Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Myydään Mulberry Bayswater

Tämä postaus on täysin blogini aihepiirin ulkopuolelta, mutta julkaisen sen silti siinä toivossa, että se tavoittaa edes jonkun kohderyhmään kuuluvan.
Tahtoisin nimittäin kaupitella erästä aivan ihanaa laukkua, jonka ostin viime marraskuussa, mutta joka on jäänyt lähes ilman käyttöä, sillä se ei vaan ole tyyliseni. 
Törmäsin nimittäin Englannissa Bicester Villagen Mulberryn outlet-myymälässä aivan ihanan näköiseen Bayswater-laukkuun (pebbled), joka suorastaan huusi nimeäni enkä voinut jättää sitä kauppaan. Yritin kyllä ja poistuinkin myymälästä hetkeksi lounaalle miettimään, tarvitsisinko laukkua, mutta rakastuin sen väriin niin kovasti, että päätin hankkia sen. Sitähän varten ihmiset käyvät töissä, että voisivat käyttää rahansa paitsi pakollisiin menoihin myös hankintoihin, joiden tekeminen saa heidät onnelliseksi!
Olen fiilistellyt laukkua vaikka kuinka ja yrittänytkin käyttää sitä muutamaan otteeseen, sillä se on periaatteessa aivan mahtava tilaihme. 
Laukkua kun voi säätää sen kiristyshihnoista isommaksi tai pienemmäksi ja se vetää sisälleen tavaraa vaikka kuinka. 
Suunnittelinkin alkuun, että lentäisin laukun kanssa, mutta kun laukku ei vaan loppujen lopuksi ole millään lailla tyyliseni.
Tykkään ryhdikkäistä, jäykistä ja kovista laukuista, joten tämä on kaikessa pehmeydessään liian pehmeä minun makuuni.
Koska laukku on ostettu Mulberryn outlet-myymälästä, eroaa se (hinnan lisäksi) kolmella lailla Mylberryn putiikeissa myytävistä Bayswatereista.
Laukun mukana ei tule kahvasta roikkuvaa, avaimen ja lukon sisältävää nahkaista läpykettä.
Laukun pohjassa ei myöskään ole kulmissa pohjaniittejä.
Kolmas ero on minusta erittäin positiivinen, sillä laukku on vuorattu sisältä kauniilla Mulberry-kankaalla.
Tämäkin tagi on vielä muovitettuna.
Laukku on erittäin hyvässä kunnossa ja vain muutaman kerran käytetty. 
Laukun väri on virallisesti ”putty”, eli tuollainen sesongista toiseen toimiva väri. Sävy on harmahtava kanerva, eli ei liian harmaa, muttei silti selkeästi lilakaan (eikä missään tapauksessa vaaleanpunertava).
Kuten sanoin, rakastan laukkua ja onnistuin melkein tämän esittelyn aikana myymään sen itselleni uudelleen, mutta en vain osaa käyttää tuon mallista laukkua. (Toisaalta kun nyt katselen laukkua näissä kuvissa 155 senttistä varttani vasten, näyttää se itseasiassa liian isolta minulle…)

Jos joku on kiinnistunut ostamaan laukun minulta pois, voi minulle laittaa sähköpostiin tarjouksia. Maksoin itse laukusta 615 euroa ja olen käyttänyt sitä tosiaan vain muutaman kerran, eli en ole valmis pudottamaan hintaa tuosta liiemmin. Mulberryn sivuilla Bayswateri näyttää maksavan tällä hetkellä 1000€, joten siihen nähden tämä on edullinen löytö.
Laukun mukana tulee dustbag, laukun mukana tullut lappu Mulberryn takuusta ja laukun materiaalista ja hoito-ohjeista (laukkua ei ole vielä käsitelty eikä suojattu millään lailla sen vähäisen käytön vuoksi). Lisäksi mukaan saa laukussa roikkuneen mallista kertovan tagin sekä kuitin ostoksesta.
Lisää tietoa ja kuvia sähköpostitse virve (at) ostolakossa.com

Kommentit (13)

 1. Anonyymi

  hei tuli mieleen että ainakin Cavalla on omassa blogissaan merkkituotteiden blogikirppis tms., siellä on ainakin käsittääkseni myyty paljon juurikin esim. laukkuja. http://www.cavablogi.com/2013/01/merkkituotteiden-blogikirppis-osallistu.html

  Luulisi tolle kyllä ostajan löytyvän jo ihan omankin blogisi kautta. 🙂

 2. littleB

  Laukkuun mulla ei olis ikinä varaa mutta postauksesta bongasin että sinäkin olet tälläinen mini-ihminen 🙂 Olen jotenki mieltänyt sut aina pitkäksi 😀 Mä oon sua sentin lyhyempi 🙂

 3. Anonyymi

  Laitoin s.postia.

 4. Anonyymi

  Onko laukku vielä myynnissä?

 5. Suvi KK

  Vielä myytävänä?

  • virve

   Myyty valitettavasti jo!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *