Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Näyttää runsaalta teleskoopilla katsottuna?

Kuten vähän aikaa sitten hieman vihjailinkin, olisi minulla jälleen raportoitavanani yksi mascarakokeilu. Minun piti palata tähän jo aiemmin, mutta homma viivästyi hieman. Tässä tämä kuitenkin vihdoin on.
L’orealin kiiltävähylsyinen (ja samalla TODELLA hankalasti kuvattavissa oleva) False Lash Telescopic Mascara on pyörinyt meikkijemmoissani jo tovin  enkä taaskaan ole se nopein raportoija ottaen huomioon, että kyseinen tuote tuli myyntiin jo puoli vuotta sitten…
 
False Lash Telescopic  on jatkoa Telescopic -mascaroiden perheeseen ja eroaa tällä kertaa siten, että se lupaa entistäkin enemmän pituutta ripsiin.
Mascaran harja on tuttuun tapaan  elastisen joustava ja ripset hyvin erotteleva.
Omat ripseni näyttivät ennen mascaraa tältä…
  
…ja mascaran jälkeen tältä. 
Koska onat ripseni ovat pitkät, mutta hennot eivätkä kovin tuuheat, ovat nämä löysällä koostumuksella olevan mascarat niille todella huono vaihtoehto. 
Ripset sojoittavat hieman minne sattuu ja löysä koostumus klimppasi niitä jopa hieman yhteen ihan vaan siksi, että massanhimoissani halusin lisätä väriä hieman.
Tällaiset löysemmät mascarakoostumukset ovat enemmän omiian niille, joilla on jo valmiiksi tuuheat ja runsaat ripset, mutta jotka kaipaavat juurikin lisää pituutta.
Muutamalla harjanvedolla pituutta nimittäin tuli mukavasti lisää ja ripset pysyivät siinä vaiheessa vielä kauniin eroteltuina. Omalla kohdallani tämä lopputulos tosin vaan vastasi sitä, kuin olisin vain värjännyt valmiiksi pitkät, mutta hennot ripseni. En myöskään pitänyt siitä, kuinka koviksi mascara ripset jätti.
Huomasin vasta mascaraa kuvatessa, että se lupaileepidennystä itseasiassa kuitujen avulla. 
Kuidut ovat ilmeisesti kuitenkin todella pieniä ja harvassa olevia, sillä niitä ei näkynyt harjassa eikä pahemmin ripsissäkään. No, eipä ainakaan tullut roskan tunnetta silmiin niiden vuoksi.
 
Ripset jäivät  minun makuuni pituuteensa nähden aivan liian hentoisiksi, mutta voin tosiaan kuvitella tämän hyvinkin toimivan tuuheampiripsisillä sekä niillä, jotka hakevat hyvin kevyttä jälkeä.
Hintaa mascaralla on noin 17,90 euroa.
Oletteko kokeilleet tätä tai muita Telescopic-perheen mascaroita? Mitä olette niistä tykänneet?
(Tässä vanhasta postauksessa näkyy muuten lisää kuvia, joissa tätä mascaraa on käytetty.)

Kommentit (9)

  1. faussie

    Ostin tätä kanssa testiin ja ei kyllä sitten toiminut yhtään. Itsellä kanssa pitkät mutta hennot ja suorat ripset. Pidensi juu mutta taivutuksen jälkeen kun lisäsi tätä niin oli jälleen tikkusuorat ripset. Jäi kaapin pohjille kyllä muutaman käyttökerran jälkeen.

    Oon todennut parhaimmaksi itselleni maybellinen falsies waterproofin, taivuttaa, pidentää ja tuuheuttaa juuri sopivasti 🙂

  2. Maikki

    Siistiä jälkeä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *