Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Naisen logiikkaako: Osta uutta, niin vanhat loppuu?

Kaikki hiustuotteeni ärsyttävät minua (mieltäni, eivät päänahkaani tai keuhkojani) tällä hetkellä ihan älyttömästi. Lähes jokainen niistä on tylsä ja keskinkertainen ja tahtoisin päästä kokeilemaan kaikkea oikeasti kivaa enkä vaan kulutella näitä nurkkiin juuttuneita pulloja. On täällä joukossa ihan helmiäkin, mutta kun tahtoisin kokeilla jotain ihan uutta…
Ja niin minä sitten päädyin (taas vaiheeksi) tekemään pienen nettitilauksen. (Ei muuten todellakaan kannata olla pitkällä ja puuduttavalla sairaslomalla, se ei näköjään tosiaankaan tee hyvää kukkarolle, vaikka periaatteessa kuulostaakin ajatustasolla kivalta.)

Huostaani päätyivät pitkähkön (Islannista arvatenkin johtuneen) odottelun jälkeen viimein seuraavat tuotteet:

MOP:in paljon kehutut C-systemin kosteuttavat shampoo ja hoitoaine…

…sekä A’kinin ylistetyt Avocado & Calendula Re-moisturising Conditioner ja Gingo & Jojoba Intensive Moisture Vitamin Masque.

Minä vaan niin kaipasin sitä, että saisin tukkatuotteissakin kokeilla jotain uutta ja löytää uusia hehkutettavia ja ihkutettavia tuotteita! En ole aikoihin saanut oikein uudistettua tukkatuotejemmojani (paria uutta yksittäistä tuotetta lukuunottamatta) ja vaikka hoitoaineita ja tehohoitoja onkin siellä jo valmiiksi ihan tarpeeksi, halusin minä silti kokeilla nämä. Ihan vaan itseäni piristääkseni ja myös siksi, että saattaisin vihdoin oikeasti löytää hyviä tehokkaasti hoitavia, kosteuttavia ja pehmittäviä tukkatuotteita.

Palaan näihin tarkemmin kun käyttökokemuksia kertyy, mutta asetin itselleni kuitenkin ehdoksi, että ennen näiden korkkaamista minun on käytettävä loppuun Tigin Moisture Maniac hoitoaine, jonka jämien loppuunkulutus aina vaan viivästyy keksiessäni jonkun kiinnostavamman ja nopeammin palkitsevan kulutusprojektin itselleni.

(Ja juu, olen saanut opetukseni: Älä hyvä idiootti osta kokoajan uutta varastoon! Kyllä ne jemmat pienenevät ja tavaran kiertovauhti nopeutuu, kun ostat vähemmän.)

Älkää kuitenkaan huolestuko, sillä jotain on myös loppunut!

Vuosi sitten kokeilin tätä Aussien Miracle Moist hoitoainetta ensimmäisen kerran enkä jostain syystä oikein innostunut tästä. Kuten viime kuussa kerroin, kävi linjan shampoon kanssa sama ilmiö.

Nyt on kuitenkin myönnettävä, että kyllä minä tästä ihan tykkäsin. Eihän tämä mikään superkosteuttaja ja pehmittäjä ole sisältönsä puolesta, mutta kyllä tämä pikahoitoaineen tehtävät päässäni ajoi ja auttoi tukkaa siloittumaan nopeasti. Tukasta tuli mukavan sileän tuntuinen ja pehmeä, joten käytin tämän hyvillä mielin loppuun. Sisältö ei kuitenkaan ole sellainen, että tahtoisin ostaa tätä uudelleen, vaikka kelpasikin käyttööni. Pari pehmentävää ja kosteuttavaa ainetta kyllä, mutta ei nyt mitään erityisen vakuuttavaa. Tuoksu oli kyllä ihan mukava kuitenkin!

Lisäksi useampi hiustuote on onneksi aivan lopuillaan:

Loppumaisillaa ovat mm. Cutrinin kiiltosuihke, Bonacuren latvasuoja, Wellan Flat Iron Spray sekä Tigin Big & Bigger (joista viimeisenä mainitun loputtua lupaan vihdoin ja viimein aiheeseen liittyen postata samalla myös siitä Herbinan tyvikohottajasta, josta moni on kysellyt).

Muotoilutuotteiden loppuminen on minusta jopa mukavempaa kuin hoitotuoteiden loppuminen, sillä niitä kuluu loppuun niin harvoin. Harmikseni olen jemmannut itselleni niitä kuitenkin aivan liian suuren määrän verrattuna siihen, mitä oikeasti tarvitsisin. Tuotteidenvähennysprojektini kannalta kaikkein odotetuin päivä onkin ehdottomasti se päivä, jona voin sanoa, etten omista yhtää ylimääräistä hiustenmuotoilutuotetta. Katsotaan, tuleeko sitä päivää koskaan eteen…

PS. Muistatteko, kun viime kuussa shoppasin itselleni kaksi Benefitin poskipunaa, jotka ilmeisesti olivatkin feikkejä? Punat eivät ole vielä kuukauden odottelunkaan jälkeen saapuneet (ja sain niistä tosiaan jo rahatkin takaisin) ja kun bongasin Strawberrynetistä Benefitin Georgian edullisesti, päätin tilata sen itselleni.

Tämä aitoudesta voin olla varma, mutta jahka feikit vaan joskus suvaitsevat saapua, esittelen teille aidon ja feikin erot.

Nyt voin kuitenkin ilokseni tunnustaa, että kaikki huhtikuun hairahdukset on tunnustettu ja huomenna pääsen (joudun…) vihdoin vilauttamaan teille kuukauden yhteenvetoa. Nätiltä se ei missään tapauksessa näytä, mutta hei, minäkin olen vain ihminen! Tosin melko helposti hairahtavainen sellainen….

Kommentit (41)

  1. Vihdoin… siis VIHDOIN! – Kauneus & Terveys -blogit

    […] joku, mitä tämän loppuminen tarkoitti? Sehän tarkoitti sitä, että pääsen testaamaan uudet tukkatuotteeni, eli MOP:in C-Systemit sekä A’kinin Avocado & Calendula Re-moisturising Conditionerin ja […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *