Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Näppituntumaa pikkujouluihin

Kynsilläni on ollut pikkujoulut meneillään tässä jo muutaman päivän ajan.
Ne ovat juhlineet niitä melko maltillisesti, mutta sormeni ovat silti syyhynneet hieman levottomina ympäriinsä. 
Pikkujoulujen tuominen näppeihin on toisaalta ollut kuitenkin hieman häiritsevää. 
Näppini ovat himoinneet jouluisia herkkuja ja pieniä snäksejä tavallista enemmän, rummutelleet (hävyttömin sanoin versioituja) joululauluja pöydänpintoja vasten ja tuntuneet varsinkin aamuisin sängystä ylösnoustessa ja vaatteita päälle pukiessa humaltuneen laiskoilta ja voimattomilta (ja joskus jopa krapulaisen täriseviltä). Onnekseni ne eivät ole vielä kuitenkaan käyneet kähmimässä kenenkään miespuolisen ”ollaan vaan kavereita” -tuttuni takapuolta aiheuttaen kiusallisia, pikkujoulujen jälkeisille työpäiville tyypillisiä häpeäntunteita…
Näistä pikkujoulutunnelmista ovat tällä kertaa vastanneet blogini kautta kokeiluun saamani Yves Rocherin punainen Rouge prussien -sävyinen minikynsilakka sekä sen päälle sen varsinaisen pikkujoulujen bling blingin tuonut Lumenen kausituotteena ilmestynyt Diamind Top Coat sävyssä 47 Timantit Yössä.
Yksinään tämä päällyslakaksi nimenomaan tarkoitettukin Timantit Yössä ei oikein toimisi haluamallani tavalla, vaan lakka vaatii alleen toisen värilakan, mutta sen isot ja pienemmät hileet tuovat kynsille todella ihanan pikkujoulusäihkeen.
Mitäs mieltä olette? Ja ovatko teidän kyntenne ja sormenne jo alkaneet käyttäytyä pikkujoulumaisesti?
Postaus sisältää affiliate-linkin.

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Omat kynteni haki pikkujoulu vauhtia Helsingistä. Mukana tuli OPI.n jouluisen punainen bilehile kynsilakka jota on nyt ihanasti sormissa, varpaissa sekä tyttäreni kynsissä. En voi kuin ihastella kynsiäni, onhan ne niin aaaahhhh.
  Olisiko sinulle neuvoja/vinkkejä kaameesti lohkeileville kynsilleni. Viilaan niitä ja pidän ne lyhyenä ettei ne lohkeilisi yhtään enempää, suojaa ne aina jollain lakalla, yleensä värittömällä top coatilla, syön piitä ja kalsiumia kun en voi maitotuotteita syödä. Mitä minä teen. Tää on tosissaan paskamainen ongelma. Ne vaan hajoo ja hajoo.
  Nanni (suortuva.blogspot.fi)

 2. Miina

  Noi Lumenen uudet lakat on niin ihania<3 olen yrittänyt metsästää sitä kultaista lakkaa mutta näyttäisi olevan loppu kaikista käymistäni kaupoista täällä Oulussa! 😮 Tosin marketit on vielä käymättä mutta en tiedä onko noita lakkoja tullut marketteihin…

  • Taru

   Ainakin Kaijonharjun Tokmannilla oli sitä vielä tänään. 🙂

 3. Dahlia

  Upea tuo Lumenen lakka!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *