Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Myynnissä se ihana sähkönsininen laukku

Muistatteko tämän postauksen, jossa fiilistelin ihanaa sähkönsisinistä käsilaukkuani?
Käsilaukku oli minulle värinsä puolesta niin kovasti mieleen, mutta jotenkin en vain ole osannut käyttää noin pirtsakan väristä laukkua tarpeeksi. Ajattelinkin siksi, että lienee parasta vaan myydä se eteenpäin. 
Olisiko joku halukas ostamaan sen?
Tekonahkainen laukku on n. 35cm pitkä, n. 23cm korkea ja n. 17 cm leveä. Laukkua voi kantaa sen kahvoista kädessä tai olalla ja siinä on irroitettava ja säädettävä hihna. Tästä linkittämästäni postauksesta voi katsoa muutamia lisäkuvia.
Laukun sisäpuoli on vuorattu suklaanruskealla samettikankaalla ja sisällä on yksi vetoketjullinen tasku sekä kaksi vetoketjutonta pientä sisätaskua.
Käytönjälkiä laukussa ei oikeastaan ole.

 Hintapyyntöni laukusta on 25 euroa, joka ei sisällä postikuluja. Koska laukku on niin jäykkää materiaalia, ei sitä voi oikein taittaa postituksessakaan, eli mieluiten hoitaisin myynnin treffeillä pääkaupunkiseudulla. Ostajan niin halutessa ja postikulut maksaessa voin toki myös postittaa laukun.
Jos kiinnostuit laukusta, laita sähköpostia virve at ostolakossa. com !

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Omg, olen ihmetellyt aiemminkin myynnissä olevien tavaroidesi hintoja mutta nyt on pakko kommentoida. Maksaisitko itse käytetystä tekonahkalaukusta 25€? Tosin eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Ehkäpä jonkun on ihan pakko saada "ostolakko-Virven" laukku… Tommosia kyllä saa alennusmyynneistä uutenakin samaan hintaan, tai halvemmalla.
  -Fantti

  • virve

   Jaa, en ole ajatellut asiaa noin. 🙂 Itse mietin vain, mikä on laukun alkuperäinen hinta ja vähennän siitä sopivasti pois. Ottaen siis huomioon, että tätäkin laukkua on taidettu käyttää kerran ja se on ihan uutta vastaavassa kunnossa ja sen alkuperäinen hinta on ollut kuitenkin enemmän.

   Minusta 25€ ei ole paljon hyväkuntoisesta laukusta, mutta tämähän on ihan mielipidekysymys. 🙂

  • Anonyymi

   25€ on kyllä aika vähän noin nätistä ja (kuvien perusteella) siististä laukusta. Ostaisin laukun mielelläni, mutta kun komerot on pulollaan laukkuja. Mielepiteet kullakin.
   T: Maisa.

  • SABIHA

   Ei se sinun taskusta ole anonyymi , anna ihmisten päätä itse ostavatko vai ei.Please ei tyhmiä Kommenteja enää ja mielen pahottelua.Täällä minä ainakin käyn viettämässä kivaa aikaa ja oppimassa uuttaa.

  • Kettu

   Mikäs tuosta anonyymin kommentista teki tyhmän? Kommentissa kerrottiin mielipide haukkumatta ja ärsyttämästä. Kyllä bloggaajan kanssa saa olla eri mieltä.

  • Olivia

   Kyllä mun mielestä tuo anonyymikommentti oli ihan vaan vittuilua 😀

  • sabiha

   Koko kommentti on ollut pelkää ärsyttämistä ja loukkausta minusta .Lue vähän tarkemmin kommentia ja rivien välissä huomaa paljon..
   Tämä on myyntiä joten osta tai ei , et kaupassakaan menee valittamaan miksi jonkilaisia tuotteita myydään ja onko hinta oikein jos et itse tykkää.
   Toki saa olla erimieltä keskustellessä kauneustuotteiden arvostelusta ja omista kokemuksista.

  • Anonyymi

   Minusta on niin huvittavaa (paljon huuto.netiä ja myyntipalstoja seuraavana ja kirpparilla pyörivänä ihmisenä) seurata käytetyistä tavaroista tehtyjä hintapyyntöjä. Sellaisella henkilöllä, joka ei koskaan osta mitään käytettynä, usein on hieman vääristynyt käsitys käytetyn tavaran jälleenmyyntiarvosta. Enkä tarkoita nyt tässä erityisesti Virveä, vaan puhun ihan yleisellä tasolla. Käytetyn tavaran ostaja ei tunnista tunnearvoa, eikä välttämättä koe samanlaista ihastusta tavaran esim. väriin, kuin mitä myyjä on kokenut tavaraa alun perin ostaessaan. Myyjä usein yliarvioi tuotteen jälleenmyyntiarvoa, etenkin jos myytävä tavara on ollut myyjälle erityisen rakas.

   aiemmalla kommentillani en tarkoittanut että Virve olisi tarkoituksella laittanut mitään julkkishintalisää tuotteeseen. Itse vain uskon, että laukun ostaisi tuolla hinnalla ainoastaan joku Virve-fani, joka saisi ostokselleen lisäarvoa sillä, että laukku on joskus kuulunut Virvelle.
   -fantti

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *