhteydessä muuhun pulloon eivätkä lehdet siksi pääse tulemaan pullosta ulos. Tämän voi todeta kääntämällä pullon ylösalaisin ja yritin jopa säilyttää pulloa vuorokauden tuossa asennossa saadakseni selville, olisiko alaosassa sittenkin joku pienen pieni aukko, josta neste tihkuisi isompaan säiliöön. Ei ollut.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Puhdistusvaahto levittyy iholle pehmeänä ja tuntuu kasvoilla miellyttävältä. Se pesee ihon hyvin puhtaaksi, mutta ei silti jätä sille kiristelevää tunnetta. Vaikka puhdistusvaahto on hellävarainen, taitaa se kuitenkin olla ihan hieman liian pesevä omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni talvella, joten kolmasosan pullosta käytettyäni siirsin sen laatikkoon odottamaan tulevaa kesää ja Bangkokista paluuta.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Ihan erityistä tässä tuotteessa kuten monissa muissakin Neogen-tuotteissa on niiden ainesosalista. En nähnyt sitä pullossa, joten kurvasin merkin verkkosivuille, jotka selvensivät hyvin, miksei listaa oltu voitu painaa pullon kylkeen. Tuote sisälsi nimittäin yli 120 ainesosaa, joista lähes kaikki näyttivät olevan erilaisia luonnon uutteita tai fermentoituja luonnon tehoaineita.

Yksittäisten aktiiviaineiden pitoisuus ei siis voi olla kovin korkea, mutta toisaalta voi olla, että merkki on kehittänyt erityisiä yhdistelmiä, joissa aktiiviaineet toimivat synergiassa ja 1+1 onkin 3 tai jopa neljä kahden sijaan.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Aion jatkaa tutustumista näihin Neogen-puhdistusvaahtoihin vielä muiden versioiden kanssa, sillä sekä Neogen Real Fresh Foam Cereal Cleanser, Neogen Real Fresh Foam Cranberry Cleanser että Neogen Real Fresh Foam Blueberry Cleanser vaikuttavat kaikki hyvin kiinnostavilta tuotteilta.

Neogen Real Fresh Foam -puhdistustuotteita saa Suomeen tilattua helposti eBaysta, jossa niillä on tavallisesti hintaa noin 15 euroa. Puhdistusvaahtojen myyjiä löytyy täältä*.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Onko jollakin kokemuksia tästä tai muista Neogen Real Fresh Foam -puhdistusvaahdoista?

Kommentit (6)

  1. rs

    Tilasin tämän itse muutama kuukausi sitten, mutta jouduin laittamaan muulle perheelle eteenpäin kun ei sopinut itselleni ollenkaan. Kirveli silmiä (vaikken siis eden laittanut tuotetta silmien lähelle?) ja itseasiassa aiheutti aknea.
    Ostoslistalla olisi seuraavaksi Neogenin Wine- kuorintalaput, jotka toivottavasti ovat tätä putsaria miellyttävämpi kokemus!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *