Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ne VAALEAT meikkivoidesävyt

Kuka muu heitti kärrynpyöriä kuultuaan, että Lumene toi jo jonkun aikaa sitten muutamaan meikkivoiteeseensa valikoimiin 0-sävyn? Minä nimittäin heitin.

Sen jälkeen kun Lumene uudisti meikkivoidevalikoimansa ja vielä jopa toi kahteen meikkivoidelaatuunsa vaalean sävyn olen kuullut paljon kehuja merkin meikkivoiteista. Kosmetiikkamyyjänä tiedän, että ne ovat myyneet ennenkin kivasti, mutta ne ovat olleet sellaista helppoa peruskauraa ja me vaativammat käyttäjät olemme kyllä kokeneet eron niiden ja selektiivisten meikkivoiteiden välillä. Nyt alkaa kuitenkin olla niin, ettei eroa enää noin vaan huomaakaan.

Kalpeaihoisena kosmetiikkabloggaajana otin yhteiskuntavelvollisuudekseni selvittää, onko 0-sävy ihan oikeasti vaalea ja lähdin selvittämään asiaa paljon kehuja saaneen täysin peittävää lopputulosta lupailevan Matt Control 0-sävyn kautta.

Oma ihoni voi melko hyvin tällä hetkellä, mutta tasoitan meikkivoiteella mielelläni sen punoitusta sekä pisamiani. Lisäksi kärsin ainaisista tummista silmänalusista ja vaikka paras apu niille yleensä tuleekin ihan erillisestä peiteaineesta ei jo valmiiksi hyvän peiton tekevä meikkivoide ole ollenkaan huono juttu.

En ollenkaan ihmette, että Lumenen Mattameikkivoidetta on kehuttu näin paljon, sillä se on todellakin loistava. Eipä turhaan Lumenen laborantti-Mari maininnut sitä omaksi parhaaksi formuloinnikseen häneltä asiaa kysyttäessä.

Meikkivoide nimittäin todellakin peittää hyvin, aivan kuten se lupaakin. Peittävyyttä voi tietysti säädellä kerrostamalla tuotetta, mutta hyvä peittävyys syntyy jo nopeasti.

Meikkivoide on suunnattu seka- ja rasvaiselle iholle, joten oma kuivuuteen taipuvainen ihoni ei tietenkään ole sille optimaalisinta käyttäjäkuntaa. Ihan hilseilevimmän kuivilla alueille tuote olikin loppujen lopuksi hieman liian mattainen, mutta muuten meikkivoide näytti iholla kauniilta mattapinnastaan huolimatta raikkaalta. Sanoisinpa myös, että 0-sävy oli melkoisen loistava omalla ihollani.

Kasvot ja kaula menevät meikkivoiteen jäljiltä hyvin yksiin mikä on todella harvinaista. Usein kun käy niin, että kasvot näyttävät joko liian tummilta tai punertavilta kaulaan nähden tai sitten niistä tulee vain kalpean värittömät.

Näissä kuvissa kasvoilla ei myöskään ole käytetty meikkivoiteen lisäksi peitevoidetta tai puuteria, eli meikkivoide kykeni itsessään jo peittämään silmänalusenikin melko hyvin. Iho jäi mattameikkivoiteen jäljiltä sopivan mattaisen tuntuiseksi, eli voisin kuivempi-ihoisena joko jättää sen täysin puuteroimatta tai sitten varmistaa meikkivoiteen hyvän pysyvyyden vielä sipaisemalla kasvojen keskiosaan kevyesti irtopuuteria.

Vertailun vuoksi halusin tarkistaa, kuinka sävy sijoittuu muiden vaaleiden meikkivoiteideni rinnalla.

Missha Perfect Cover B.B. Cream No. 13 Bright Beige, Revlon Color Stay  110 Ivory, Missha Signature Real Complete B.B. Cream SPF 25 No. 13 Light Milky Beige, Lumene CC Color Correcting Cream Light, Lumene Longwear Blur Foundation 0 Ligh Ivory ja Lumene Matt Control Oil-Free Foundation 0 Valon hehkua.

Ja hyvinhän se sijoittui. Sitä vaaleampia olivat vain Missha Perfect Cover B.B. Cream No. 13 Bright Beige ja Revlon Color Stay  110 Ivory, joista ensimmäinen ei ollut sävyltään paljon vaaleampi, mutta sävypohjaltaan neutraalimpi. Meikkivoiteista ylivoimaisesti vaalein oli yhtä Revlonin Color Stayn sävy 110 Ivory.

Jes, hyvä Lumene!

Muita Lumenen meikkivoiteiden 0-sävyistä tai ylipäätään merkin uudistuneista meikkivoiteista iloitsevia?

Lumene Matt Touch meikkivoiteella on hintaa n. 13,90 euroa.


Joko luit nämä postaukseni?

 Japanilainen krapulameikki Lumene tuuheuttava ripsiväri Ostolakossa paljon kosmetiikkaa

Kommentit (45)

 1. Anonyymi

  Kalpea naama täällä myös. Ja Cerpin tavoin Lancomen Teint Miracle 010 on paras tähän asti. Täytyy varmaan tuo 0 sävy testata kun tykkään muuten kyllä Lumenesta

  • virve

   Testaa ihmeessä! 🙂

 2. Mimmi80

  Oli itelläkin kovat odotukset uuden 0 sävyn suhteen. Ostin Blur meikkivoiteen ja koostumus oli ok mutta sävy liian tumma ja kauhean punapohjainen. Kummallista kun Lumene ei tee oikeasti vaaleata meikkivoidetta ja neutraaleja sävyjä. Kotimaista haluis ostaa.

 3. Sirkka

  Lumenella on aikaisemmin ollut omalle vaalealle iholleni sopivia meikkivoiteita, vaan eipä ole enää.

  Gosh tuotes. on ihana vaalea bb. voide 01 SAND. Meikkissarja on ainakin myynnissäSokoksissa.

  • Virve

   Hyvä vinkki! Myös eleven.fi myy GOSHin tuotteita. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *