Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Naked Smoky

Lupailin palailla viikonloppuna Urban Decayn Suomessa juuri myyntintulleeseen Naked Smoky -luomiväripalettiin paremmin ja tänään kerron teille, miksi kaltaiseni nudemeikkejä rakastava on mennyt ihastumaan tähän uutuuteen.
Sain paletin blogikokeiluun ja ajattelin, että noh, katsotaan nyt, jos saan jotain siitä irti omassakin käytössäni. Kuten olen kertonut, olen nykyään niin mieltynyt nudemeikkeihin, etteivät silmämeikkien väri-iloittelut ole oikein enää tuntuneet kotoisilta. Ajattelin kuitenkin, että kokeillaan nyt kerrankin ja ihan mahtavaa, että ajattelin niin, sillä tämä valloitti sydämeni.
Siltä varalta, että joku on missannut Urban Decay -huuman kerrottakoon, että Naked-paletit (eli Nakut, joiksi niitä näin suomalaisen tuttavallisesti kutsutaan) ovat jo pidemmän aikaa olleet oikea maailmanlaajuinen kultti-ilmiö, joiden pauloihin yksi toisensa jälkeen on langennut. Palettien ideana on ollut yhdistää 12 kaunista luomivärisävyä, joiden avulla on helppoa luoda monipuolisia silmämeikkejä ja merkki onkin onnistunut missiossaan ilmeisen hyvin, sillä Naku-kavalkaadi on laajentunut jo useaan palettiin ja yksi jos toinenkin kosmetiikkavalmistaja on kopioinut niiden idean.
Minulta löytyi entuudestaan Urban Decayn niin ikään myös blogikokeiluihin saamani Naked 2 -paletti (kuvassa vasemmalla, oikealla Naked Smoky), joka on sitä nimensä mukaista helppoa nakuilevaa sävymaailmaa. Sen avulla on helppoa meikata, sillä kevyet nudesävyt häivyttyvät hyvin ja niiden kanssa on vaan yksinkertaisesti lähes mahdotonta mennä pieleen.
Naked Smokyssakin on nudea, mutta mukana on hieman voimakkaampiakin sävyjä eli niitä, joilla hommasta syntyy smoky. Vaikka olenkin ollut kevyempien meikkien ystävä eikä smokympi meikki ole kevyttä nähnytkään, sytyin silti yllätyksekseni tästä paletista täysin.  
Ja tiedättekö miksi? Siksi, että kaikki sävyt olivat tummuudestaan huolimatta juuri sopivan neutraaleja ja vaikka ne saivatkin silmät pomppaamaan esiin, tekivät ne sen vain omia silmiäni korostaen. 
Näiden kanssa ei ole tullut sellaista oloa, että ”Ohhoh, pistit sitten violettia/sinistä/hopeaa silmiisi!” sillä nämä sävyt ihan oikeasti tuovat kyllä meikin pääpainon silmiin, mutta edelleen niin, että pääosassa ovat kantajansa silmät eivätkä hänen luomivärisävynsä. 
Kuten aina kerron, olen ehdottomasti enemmän teorian kuin käytännön ihminen. Annan mielelläni vinkkejä muille yhteensopivista sävyistä ja hyvistä tuotteista, mutta en voi sietää pientä räpellystä ja yksityiskohtaista tuherrusta! Siksi tahdon luomivärienikin olevan helppoja sävyjä, joita voin vaan heitellä luomilleni sopivasti häivytellen ja luottaa, että ne kyllä sointuvat yhteen ja sulautuvat toisiinsa kauniisti ja helposti. 
En osaisi ikinä tehdä silmämeikkitutoriaalia, sillä minulla ei ole koskaan hajuakaan, mitä sävyä olen mihinkin kohtaan luomiani heittänyt. Lisäilen hieman sitä ja hieman tätä ja hieman sinne ja hieman tänne ja vaan häivyttelen sävyt yhteen. Minulle meikin tekeminen täytyy olla helppoa ja jopa melko suurpiirteistäkin, sillä en ole luonteeltani todellakaan mikään pikkutarkka näprääjä.
Tämmän vuoksi minulle on myös tärkeää, että luomiväripalettien mukana tulee hyviä siveltimiä. On ok, jos siveltimiä ei tule ollenkaan, sillä löytyyhän niitä minulta itseltänikin, mutta jos palettiin laitetaan mukaan pelit ja pensselit niin kyllä minä silloin myös toivon niiden olevan sellaisia, että niitä voi ihan oikeasti myös käyttää.
Naked Smoky -palettiin on laitettu nimenomaan smoky-meikille sopiva kaksipäinen sivellin, jonka pienemmällä töppöpäällä on helppoa lisätä voimakkaampia sävyjä ja lörpömmällä päällä puolestaan häivytellä ja tehdä sitä pehmeämpää jälkeä. Pidin siveltimestä paljon, joten näissä kuvissa tehtyyn meikkiin on kokeilun vuoksi käytetty ihan vaan pelkästään paletin mukana tullutta sivellintä, joka ajoi asiansa loistavasti.
Tämän paletin myötä olen jälleen muistanut, miksi tummempienkin silmämeikkien tekeminen voi olla välillä melko mukavaa ja että tumakin meikki voi olla melko pehmeä. Tämä sumusilmä rakastui palettiinsa täysin ja taitaa tulla näyttäytymään seuraavat viikot toimistolla melko utuisissa merkeissä!
Joko joku kävi lunastamassa Sokokselta oman Naked Smoky -palettinsa?
Urban Decay Naked Smoky -paletilla on hintaa 49,90 euroa.

Kommentit (12)

  1. Morgaise

    Paketti odottaisi lähikaupan automaatissa… Siipalta on tullut sen verran sanomista viime aikojen osteluista, että joudun valitsemaan hakuhetken hyvin tarkkaan. Kyllä, olen kaappikosmeholisti….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *