Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ne parhaat siveltimet

Aina välillä minulta kysellään blogissani ihan hirveän helppoja juttuja. Niin kuin esimerkiksi viimeaikoina useampi on pyytänyt minua kertomaan jonkun loistavan sivellinmerkin, jonka kaikki sieltimet olisivat pehmoisia, hyvälaatuisia, edullisia ja helposti saatavilla. No problem, tämähän on helppo kysymys!

No joo, tiedätte varmasti, että ei todellakaan ole. Otin kuitenkin missiokseni selvittää, kuinka lähelle näiden kaikkien kriteerien toteutumista olisi mahdollista päästä. Vaikka kartoitusprosessi olikin melko laaja siihen nähden, kuinka suppea Suomen sivellintarjonta loppujen lopuksi on, pääsin mielestäni erittäin hyvään lopputulokseen.

Löytämäni merkki oikeastaan nimittäin vastasi kaikkia kriteerejä täysin.

Merkki, josta puhun on Ecotools.

Ecotools on jo jonkun aikaa sittem mm. Stockmannien ja Sokosten hyllyihin rantautunut merkki, jolla on paitsi loistavia siveltimiä myös loitava ideologia. Plus tietysti helppo saatavuus ja halpa hinta. Vautsi, mikä kombo!

Minusta sarjan siveltimissä tuntuu vaan olevan kaikki kohdallaan ja sainkin niitä maahantuovalta ProCare Oy:lta kaksi sarjan sivellintä testattavikseni.

Recycled Rectable Kabuki on nimensä mukaisesti kasaanmenevä kabuki-sivellin, jonka hylsy on tehty kierrätetystä alumiinista. Sen aivan ihastuttavan pehmeä sivellinosa on tehty synteettisesä taklonista, eli no animals were harmed.

Sivellinosa on melko napakka, eli ei mikään löysä, mutta ei se jäykinkään kiitos ihanan pehmeiden harjasten (sivellin on napakampi kuitenkin kuin esim. The Body Shopin kabuki).

Tällä saa helposti tehtyä hyvää jälkeä niin mineraalipohjan kanssa kuin tavallisen puuterin kuin aurinkopuuterinkin kanssa.

Itse ihastuin kuitenkin aivan erityisesti Bamboo Smudge Eyeliner Brush -siveltimen ideaan. Myös tässä tarkassa siveltimessä on taklonista tehty sivellinosa, minkä lisäksi siveltimen varsi on tehty kestävästä bambusta. Erityistä siveltimessä on se, että sen toisessa päässä tulee mukana terotin. Kuinka kätevää! Ei ole kerta eikä kaksikaan, kun meikkikynäni olisi kaivannut terotusta, mutta se pieni viheliäinen teroitin vaan on ja pysyy kateissa. Tässä terotin on aina näppärästi mukana. Itse arvostan suuresti myös sitä yksityiskohtaa, että terottimen päässä on kiinninapsautettava läpyskä, joka estää mahdollisten pienenpienten teroitusjätteiden putoilun pitkin muuta meikkiarsenaalia.

Bamboo Smudge Eyeliner Brush on myös ihanan monikäyttöinen. Sivellin kapenee kärkeä kohti hyvin, eli sillä on helppoa joko rajata silmät luomivärin avulla tai sivellintä lappeellaan pitäen pehmentää kynällä tai luomivärillä tehtyjä rajauksia (tai tehdä utuisen pehmeät rajat suoraan). Sivellin on myös sopivan pieni yksityiskohtaisempaan meikkailuun esimerkiksi silmän ulkonurkassa.

Ecotoolsin siveltimien mukana ei tule turhaa jätettä, vaan tuotteet tulevat minigrippien lailla sulkeutuvissa pusseissa, joissa niitä on jatkossakin helppoa ja siistiä kuljettaa mukana ja esimerkiksi Kabuki-siveltimen pussiin mahtuu kätevästi jo useampikin sivellin. Kaikki sarjan siveltimet ovat tosiaan myös ihanan pehmeitä ja sileitä laadultaan ja tiedättekö mikä parasta? Näitä ei todellakaan ole hinnalla pilattu!

Sarjan siveltimien hinnat alkavat 4,90 eurosta ja suurin osa pienemmistä siveltimistä irtoaa alle kympillä isompien siveltimien hinnan ollessa maksimissaan 16,90 euroa. Postauksessa esiintynyt kabuki-sivellin maksaa noin 15,90 euroa ja silmämeikkisivellin 5,90 euroa. Siveltimiä myydään myös erilaisina setteinä, joista osassa on lyhyemmälläkin varrella varustettuja, helposti reissussa kulkevia siveltimiä. Parillakympillä irtoaa jo oikein hyvä sivellinsetti, eli tässä pieni vinkki sinne pukinkonttiin!

Mistä muusta muuten myös sarjan siveltimissä tykkään, on eräs pieni yksityiskohta niiden pakkauksissa.

Kaikkiin niihin on nimittäin painettu pieni ekovinkki tai lähinnä muistutus!

Siveltimiä voi tosiaankin ostaa mm. Stockalta, Sokokselta, Ruohonjuuresta sekä esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalon nettisivuilta.

Uskoakseni olen siis löytänyt voittajan?

Oletteko kokeilleet merkin siveltimiä? Vinkatkaa, jos olette bonganneet niitä myös jossain muualla Suomessa myynnissä!

Postauksen siveltimet on saatu blogia varten kokeiluun Ecotoolsin maahantuojalta.

Kommentit (18)

  1. Helinä

    Itselläni on Ecotoolsin eyeshadow brush -luomivärisivellin. Se on mainio. Itselleni siveltimien vegaanisuus on ehdotonta ja tässä on laadukas synteettinen sivellin! Hintakin on järjellinen moniin kilpailijoihinsa nähden. Harjakset ovat pehmeät, mutta riittävän napakat. Omani tilasin kotimaisesta Biodelly-nettikaupasta. Vielä toisen hieman pienemmän luomivärisiveltimen ajattelin heiltä jossain vaiheessa kotiuttaa.

  2. Anonyymi

    Piiiitkään oon ettiny tosi tiheää synteettistä kabukia. Tällä hetkellä käytän ihanaa Ecotoolsin Retractable Kabukia, mutta tarvitsisin vielä peittävämmän lopputuloksen=tiheämmän kabukin… Osaisiko kukaan vinkata?

  3. Anonyymi

    Ootko testannu ikinä Real Techniquesin siveltimiä? Olis mielenkiintoista lukea että mitä oot niistä mieltä. Oon joiltain kuullu että on huikeita, mutta jääny itellä toistaiseksi ostamatta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *