Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Neljän kombo kasvoille

Näin joulun alla nassukin kaipaa pientä joulusiivousta. Kuten olen kertonut, olen viimeaikoina yrittänyt kunnostautua käyttämään enemmän kasvonaamioita ja halusinkin nyt näyttää teille tämän hetkisen hemmotteluyhdistelmän, jolla itse olen antanut kasvoilleni aina tarvittaessa kriisiapua.

Naamiot ja kuorinnat

Tämä nelikko on yhdessä melkoinen tiimi herättämään henkiin sameaksi käyneen, väsyneen ihon, sillä sellaisen katsoessa peilistä on ehdottomasti kyseessä tilanne, joissa sekakäyttö on jees ja itseasiassa jopa ihan suositeltavaakin.

Naamiot ja kuorinnat

Ihon tehovirkistys on hyvä aloittaa kuorinnalla, joka poistaa ihon pinnalta sitä samentavan kuolleen ihosolukon ja auttaa muita tuotteita tekemään taikojaan tehokkaammin.

Naamiot ja kuorinnat

Minulla on viimeaikoina ollut käytössä blogin kautta kokeiluun saatu Bernard Cassierin mikrokuorinta, jonka esittelin teille tarkemmin tässä vähän aikaa sitten julkaisemassani postauksessani.

Naamiot ja kuorinnat

Kun iho on kuorittu, on hyvä hetki laittaa sille syväpuhdistava naamio. Oma suosikkini on tällä hetkellä myös vähän aikaa sitten esittelemäni Lieracin Purifying Foaming Cream -kasvonaamio, josta postasin aiemmin täällä.
Naamiot ja kuorinnat

Oma ihoni on kuiva, mutta kaipaa silti tehokasta puhdistusta, minkä vuoksi tämä kompromissinaamio on ollut todellinen taivaan lahja sen hoidossa. Syväpuhdistava naamio ei jätä kasvoille yhtään kiristävää tunnetta ja on auttanut hyvin pitämään ihoani paremmassa kunnossa ja ehkäisemään uusien mustapäiden syntyä.

Naamiot ja kuorinnat

Naamioita käyttäessä ei kuitenkaan tarvitse tyytyä yhteen, vaan syväpuhdistavan version voi myös yhdistää kosteuttavaan tuotteeseen. Itse tykkään käyttää syväpuhdistavaa naamiota, jonka huuhdon iholta pois ja viimeistellä sen jälkeen homman kasvojen iholle jätettävällä kosteuttavalla naamiolla.

Naamiot ja kuorinnat

Omien kosteusnaamiosuosikkieni joukkoon kuuluu Glam Glown Thistrymud Hydrating Treatment, joka paitsi tuoksuu herkulliselle myös näyttää siltä.  Kosteuttava koostumus tekee ihosta ihanan pehmeän ja heleyttää sitä tehokkaasti. Naamiosta löytyy aiempi postaukseni täältä.

Koska kuitenkin tahdon antaa iholleni vielä ihan hitusen lisää elvytystä, tykkään suihkia Thistrymud-naamion alle vielä Misshan nerokasta Wrapping Coat Spray Mask -suihkenaamiota, joka kuivuu iholle nopeasti ja tuo miellyttävän kosteutuksen. Suihkenaamion kevyt koostumus on mukavaa lukita voidemaisen naamion alle ja luottaa siihen, että tässäkin tapauksessa lopputulos on kaksin aina kauniimpi. (Misshan naamiosta löytyy aiempi postaus täältä.)

Naamiot ja kuorinnat
Millaisella kombolla te pelastatte kasvonne?


Postauksessa mainitut tuotteet ovat kaikki saatuja.

Kommentit (1)

  1. Mia / Beauty Highlights

    Tuo GlamGlow’n Thirstymud on ihana! Yksi suosikeistani kosteuttavista naamioista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *