Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nappileikki

Tämä yksi napeilla pelaaja täällä taas kirjoittelee.

Kuten olen kertonut, yhdistelen Diorin viisikoitteni nappeja ristiin rastiin miten huvittaa ja mikä on milloinenkin tarve.

Marraskuussa 2010 kokosin yhteen peruspaletin, jolla pärjään arkena joka tilanteessa. Silloin paletti näytti tältä:

Nuden Incognito-paletin mattaisempia sävyjä oli yhdistetty shimmerisempiin sävyihin.

Vuosi sitten helmikuussa 2011 sama paletti näytti puolestaan tältä:

Kaksi alempaa nappia olivat saaneet reilusti käyttöä ja kulumaa, keskimmäinen kulmaluulla päivittäin käyttämäni nappi oli kuluut lähes loppuun ja vasemman ylänurkan shimmerinen kalpeankultainen nappi oli loppunut ja korvattu shimmerisellä ruskealla. Oikeassa ylänurkassa asusti nyt uusi kalpeankultainen shimmerisävy.

Joulukuussa 2011 lempparipalettini näytti tältä:

Keskimmäinen kulmaluulla käytetty sävy oli kulunut loppuun ja vasempaan ylänurkkaan oli tullut sille korvaaja. Oikean ylänurkan shimmerinen kalpea kulta oli ollut aktiivikäytössä ja keskelle oli jo nostettu sille seuraaja, joka on hieman vaaleampi. Alareunan Incognito-paletin ruskea ja harmaa ovat olleet ahkerassa käytössä, harmaa varsinkin.

Viimeisimpänä paletti näytti tammikuussa 2012 tältä. Harma sävy oli loppu ja haki korvaajaa eikä keskimmäiseen sävyyn oltu pahemmin kajottu.

Pienten yhdistelmäleikkien jälkeen paletti näytti tällä kertaa lopulta tältä:

Keskelle oli nostettu uusi harmaan sävy, jossa tällä kertaa on hieman shimmeriä seassa. Oikeaan alanurkkaan oli löytynyt uusi korvaaja oikean ylänurkan lopuillaan olevalle kalpeankultaiselle sävylle: persikankultainen, vaalea shimmerisävy. Vasemman ylänurkan mattainen kulmaluulla käyttämäni vaaleanbeige sävy loppuu varmasti helmikuussa, samoi oikean ylänurkan kalpeankultainen sävy. Helmikuussa paletti hakee jälleen siis uuden muotonsa ja minä valikoin uudet suosikkisävyni.

Pientä haastetta hommaan tuo aina tietysti se, että keskimmäisiä nappeja on rajallinen määrä ja vain ylä- ja alanurkan ristikkäiset napit voivat mennä toistensa paikoille. Jos siis tarvitsen uuden napin paletin vasempaan ylänurkkaan, on minun löydettävä sopiva sävy muiden palettien vasemmasta ylänurkasta tai oikeasta alanurkasta tai sitten vaan vaihdettava useampia nappeja.

Mutta ei se mitään, tämä bimbo tykkää tästä palapelistään. Varsinkin nyt huomatessaan, että on saanut kulumaan jo neljä värinappia (nuo yhdet pienet muruset murtuivat irti kesken kuvaussession…) ja tänä vuonna varmasti ainakin yhdeksän lisää.

Mitä teidän suosikkiluomiväreillenne kuuluu?

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Aloitin taas lukemaan blogiasi alusta. 🙂

  Montako (diorin) luomiväripalettia sulla vielä yhteensä on? Joskus kauan sitten (ennekuin myit niitä) sulla oli niitä varmaan joku 30!! 😀

  Tää kysymys nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, ja oonkin joskus jo kysynyt tätä, mutta sillon et vastannut, niin että onko sulla värjätyt hiukset?

  Jos on niin käytätkö aina värjätyille tarkoitettua shampoota vai et? Itselläni on värjätyt hiukset ja olen tähän asti käyttänyt vain värjätyille tarkoitettuja tuotteita. Voisinko käyttää ihan tavis shampoita ja hoitsikoita vai haalistuuko väri silloin nopeammin? Tiedätkö onko xz:lla värjätyille hiuksille omaa shampoota ja hoitoainetta?

  Kiitos jos vastaat. 🙂 Kubla

 2. Misty

  Olen niin kateellinen sulle noista kymmenistä Dioreista =) Mulla ei ole kuin muutamia, joten en ole voinut leikkiä palettileikkiä.
  Metsästän nyt Incognito-palettia arkikäyttöön. Onko sitä myynnissä vielä laivalla? Maissa hinta on tosi kova. Diorin laatu on hyvä, mutta usein kaipaisin enemmän mattasävyjä.

 3. Anonyymi

  Huh, saako ihmetellä tähän väliin (ystävälliseen sävyyn toki! :)) Että joko sulla on moninkertaisesti isommat silmät (ja enemmän tilaa luomilla) kuin minulla, tai sitten kasaat aika hurjat kerrokset luomaria kerralla! 😀 Meikkaan lähestulkoon joka päivä, enkä saisi ikinä kulutettua luomivärejä tuota vauhtia. En omista ziljoonaa sävyä vaan käytän muutamia suosikkeja ja silti ne vain kestävät, kestävät ja kestävät 🙂 Tai sit sulla jää kamalasti väriä aplikaattoriin tai jotain, mutta huh! Onneksi en itse pysy moisessa vauhdissa, haluan ihanuuksieni kestävän ja kestävän ettei tarvitse aina olla rahaa laittamassa menemään 🙂

  Kivaa talven jatkoa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *