Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

MY IDENTITY YOUTHFULLY ORIGINAL

Seppälä on tuonut valikoimiinsa uuden edullisen meikkisarjan nimeltään MIYO, jonka kaikki tuotteet maksavat alle viisi euroa.
Kaikkia sarjan tuotteita ei lanseerata yhtäaikaa, mutta niitä alkaa pikkuhiljaa tulla kevään aikana lisää.

Itse sain merkiltä kokeiluun mm. pari huulikiiltoa.

Kiss Me Lipgloss sävyssä Flirt on nätti vadelmanpunainen sävy. Olen itse kovasti tämäntyyppisten sävyjen perään, joten tykkäsin sävystä tietysti kovasti.

Kiilto ei tunnu huulilla yhtään paksulta tai tahmaiselta, mikä on varmasti monien mieleen. Kiilto ei toisaalta myöskään ole mikään erityisen kestävä, vaan lukeutuu mielestäni siihen edullisten peruskiiltojen kategoriaan.

Kiillossa on kevyesti shimmeriä mukana, mikä täytelöittää huulia optisesti. Huulet eivät kuitenkaan näytä millään lailla glitterisiltä yms. vaan ainoastaan ”märän täyteläisiltä”.

Tykkäsin sävystä ja lopputuloksesta, mutta hieman paksummat, tahmeammat ja sitä kautta kestävemmät huulikiillot ovat ehkä kuitenkin enemmän omaan makuuni.

Toinen saamani huulikiilto oli puolestaan tuubissa.

Candy Gloss -kiilto sävyssä Cute on tosiaan söpö vaalenpunapinkki sävy.

Kiillossa on huomattavasti enemmän metallinhohtoista shimmeriä kuin edellisessä kiillossa.

Tämäkään kiilto ei ole oikeastaan yhtään tahmainen ja tuoksuu tosiaan aivan karkille. (En tiedä yhtään, miksi minulle tuli mieleen tästä tuoksusta piparkakkukylän koristelu karkeilla joulun aikaan…)

MIYO Kiss Me Lipgloss

Itse olen enemmän applikaattorillisten kiiltojen ystävä kuin tuubikiiltojen, sillä tykkään vaan jotenkin enemmän applikaattoripään tarkasta levittyvyydestä.

Olen kuitenkin aina innoissani, kun Suomen markkinoille ilmestyy uusi kosmetiikkamerkki, joten tämäkin saa minut hieman hihkumaan hilpeydestä.

Oletteko te jo tutustuneet MIYO:n tuotteisiin Seppälöissä?

Omalta kohdaltani MIYO-kokeilut ovat jatkuneet myös merkin tuoksuvilla kynsilakoilla, joista on tulossa juttua myöhemmin!

Kommentit (17)

 1. virve

  Tottakai jokainen koneessa istuja on mukana vaikuttamassa päästöihin, vaikkei kone ketään vartavasten kuljetakaan. Katsotaan kuitenkin, mitä elämä tuo eteen.

  Lontoossa suuri osa vuokra-asunnoista tulee valmiiksi kalustettuna ja juuri sellaisen mekin tahdomme. Siellä kun olisi mahdotonta yrittää raahata niitä Ikean huonekaluja metrossa… Eli hyvin vähän pyrin tekemään siellä hankintoja, kun ne kuitenkin testamenttaan sitten eteenpäin.

 2. Anonyymi

  Eipä ainakaan pikaisesti Googlaamalla näyttäisi olevan L'Orealin brändi. Onkohan tarkoitus tahallaan hämätä ja mitäköhän L'Oreal on tästä mieltä. Puolalainen merkki näyttäisi olevan, puolalaisen Pierre Reneen "pikkusisko".
  Joka tapauksessa tosi kiva, että uudet, pienemmätkin merkit saavat mahdollisuuksia.
  -vanilla

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *