Ne parhaimmat hetket kanssani

Kysyin viikko sitten teiltä, rakkaat lukijani, mikä blogini postauksista on jäänyt parhaiten mieleenne.

En laittanu postauksia tukkimiehenkirjanpidon mukaiseen järjestykseen, mutta muutamat yksittäiset postaukset keräsivät selkeästi eniten suosiota ja tässä niistä pieni kooste.

Mineraalimeikkejä käsitellyt THE Mineraalimeikki -postaus osoittautui todella suosituksi. Se sai monet kiinnostumaan mineraalimeikeistä ja osan jopa investoimaan bareMineralsin tai kilpailevien sarjojen pohjaan.

Ripsimissikisat saivat myös hymyn monen huulille. Erään lukijani veikeästä unesta jalostettu idea oli monista hauska, mutta samalla erittäin hyödyllinen jai sai monet niin kokeilemaan kuin välttelemäänkin muutamia mascaroita lopputulosten paljastuttua.

Videopostaukset olivat myös olleet tykättyjä ja niistä ehdottomasti eniten suosiota sai intoiluni Lushin saippuoista.

Myös hannapartasmainen kosmetiikan punnitsemispostaus oli videoineen sellainen, joka kiinosti (tai ainakin järkytti) monia. Myös nämä videot ovat kiinnostaneet (siinä missä uusinkin video tilastojen mukaan, vaikke se listaukseen mukaan ehtinytkään).

Monia nauratti aluksi vanulappujen vertailuun keskittynyt postaukseni, mutta loppujen lopuksi moni saikin siitä mitä mainioimpia vinkkejä ja on palannut siihen vielä useaan otteeseen jälkikäteenkin ennen vanulappujen ostoa.

Myös muuten vaan minuun ja elämääni liittyneet postaukset ovat kiinnostaneet teitä. Postaus, jossa tulin kasvoineni ulos kaapista oli jäänyt monien mieleen siinä missä postaukseni vaatekaappini sisällöstä (osat yksi ja kaksi) sekä postaukset asunnostani ja tavaroiden vähentämisestäni ovat myös kiinnostaneet teitä.

Myös melko tuore postaus näistä ihmeellisistä rinkuloista painui monien mieleen. Myös toinen alusvaateaiheinen postaus oli jäänyt muutamien mieleen.

Yksi kaikkein suosituimmista ja nauruhermojanne kutkutelleista postauksista oli kuitenkin wannabe-insinööriin liittynyt Kärpäsenlennätys-postaus.

Wannabe-insinööriin ihastuttavaan huumorintajuun tavalla tai toisella liittyneet muutkin postaukset ovat olleet suosittuja. Niin pommi Dior-laatikossani kuin herran hellyyttävä sarjakuva ovat jaksaneet naurattaa teitä. Ja wantsun huolehtivaisuus keräsi myös kiitoksia samalla, kun puhuttiin omasta ahkeruudestani meikkien poistamiseen myös rankan bileillan päätteeksi.

Erityiskiitokset wannabe-insinöörin puolesta, jonka itsetuntoa olette kommenteillanne pönkittäneet mitä suurimmissa määrin! (Ei sillä, etteikö se olisi jo valmiiksi ollut vahvoilla.) Jos joskus törmäätte tuohon hellyyttävään kaveriin, niin olkaa kilttejä, ja korjatkaa hänet matkaanne, sillä joku saa hänestä vielä mitä hurmaamimman mies…poika…ööh, insinööriystävän. Tai ainakin wannabe-sellaisen.

Myös Google Analyticsiin liittyneet postaukset ovat aikaansaaneet lievää hihittelyä.

Toki myös blogilleni jo tunnuksenomaisiksi muodostuneet Diorin viisikoihin keskittyneet ihkutus ja hehkutuspostaukset ovat painuneet monien teistä mieleen siinä missä monet Lush-aiheisetkin postaukset. Lisäksi sain kuulla läjäpäin tarinoita yksittäisistä postauksta, jotka olivat ihan konkreettisesti vaikuttaneet yksittäisten lukijoiden elämään tavalla tai toisella.

Ja voin kertoa, että vastauksenne saivat minulle aikaan todella hyvän mielen. Sanoitte todella kauniita juttuja niin blogistani kuin jopa minustakin saaden minut ehdottomasti tuntemaan, että haluan jatkaa blogini pitämistä vielä pitkän pitkän aikaa. Kiitokset kaikille kaikista ihanista sanoista!

En kuitenkaan esittänyt kysymystä mieleenjääneimmästä postauksesta ihan turhaan, sillä lupasin myös arpoa siihen vastanneiden kesken palkinnon.

Palkintona oli Estee Lauderin ihana meikkisalkku, jonka pääsinkin arpomaan noin 300 kommentoijan kesken.

Arpaonni suosi nimimerkkiä quiqui, jonka yhteydenottoa sähköpostiini (ostolakossa (at) hotmail.com) jään odottelemaan.

Kiitokset vielä kerran teille kaikille ihanille lukijoilleni. Ahkera kommentointi on sallittua myös jatkossa!

Kommentit (8)
  1. Pakko kysyä, että mistä olet hankkinut tuon pipon, joka on päässäsi "15 min…seconds in fame?" -postauksessa? Kiinnostaa siksi, että äitini tekee ihan samannäköisiä pipoja.

  2. Kiitos sulle tosi paljon tästä blogista! Oon löytänyt itselleni ihan loistavia tuotteita, jonka ansiosta tunnen itseni oikeasti kauniimmaksi kuin ennen. 🙂

    Muutamia mainitakseni ovat olleet, Lorealin uusi putsari puhdistustyynyllä, Freemanin Suklaamansikka-naamio, BM:n mineraalimeikkipohja (<3), Max Factorin FLE ja siihen alle vedenkestävä ripsari. 🙂

    Ja tosi mukavaa, kun ole tnyt jaksanut/kerinnyt postailemaan ahkerasti, näitä on aina ilo lukea! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *