Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Napapiirin lumoa ja niittyvillojen lauluja saaristomerellä

Lumene toi loppukesästä markkinoille luomivärejä uusilla koostumuksilla.

Myönnän avoimesti, että siitä huolimatta, että olen joskus ollut yhtiön palkkalistoilla ja saanut palkkani mm. firman luomivärejä myyden, en ole itse koskaan ollut niiden suuri fani. Toki niitä on ollut helppo myydä, sillä aikuisemmat rouvat varsinkin ovat arvostaneet niiden vähemmän pigmenttistä koostumusta, mutta omaan makuuni ne eivät vaan ole liiemmin koskaan olleet.

Nyt päästiin kuitenkin kumoamaan tämäkin oma pieni harhaluuloni, etten muka koskaan voisi tykätä Lumenen luomiväreistä.

Saanko esitellä: Lumenen uudet Blueberry Long-Wear Crystal -luomivärit!

Sain blogini kautta kokeiluun kolme sävyä, mutta voin myöntää rakastuneeni näihin jo ennen sitä sillä samaisella hetkellä, kun purin näitä myymälässämme pahvilaatikosta hyllyyn ensimmäistä kertaa.

Ensimmäistä kertaa Lumene onnistui mielestäni aivan täydellisesti: pakkaus on nätti, itse tuotteen design on aivan omaa laatuaan ja tuotteen laatukin on aivan huippua. Way to go, Lumene!

21 Napapiirin lumo

Tuotteen upea aaltomainen design on mielestäni jotain todella mieletöntä ja tekee muuten varsin tavallisen näköisestä tuotteesta erottuvan ja mielettömän näköisen. Kuvitelkaa, jos sama tuote olisi hyllyssä sileällä pinnalla. Kukaan ei taatusti edes huomaisi sitä! Mutta nyt se kiinnittää katseet väkisinkin.

22 Niittyvillojen laulu

Paitsi että tuote tosiaan näyttää hyvältä pakkauksessa, tuntuu se siltä myös käytössä ja näyttääkin jopa siltä käytössä.

Saaristomeri, Napapiirin lumo ja Niittyvillojen laulu.

Kevyen metallinhohtoisista sävyistä irtoaa väriä yllättävän paljon Lumenen tuotteeksi minkä lisäksi sävyt vielä levittyvät hyvin ja jopa pysyvätkin mainiosti.

Lumene kuvailee nettisivuillaan luomivärien koostumusta näin:

”Uuden sukupolven koostumus, jossa yhdistyvät puuterin, voidemaisen, baked-koostumuksen ja nestemäisen parhaat ominaisuudet. Muistuttaa enemmän voidemaista kuin puuterimaista laatua.”

Mikään ihan mieletön pigmentti näissäkään ei heti ole, mutta poikkeuksellisen hyvä Lumenen luomiväreiksi (kiitos ihanan pehmeän koostumuksen), minkä vuoksi rakastuin näihin heti ensisipaisulla. Ja itseasiassa näissä on ihan jujukin, sillä luomivärejen pigmenttiä voi säädellä kerrostamalla. Yhdellä kerroksella kevyempää ja kuulaampaa, kahdella tai useammalle sitten intensiivisempää ja vahvempaa väriä.

Myös sävyvalikoima on mielestäni hyvä. Sävyjä on yhteensä kuusi, joista omat lempparini ovat minulta itseltänikin nykyään löytyvä 22 Niittyvillojen laulu sekä 20 Maa Kuurassa , jota himoitsen hieman mutta jota en aio ostaa, sillä olen ollut jo niin pitkään kuivilla luomivärien ostelusta (voisiko olla, että jo kohta pari vuotta?).

Jännin ja samalla yllättävin sävyvaihtoehto on minultakin löytyvä sähäkänsininen luomiväri 24 Saaristomeri.

Lumene on alkanut tuotteiden uudistamisen myötä suosimaan parabeenitonta linjaa, minkä vuoksi näissäkään luomiväreissä ei niitä myöskään ole. Lisäksi luomivärit ovat hajusteettomia ja talkittomia.

Ainoan miinuksen koen hinnassa. 14,90 euroa kuulostaa nimittäin melko suolaiselta hinnalta ottaen huomioon, että kyseessä on merkki, jonka kohdalla ollaan totuttu melko edullisiin löytöihin.

Oletteko te kokeilleet näitä uutuuksia? Mitä mieltä olette niistä? Tuskin olen ainoa, joka on pannut merkille huomattavan laadunparannuksen?

Promootioyhteistyö

Kommentit (14)

  1. Tiia

    Täytyy sanoa, että Lumene on mielestäni nykyään kohtuuttoman tyyris laatuun nähden. Ihonhoitopuolelta löytyy hyvää tavaraa hinta-/laatusuhteeltaan, mutta juuri nämä luomivärit ja meikkivoiteet heittää vähän yli. Olen käyttänyt vuosia Lumenen sensitive-kasvovettä, mutta menivät muuttamaan koostumusta enkä ole uuteen versioon ollenkaan tyytyväinen. Sivusin aihetta omassa blogissani, mutta sulle lienee taatusti surullisenkin tuttua tuotteiden toisinaan epäonnistuva uudistelu..

  2. Mirette

    Mua harmittaa ihan hulluna että se vaalein väri noista napeista (vaaleanpunainen) on täynnä glitteriä?! Ostin sen muutama kk sitten heti kun ne tuli markkinoille ja huomasin glitterin jo ostovaiheessa… mutta arkiluomiväriksi se ei sovellu koska glitteriä tupruttaa niin pirusti joka puolelle.. voikun se olisi vaan helmiäinen 🙁

  3. Emilia

    Itselläni on tuo niittyvillojen laulu ja olen siihen tosi tyytyväinen. Se sopii loistavasti ihan arkikäyttöön, ei ole liian kimmeltävä. Hinta kyllä kirpaisi, mutta yhden sävyn kun ostaa hemmotteluksi, niin ei siinä vielä vararikkoon joudu. Minusta väriä on helpointa levittää sormin, silloin sen sai melkein sulamaan luomelle! Laatukin on oikein hyvä, ei varise ym. Käytin sen kanssa Lumenen beauty base eyshadow primeria, jonka olen kokenut toimivaksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *