Näitä kosmetiikkatuotteita himoitsen tänä syksynä

Kuten varsin hyvin tiedätte, olen erittäin perso uudelle kosmetiikalle. Tiedostan asian, mutta olen silti jo pari päivää naureskellut itselleni ja pyöritellyt käytökselleni silmiäni, sillä tiedän varsin hyvin itsekin, ettei siinä ole mitään järkeä.

Kuten varsin hyvin myös tiedätte, en tarvitsisi enää yhtään lisää kosmetiikkaa. Minulla on kotona paljon tuotteita, joita palan halusta ehtiä kokeilla ja esitellä teille enkä todellakaan elä kosmetiikkapuutteessa. En vain silti mahda mitään sille, että kun kohdalleni sattuu loistava tarjous, on minun lähes mahdotonta hillitä itseni.

gwp-still

Juuri nyt taistelen nimittäin tätä yllä olevassa kuvassa näkyvää tuotesettiä vastaan. Meillä alkoi töissä elevenillä kamppis, jossa 110 eurolla shoppaileva saa koko tuo huikean, 165 euron arvoisen (!!!) tuotepaketin kaupan päälle lahjaksi ja vaikka tiedän ihan tasan tarkkaan, etten oikeasti tarvitsisi sen sisältämiä tuotteita, niin silti olen jo useampaan otteeseen löytänyt itseni täyttämästä virtuaaliostoskoriani tuotteilla, jotka tällä hetkellä houkuttelevat minua.

Taistelen yhä houkutusta vastaan, mutta ajattelin, että tässä yhteydessä voisi olla silti sopiva hetki jakaa se oma tämänhetkinen tuotehimotuslistani teidän kanssanne ja toivoa, että kun päästän ajatukseni terapeuttisesti ulos, lähtevät ne samalla myös mielestäni. Samalla tietysti myös toivon, että tuo tuotelahja loppuu mahdollisimman pian ja sen aikaansaama, käsittämättömän suuri houkutus katoaa mielestäni myös sen sileän tien. Himotuslistaa kootessa saatoin todeta, että se on tällä hetkellä ihan järjettömän pitkä, sillä syksy on tunnetusti parhaita uutuuslanseerauksien ajankohtia.

Näitä kosmetiikkatuotteita himoitsen tällä hetkellä:

Yves Saint Laurent All Hours Foundation

Himotuslistalla on ensinnäkin uusi Yves Saint Laurent All Hours Foundation* -meikkivoide, jossa vaikuttaisi olevan kaikki kohdallaan. Pitkäkestoisen meikkivoiteen on lupailtu pysyvän iholla kauniina ja juuri laitetun näköisenä pitkään sekä luovan peittävän meikkipohjan. Vaikka se jättää himmeän mattapinnan, pitäisi sen samalla silti olla kosteuttavakin vielä. Kun meikkivoiteessa on vieläpä mm. SPF 20 niin en enää oikein keksi mitään syytä, miksi hillitisisin itseäni ja jättäisin sen ostamatta. Myös samaan aikaan lanseerattu uusi Yves Saint Laurent All Hours Concealer* -peiteaine houkuttelee sekin ihan pirusti, sillä sekin vaikuttaa kaikessa pitkäkestoisuudessaan ja peittävyydessään aivan loistavalta.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation

Edullisempien meikkivoiteiden puolelta himoitsen NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation* -meikkivoidetta, jossa on aivan huikea sävyvalikoima ja jota mainostetaan erityisesti sillä, että tuotetta kerrostamalla voi sen luoman lopputuloksen peittävyyttä säädellä itse. Lupaus naurattaa hieman, sillä eikö sama lupaus päde suurimpaan osaan meikkivoiteita muutenkin… Joka tapauksessa meikkivoide houkuttelee silti kovasti.

Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer

Minulla on ollut viimeaikoina jostain syystä ihan erityisiä ongelmia saada meikkipohja pysymään kauniina aamusta iltaan, joten ehkä siksi himotuslistallani on useampia meikkipohjatuotteita, joiden haaveilen tuovan avun ongelmaani. Mieleni tekisi nimittäin lisäksi kokeilla myös Lancôme Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer* -peiteainetta ihan vain siksi, että sen on Lancômen tuote ja merkin meikkivoiteet ja peiteaineet ovat lähes poikkeuksetta aina erinomaisia. Lisäksi olen katsellut uteliaana Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer* -peiteainetta, jota todella monet tuntuvat kehuneen. Budjettilöytöjä on aina jotenkin ihan erityisen tyydyttävää tehdä!

Sigma Edge Kabuki Brush F87

Varsinaisten meikkipohjatuotteiden lisäksi himotuslistalla on pari uutta sivellintä, joiden muotoilu näyttää niin kiinnostavalta, että ne suorastaan huutavat minua kotiuttamaan ne. Sigma Edge Kabuki Brush F87* -kabukisiveltimessä houkuttelee juuri sen kantikas muoto, jonka ansiosta sen pitäisi levitää niin meikkivoide, peiteiaine kuin puuterikin tarkasti kaikkialle kasvojen iholle. Myös Sigma 4DHD Kabuki Brush* -sivellin houkuttelee suuresti, sillä sitä on kutsuttu siveltimeksi, jota ei tiennyt tarvitsevansa. Sen kärjellä saa kuulemma peiteaineet levitettyä tarkasti erityisesti silmänalusille ja syrjillä puolestaan paineltua kiinnityspuuterin isommille ihoalueille.

Silmämeikkisiveltimien puolella himoni kohdistuu uuteen Shiseido Instroke Eyeliner Brush* -silmänrajaussiveltimeen, sillä minua jotenkin vain houkuttelisi kokeilla, että voiko tuon siveltimen muoto helpottaa silmieni rajausta.

Fanola No Orange Shampoo

Kerroin teille vähän aikaa sitten, että minusta on tullut hopeashampookokeiluni myötä aivan mieletön Fanola-fani (aiempi postaukseni löytyy täältä). En ole ilmeisesti ainoa, sillä tuote on meiltä töistä loppu ja sisäänostotiimimme kertoi, että maahantuojan tietojen mukaa tuote on tällä hetkellä loppu Euroopan laajuisesti, eli sitä ei ihan helposti saada hetkeen lisää. En yhtään ihmettele, sillä onhan tuo nyt ehdottomasti maailman paras hopeashampoo. Nyt mieltäni kuitenkin kutkuttelisi kokeilla myös Fanola No Yellow Mask* -hopeanaamiota, sillä olen todella utelias selvittämään, mihin siitä puolestaan hiuksissani on.

Myönnän, että olisin myös mielettömän utelias kuulemaan muiden kokemuksia merkin ruskeille hiuksille tarkoitetusta Fanola No Orange Shampoosta*, joka auttaa nimenomaan vähentämään tummien hiusten lämpimiä sävyjä. Shampoo kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja suorastaan harmittaa, etten voi kokeilla sitä omiin hiuksiini!

Tukkahimotuslistalla on kolmantena lisäksi vielä  vaaleille hiuksille tarkoitettu Lee Stafford Bleach Blondes Tone Correcting Conditioning Spray* -hoitosuihke, joka kuulostaa todella kätevältä ja houkuttelevalta tuotteelta keltaisuuden neutralisointiin. Minulla on aiempia kokemuksia Four Reasons -merkin vastaavasta suihkeesta, joten olen siksi utelias myös tämän suhteen.

Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off Tint

Olen myös todella kiinnostunut tutustumaan muutamaan uuteen kulmatuotteeseen. Kaikkein eniten mieltäni kutkuttelee uusi Maybelline Tattoo Brow Peel-Off Tint* -kulmasävyte, joka levitetään kulmakarvojen päälle vaikuttamaan pariksikymmeneksi minuutiksi, jonka aikana se kuivuu irroitettavaksi kalvoksi. Kun kalvo vedetään kulmista hellästi irti, pitäisi sen alta paljastua kulmissa jopa kolme päivää kestävä sävytys.

Toinen kiinnostava kulmatuote on NYX PROFESSIONAL MAKEUP 3-dimensional Brow Marker* -kulmakynä, jonka muotoiltu kärki näyttää nopealla vilkaisulla tavalliselta viistotulta ja kierrettävällä mekanismilla varustetulta kulmakynältä, mutta joka on itseasiassa luonnollisen lopputuloksen luova kulmatussi. Olen ihan heikkona kulmatusseihin, joten tätä tekee kovasti mieli kokeilla.

Kolmas kiinnostava kulmakynä on minulle loistavien ripsituotteiden kautta tutuksi tulleen LashFood-merkin BrowFood  Ultra Fine Pencil Duo* -kulmakynä, joka yhdistää kätevästi kaksi eri sävyistä, hyvin kapeaa ja kierremekanismilla varustettua kulmakynää. Tykkään ajatuksesta, että sävyjä on kaksi samassa tuotteessa, sillä tummemmalla saa korjattua kulmien muotoa ja täytettyä aukkokohtia ja vaaleammalla sitten väritettyä kulmien yleisilmeeseen hieman lisää sävyä.

IsaDora Stretch Lash Mascara

Koska rakastan kokeilla erilaisia ripsivärejä, olen vilkuillut uteliaana myös näitä kahta uutuutta, joiden ainutlaatuisen harjat houkuttelevat minua suuresti. IsaDora Stretch Lash Mascarassa* minua kiinnostaa se, että ripsivärin harjan pituutta voi säätää korkin päätä kiertämällä, jolloin lopputuloksesta tulee pidentävä ja erotteleva sekä hieman tuuheuttava tai sitten ekstratuuheutta ja ekstranäyttävyyttä antava. Myös Max Factor Lash Crown Mascaran* harjaosan pieni kruunumainen kärki kiinnostaa, sillä sen avulla ripsiin saa kuulemma erityistä erottelua.

Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder

Huulimeikkien puolelta kiinnostukseni on herättänyt uusi Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder*, joka on siis nimensä mukaisesti huulille sävyä antava puuteri. Olen kokeillut jo aiemmin korealaisen RiRe-kosmetiikkamerkin huulipuuteria, johon ihastuin kovasti, joten tämä loistavalta näyttävään pakkaukseen pakattu versio kiinnostaa nyt ihan erityisesti. (Postaukseni huulipuuterista voi lukea täältä.)

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea

Viimeaikoina ihonhoidon himotustuotteeni ovat olleet lähinnä korealaisten kosmetiikkamerkkien tuotteita, mutta muutama länsimaalainenkin tuote on nyt osunut tutkaani. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea* -kasvosuihke kuulostaa todella houkuttelevalta, sillä sen pitäisi nimenomaan raikastaa ja virkistää ihoa. Käytän päivittäin kasvosuihkeita ja tämä olisi täydellinen suihke työpöydälle päivän aikana suihkittavaksi.

Toinen himotustuote on Pixi Rose Caviar Essence* ihan vain siksi, että tykkään Pixin tuotteista ja tämä tuote jotenkin vain vetää minua puoleensa. Kapseloitua kosteusseerumia sisältävä kasvoseerumi kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä tuo sille antioksidanttista suojaa. Lisäksi olen ihan varma, että tuotteessa on pakko olla aivan ihana tuoksu. Tätä on ihan pakko saada kokeilla!

Mitä kosmetiikkatuotteita teidän himotuslistallanne on juuri nyt?

Kommentit (29)
  1. Maybellinen Instant Eraser- peitevoiteesta on ainakin Suomessa saatavilla vain 2 sävyä, ja molemmat kalkkilaivan kapteenille liian tummia. Myös Tattoo Brow vaikuttaa kivalta idealta, kunnes ne sävyt… 🙁 Liian punertavia kaikki.

    1. No höh jos on on huonot sävyt tuossa peiteaineessa. En ole itseasiassa edes tutkinut sen sävyjä vaan kuullut vain hyvää tuotteesta ja siksi himottanut. Tattoo Brownin koostumus perustuu itseruskettavaan DHA-aktiiviaineeseen, mikä tosiaan tekee sävyistä väkisinkin vähän lämpimiä. Olen silti hirveän utelias sen suhteen! 🙂

  2. Justiinsa tilasin (eleveniltä of course) tuon Nyxin meikkivoiteen ja voi veljet! 😀 Tähän oon kyllä todella tyytyväinen. Osasin sokkona valita oikean sävynkin, näyttää kasvoilla todella hyvältä ja on niiiin keveän tuntuinen iholla. Mä kyllä suosittelen!

    1. No vitsit, nyt vasta tekeekin sitä mieli! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *