Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

NAFHA-arvonnan voittajat

Minulla on ollut teille kuluneella viikolla meneillään kolme NAFHA-luonnonkosmetiikkamerkin arvontaa.
Yksi arvonnoista on toteutettu täällä blogin puolella, toinen Facebookissa ja kolmas Instagramissa. 
Arvonnat sulkeutuivat pari päivää sitten, joten nyt olisi vihdoin aika julistaa voittajia.
Kertauksena siis vielä, että NAFHA on Ranskalainen sekä Ecocert- että Cosmebio- sertifikaatteja kantava luonnonkosmetiikkamerkki ja arvontojen voittajat pääsevät kukin valitsemaan itselleen sen kiinnostavimman tuotteen NAFHA:n tuotevalikoimasta.
Pidemmittä puheitta kuitenkin nyt niihin voittajiin.
Instagram-arvonnan voittajat julistin Instagramin puolella juuri äsken ja Facebookin kanssa tein samoin, joten jäljellä ovat enää blogiarvonnan onnekkaat…
 …ja tällä kertaa arvonnan voittivat Iina ja  Tawunen! 
Blogiarvonnan voittajille on laitettu sähköpostia ja muiden kahden arvonnan voittajia on myös kontaktoitu.
Kiitos kaikille arvontoihin osallistuneille!
Jaan itse omia tuotekokemuksiani lähitulevaisuudessa, mutta jos NAFHA:n tuotteet kiinnostavat eikä arpaonni suosinut tällä kertaa, voi tuotteita ostaa itselleen esimerkiksi Biodellyn nettikaupasta.
PS. Biodellyllä on muuten -15% alennus Lily Lolon mineraalimeikeistä  ja tarjous päättyy 23.3. sunnuntaina. Alennuksen saa koodilla LLMAA.
             
                                                                  

Kommentit (4)

 1. Tiunamiuna

  Hei, ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta vinkkaisitko "helpon" aurinkopuuterin jota voisin sutia huolettomasti sinne tänne tai koko kasvoille. En hae mitään tummemmalla teet sitä ja tätä ja vaaleammalla puolella toista 🙂 haluaisin sellaista hehkua meikkivoiteen päälle. Sopisiko Lumenen uutuus, missä kahta sävyä sekaisin vai joku muu? Kiitos jo etukäteen.

  • Emilia

   Minä suosittelisin The Body Shopin Brush On Bronze -maajauhekuulia. Niissä on tosi kiva kultainen hehku ja hyvä pigmentti. Ei ehkä ole sieltä halvimmasta päästä, mutta purkki kestää helposti jopa vuosia!

  • tiunamiuna

   Kiitos! Joskus sellaisia kuulia Oriflamen (?) ollutkin ja tykkäsin kyllä. Voisin ostaa nuo nyt!

  • virve

   Minä taas suosittelen Lumenen uusia mattaisia aurinkopuutereita, joissa on kerrankin sopivan neutraalit sävyt ja vaalea sävy on jopa todella vaalea. Huolettomia sutia pitkin kasvoja, kun ei tule liian tummaa ja ei ole shimmeriäkään pitkin nassua. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *