Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ne jäljellejääneet kynsilakkani

Kerroin eilen vähennelleeni kynsilakkakokoelmaani kahdellasadala lakalla ja moni oli kiinnostunut kuulemaan, millainen kynsilakkavalikoima minulle jäi jäljelle. 
Tällainen se nyt sitten on:
Jätin itselleni muutamia päällyslakoiksi sopivia läpikuultavia hilelakkoja.
Samoin Color Clubin peittävät hilelakat ja Deborah Lippmannin ihana kultainen hippulakka saivat jäädä.
 Clackleja ja magneettilakkoja karsin rankalla kädellä tajuttuani, etten pahemmin edes ole käyttänyt niitä.
Alus- ja päällyslakkoja on vielä liikaa, mutta toisaalta mukana on hieman erilaisia versioita ja jopa erilaisia pintoja jättäviä päällyslakkoja.
 
Pari täysin valkoista lakkaa sekä muutama manikyyriin ja muuten vaan kevyeen lakkailuun sopiva lakka.
 
Erilaisia hopeisia lakkoja oli myös hyvä jättää.
 
Ja nuo ylläolevat lakat mahtuivatkin kaikki jo tähän pussukkaan. 
 
Vaaleanpunaisia lakkoja jäi neljä erilaista.
 
Erilaisia punaisia jäi useampi, mutta niitä nyt kuluukin aina.
 
Okei, pinkit ovat kompastuskiveni. Huomattuani niitä jäävän vielä noin monta (oikeasti ihan erilaista!) vähensin kuvassa näkyvästä joukosta vielä muutaman. Pinkkejä on yhä paljon, mutta niitä kyllä käytänkin. 

Erilaisia viininpunaisia lakkoja jäi varsin passeli määrä kaikkien ollessa keskenään hyvin erilaisia.
Liloja ja lilahtavia lakkoja jäi niitäkin sopivan erilainen valikoima.
 
Ruskeita ja mudan sävyjä jäi mukavasti vaaleasta tummempaan.
 
Yllätin itseni jättämällä valikoimiini noinkin monta sinisen ja turkoosin sävyä vaikka aina sanonkin, etten oikeastaan viihdy niissä. Ajattelin kuitenkin käyttää lakkoja tehostelakkoina ja koristeluissa, joten näitäkin tulee varmasti käytettyä. (Ja jos ei lopulta tule, niin sitten luovun vaan suosiolla.)
 
Metallisia ja shimmerisiä lakkoja jäi niitäkin paljon, mutta kaikki ovat keskenään varsin erilaisia ja pidän noiden jättämästä pinnasta jotenkin aivan erityisesti.
Tummia harmaita, hopeita, mustia ja sinisiä lakkoja jäi niitäkin yllättävän monta siihen nähden, kuinka vähän olen niitä käyttänyt, mutta ehkäpä nyt taas aktivoidun?
 
Loput lakat mahtuivat tosiaan tähän pussukkaan, eli vaikka niitä onkin vielä paljon, alkaa niiden kuljetus ja käsittely olla jo inhimillistä ja selkää telomatonta.
Jätin itselleni lisäksi vielä muutamia Konadin koristelulakkoja ja kuvista puuttuu pari lakkaa, joiden olemassa olon juuri muistin. Minulle tuli kuitenkin tämänkin postauksen kuvia katsellessani tunne, että haluan taas lakkailla kynsiäni. Pitkästä aikaa mielessäni siintävät tavallista yhdellä tylsällä lakalla lakkailua värikkäämmät ja koristellummat kynnet, joten tein todellakin maailman parhaan päätöksen luopuessani ylimääräisestä painolastista! 
 
Kuinka paljon teiltä löytyy kynsilakkoja?

Kommentit (17)

 1. eekku

  Kyllähän noita lakkoja löytyy tämmösellä kynsiin hurahtaneella harrastajalla.En ole uskaltanu vähään aikaan laskea =)

  1. E-S

   Mielenkiintoinen juttu ja onnittelut onnistuneesta karsinnasta! Mulla on varmaan se sama määrä mitä sulla oli ennen tätä operaatiota – ellei jopa enemmänkin. Luin myös aiemman postauksesi ja hillohyllykertomus herätti (jälleen kerran) pohtimaan oman kokoelman laajuutta… Jotenkin niitä kauniita lakkoja on saatava haalia itselleen, vaikka sen olen kyllä huomannut että joskus on jopa vaikea valita millä lakkaisi kun niitä lakkoja on niin pirusti! Hatunnosto teollesi siis 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *