Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nailpolish That Kicks!

Ruotsalainen kosmetiikkajätti Kicks tekee tällä viikolla jotain uutta ja hurjaa: kosmetiikkaketju lanseeraa oman Kicks Make Up -tuotemerkin, jonka alle tullaan pikkuhiljaa tuottamaan ketjun oman brändinimen alla kulkevia tuotteita.

Minusta tämä on todella fiksu veto, sillä kun Kicks kerran on Pohjoismaiden johtava kosmetiikkaketju ja myymälöitä löytyy jo yli 170 kappaletta Suomen, Ruotsin ja Norjan alueelta, on heillä väkisinkin paitsi konkreettista tilastotietoa siitä, mikä myy, myös henkilökunnan kautta ensikäden tietoa kohtaamisista kuluttajien kanssa myymälässä. Tällä kombolla on täydelliset ainekset menestykseen ja enää onkin puuttunut vain tapa hyödyntää tuota kaikkea.

Ja sitäpaitsi Kicksin 20-vuotisjuhlavuosi onkin mitä otollisin aika uusille tuulille!

Ensimmäiseksi markkinoille tuodaan Kicks Make Up Nailpolish. Valikoimaan kuuluu 40 väriä ja koska tuotanto sijaitsee Ruotsissa ja myymälöistä voidaan saada nopeaa palatetta, pitäisi kiinnostavimpien sävyjen tuotannon olla taattu. Lisäksi sarjaan kuluvat myös alus- ja päällyslakka.

Sain uusia lakkoja kokeiltavikseni ja tykästyin paitsi väreihin myös niiden laatuun.

Lakkojen sivellin oli sopivan kokoinen ja tarpeeksi napakka ja levitti lakan kynsille kauniin tasaisesti. Tämä myös annosteli lakkaa itseensä minun makuuni juuri sopivasti.

Lakat eivät olleet mitään varsinaisia pikakuivuvia lakkoja, mutta kuivuivat silti melko nopeasti kynsille ja kestivät niillä pitkään hyvinä.

Fab Jean

Purple Rain


Cha Cha Red

Army Jacket


Metro Grey

Stdio 54

Omaan silmääni iskivät ensimmäisenä nämä kaksi ihanuutta:

Army Jacket on kaunis syksyisen vihertävä creme-koostumuksella varustettu lakka, joka jättää kynsille upean kiillon. Kuvassa kynsissä ei siis ole mitään päällyslakkaa, vaan upea kiilto tulee itse lakasta! Kynsillä on lakkaa kaksi kerrosta, mutta tämä sävy oli jo yhdelläkin kerroksella lähes täysin peittävä.

Studio 54 puolestaan on shimmerinen, keltaisen kultainen sävy, joka on tosiasiassa vielä hieman voimakkaamman keltainen kuin kuvassa. Tämä on itseasiassa sopivan murrettu sävy, joka menee yksiin juuri nyt muodissa olevan 70-luvun keltaisen kanssa. Tätäkin on kynsillä kaksi kerrosta, mutta yhdelläkin olisi jo melkein pärjännyt.

8 ml lakoilla on hintaa 4,50 euroa, mikä on mielestäni oikein sopiva hinta kynsilakalle.

En ole itse vielä päässyt Kicksiin asti kartoittamaan koko sävytarjontaa, mutta pitänee tehdä se tällä viikolla.

Jään myös innolla odottamaan merkin seuraavaa tuotelanseerausta!

Onko joku jo bongannut nämä lakkauutudet Kicksistä? Tai onko joku jo ehtinyt peräti kokeillakin näitä?

Ja mitä mieltä olette siitä, että Kicks lähtee yrittämään markkinaosuuden nappaamista oman merkin turvin?

Promootioyhteistyö

Kommentit (20)

 1. Lintunen

  On kyllä nätin värisiä lakkoja (: Jäin miettimään että mitähän toi lopussa lukeva promootioyhteistyö mahtaa tarkoittaa?

 2. Nimetön

  Lintunen: Hyvä kun kysyit. 🙂

  Tulen jatkossa käyttämään tekstiä promootioyhteistyö niiden postauksieni lopussa, joiden tuotteet olen siis saanut puhtaasti blogini kautta (enkä henkilökohtaisesti työni kautta). Olen toki aina avoimesti kertonut, milloin joku tuote on saatu töiden tai blogin kautta ja milloin se on ostettu itse, mutta halaúan silti vielä lisätä jatkossa tekstien loppuun selvennyksen.

  Lisäys ei kuitenkaan muuta sitä faktaa, että kaikki tuotteista kertomani mielipiteet ovat jatkossakin omiani eikä niitä ole ostettu. En siis saa palkkaa tuotteista kirjoittamisesta, mutta haluan vain tarkentaa, että tuote on saatu blogia varten, mikäli se meni joltakin ohi.

  Monissa blogeissa käytetään lainvastaisesti piilomainontaa (jätetään siis kertomatta, että tuote on maahantuojalta/pr-firmalta saatu yms.) ja tämä on minun toimeni sitä vastaan.

  Mutta kuten sanoin, teksti ei ole muuttant mitään. 🙂

 3. Pinja

  Eikä!! Voi ihana, hinta tosi hyvä ja jos 40 väriä, ihan sairaasti! Kunhan se kicks olisi täällä meidänkin kaupungissa :(:(

 4. Anonyymi

  Kävin katsomassa uusia lakkoja, niitä on ihan hirmuinen määrä ja ne sävytkin ovat ihanan näköisiä! Varsinkin shimmerit näyttivät tosi metkoilta. Itse ostin vaatimattomasti "Ballerina Shoe" vaaleanpunaisen joka antaa kynsille nukkemaisen sävyn, mutta ei peitä. Itse ilahduin lyhyestä siveltimestä koska kynteni ovat pienet ja lyhyet, joten mulle toimii kuin unelma. 🙂 -Eira-

 5. shiny

  Näyttäpä ihanilta! Pakko kai käydä pari hankkimassa kotiinkin:P

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *