Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

My hair is so smooth and shiny!

Vauhkosin vähän aikaa sitten teille, kuinka John Friedan hiustuotteet ovat jälleen Suomesta saatavilla niin kattavasti, että valikoimiin kuuluu jälleen se iki-ihana 3-Day Straight -suihkekin.
Kerroin samalla saaneeni blogini kautta kokeiluun myös merkin shampoita ja hoitoaineita. Kahdesta parivaljakosta se ensimmäinen alkaakin lähennellä jo loppuaan ja minusta tuntuu, että minulla olisi näistä paljonkin sanottavaa. Tai no, ei oikeastaan niin paljon, sillä sanomani on todella, todella yksinkertainen. 
Ja yksi kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat humalaista ja lasta, joten titta dig själv:
Hiukseni ovat noin sileät, kiiltävät ja muuten vaan myös ihanan pehmeän tuntuiset heti pelkän föönauksen jälkeen ilman, että olen suoristellut niitä raudoilla tai föönatessa harjaillut niitä suoremmiksi. Kunhan huidoin föönin suuttimella päähäni päin ilman minkäännäköistä takkujenselvittäjää ja lopputulos oli tuo!
Uskomatonta!
Nämä tuotteet ovat loistava esimerkki siitä, kuinka helposti ja edullisesti hiukset voi ”meikata” näyttämään ja tuntumaan hyviltä.  
Frizz-Ease Hydrating Shampoo on sisällöltään melko perusshampoo, jossa on käytetty varsinaisten pesevien aineosien lisäksi myös hiuksia pehmittävää oliiviöljyä. 
Shampoo vaahtoaa todella hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi, mutta jättää jo itsessäänkin ne melko sileiksi. Päänahka tuntuu siis puhtaalta, mutta hiukset tuntuvat sileiltä. Joskus hiukset sileiksi jättävät shampoot eivät nimittäin tunnu puhdistavan päänahkaa kunnolla. 
Minun nenääni tämä muuten tuoksuu pestessä ihan hitusen omenaiselta!
Straight Ahead Conditionerinkin sisältö on melko peruskauraa, mutta asiansa erinomaisesti hoitavalla tavalla. 
Hoitoaineesta löytyy niin kosteutta tehokkaasti sitovaa ainetta, hiuksia pehmittäviä aineita kuin myös hiuksia siloittavia aineita. 
Mitään taika-aineita tähän ei ole pullotettu, mutta resepti on sen verran onnistunut, että näilläkin saadaan jo ihmeitä aikaan.
Koko homman kruunaa tietysti suosikkini 3-Day Straight -suihke, joka siloittaa hiuksia suoristusraudan kanssa käytettynä, mutta joka ilmeisesti tuo jo apua fööninkin lämmön vaikutuksesta. 
Suihkutan tuotteen aina kosteisiin hiuksiin ennen föönausta ja jos haluan vielä hiusten latvoihinkin sitä erityistä sileyttä, suoristelen ne muotoilurautaa apuna käyttäen. Supersileän lopputuloksen saisi, jos hiuksiin sipaisisi lopuksi vielä niitä siloittavaa seerumia.
Hiukseni ovat laadultaan suorat, mutta välillä latvoistaan hieman kurittomasti taipuilevaiset ja pörröiset eivätkä aina suinkaan näin sileät ja siistit. (Hymähtelen muuten vieläkin sitä kampaamokertaa, kun kaksi kampaajaa tuli kertomaan minulle, että jos en ole tiennyt, ovat hiukseni itseasiassa kiharat. Jaa? Missä ne kiharat oikein ovat sitten olleet nämä parikymmentä vuotta?) Toista kuukautta jatkuneet John Frieda -leikit ovatkin saaneet aikaan sen, että hyvätukkapäiviä on nykyään huomattavasti huonotukkapäiviä enemmän!
Oletteko te sattuneet kokeileman näitä hiuksien siloittajia?
John Friedan tuotteita myyvät Sokokset ja Stockmann sekä käsittääkseni hieman pienemmällä valikoimalla myös Kicks. Ja tiedättekö, mikä parasta? Shampoot ja hoitoaineet maksavat  vain 8,50 euroa ja 3-Day Straight -suihke joitakin euroja enemmän. Edullisesti voi tosiaankin saada hyvää!

Kommentit (26)

 1. Tiia

  Ehkä tarvisi ostaa tähän harakanpesään 😀 Näyttävät ihan huipputuotteilta ja ovat vielä edullisiakin!

  1. virve

   Suosittelen kokeilemaan! 🙂

  2. Anonyymi

   En tiedä katsotko mitään youtube meikkitutoja mut aika sattuma, et Michelle Phan julkaisi just myös flapper girl lookin. Tässä linkki jos kiinnostaa 🙂

   http://m.youtube.com/watch?feature=g-subs-u&v=JgwvvH3CzXc

   1. virve

    Huomasinkin pari päivää sitten Instagramista asian, mutta en ole ehtinyt katsoa videota. Kiitos linkistä! 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *